(door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The ‘Voice Of Pedo-Rapist -Nederland -#Metoo- Macro Borsato’ -Ali B van ‘Dutch-  Epstein-Pimp’- John de Mol& zoon-‘# Metoo- Pedo-Rapist Vrouwenbeuker-Johnny de Mol’ ontmaskert. CDA-Gestapo-Corona- Grapperhaus: Ze zijn allemaal onschuldig(Video’s) 

Liegende ‘Doofpot-Freak-Rutte’ te gast bij ‘Oerdomme Linda de Mol’: “Johnny heeft mij niet aangerand” (Met schokkende wordt Wakker Video’s)  #Metoo-Johnny de Mol de Nederlandse Weinstein:Pedo Matthijs van Nieuwkerk:We’ve got the (Sex)-Power, zie video hierna :

Exclusief:Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B. (Met schokkende wordt Wakker Video’s

DDR-D66- Minister Freak- Censuur Queen- Ollongren’& #Meetoo-Pedo –Rapist-Vrouwenbeuker- Junkie- Johhny de Mol  samen op de Riool-Bank bij Oerdomme  Linda de Mol ( Met schokkende wordt Wakker Video’s) Taxfree-EliteMisdaad:€300 miljoen Yab Yum billen van Prinses Mabel in beeld &Oerdomme Linda de Mol, zie beelden hierna:

Hoe lang kan het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Oorlogsmisdaden-Misdaadgroep -Rutte IV (Video’s)  met  ‘John  de Mol -Puppet-Freak Franc de Weervind’ nu nog dat zooitje ‘Pedo-Rapist-Meetoo- psychopaten met hun ‘Pimp-Epstein- Maffia Boss- Bagger psychopaat  -John de Mol ‘en zijn ‘Sid Kicks ‘Oerdomme Linda de Mol en Dwergzoontje Pedo-Rapist-Meetoo -Vrouwen-Beuker Junkie-Johnny de Mol’ nog uit de gevangenis en/of TBS Kliniek houden. Wij zijn de enige die al jaren stelde dat Linda de Mol Oerdom is,  maar daarom niet minder gevaarlijk voor Volksgezondheid , maar nu worden wij weer in gelijk gesteld N.B. door de Oerdomme Linda de Mol zelf die Oerdom als een verwarde dikke man te keer gaat. ‘Oerdomme-Linda de Mol’ gaat voor het eerst in haar ‘Duivelse-Bagger-Lieg en Bedreig- carrière’ he-le-maal los als een verwarde dikke man, die een bedreiging vormt voor de Volks gezondheid en thuis hoort in een Tbs-Kliek met haar ‘Psycho-Metoo- man- Jeroen Rietbergen’ . Na tientallen jaren laat ze haar façade vallen en gaat ze los als een verwarde  Oerdomme- dikke-man  op tv-collega’s als Beau van Erven Dorens en opiniediva Angela de Jong, Jensen Boos, Roddelpraat, Yup van het hek en Verzetsheld ing Steve Brown.

Robert Jensen vindt Vrouwenbeuker& Pedo-Rapist-Meetoo- Junkie John, Johnny en Oordomme- Linda de Mol ‘om te kotsen’ ( Bron: https://www.mediacourant.nl/2022/01/robert-jensen-vindt-john-johnny-en-linda-de-mol-om-te-kotsen/ &  AIVD informant & Moordenaar -Peter R. de Vries met minnares bij De Jensen Show en bij Sven Kockelmann ontmaskerd als maffialid van de Familie John de Mol ( Met Schokkende wordt Wakker Video’s) 

Oerdomme en verwarde dikke man Linda Kotsen en poepen op Angela en Steve Brown en Jan Roos.

Kláár is Oerdomme verwarde dikke man Linda ermee. Kláár en nu moet ik eerst FF poepen( snuifje nemen) voor ik verder ga! “Iets dat zo privé is moeten vertellen en uitleggen omdat je constant onder vuur ligt bij een handjevol sensatiezoekende opiniemakers (o.a. Beau, Rob Goossens, Youp, Steve Brown, Jan Roos en de grote aanvoerster van deze bizarre hetze, die sneue, intens valse Angela de Jong). Waarom zou ik het in Gods Duivels-naam nog doen, zo’n interview, hihihihhih?”Als alles wat ik zeg door deze ‘experts’ weggezet wordt als ‘verdraaien, liegen, in de doofpot stoppen, macht uitoefenen, verbloemen en dat is iets wat alleen ik en mijn broer John en Johnny al jaren doen en mogen doen’. Als zelfs het feit dat ik de verhalen van twee meisjes die vertrouwelijk bij ons hun trieste relaas deden over onze fijne Huis – Nep en Fop- Rab-Marokkaan Uncle Tom-‘Kassa-Ali B’ niet aan mijn broer verteld heb, omdat dat de uitdrukkelijke wens was van de slachtoffers, uitgelegd wordt als onverantwoordelijk of niet geloofwaardig,hihihihihhi .”

Dit zegt niemand?’ Maar wij hebben onze Puppet  D66 DDR66 Minister  Freak-Franc Weerwind en Freak-Rutte  en de AIVD achter de hand, pas maar op!
En mijn broer ‘Bagger psychopaat- John de Mol’ sprak loog  de volledige waarheid(kuch) toen hij bralde slechts van één misdadig Pedo-Rapist-Meetoo- incident op de hoogte te zijn, en dat was niet die van zijn zoon Johnny  hihihihihih.” Oerdomme Linda de Mol denkt dat de gemiddelde  Nederlandse burger net zo Oerdom is als haar en dat die haar verwarde dikke man psychopathische  onzin  geloofd.Dan haalt ze Nep en Fop- uit naar haar ex-geliefde Meetoo- Jeroen Rietbergen: “De leugen zit bij iemand anders, iemand die een ernstige verslaving blijkt te hebben. Dat is een kenmerk van  Sexs- aanranders- verslaving namelijk, de waarheid verdraaien mnet als ik nu doe,hihihihihih , maar die is inmiddels voldoende kapot gemaakt, dus om hem nog meer voor de bus te gooien lijkt me overbodig, hihihihihih en ik moet nu even poepen.”

Hijgend RTL-Riool- Boulevard
Linda gaat dus niet publiekelijk in de aanval tegen Jeroen, die momenteel in een Amerikaanse Epstein-afkickkliniek zit te rukken(kuch) en het persoon Meetoo lastig valt. “Ik gun het bovenstaande types niet om bij bijvoorbeeld Boulevard of in hun roddelkrant smullend en hijgend quotes uit mijn verhaal te verdraaien en wederom uit hun verband te rukken,hihihihihi.”

BOOS eenzijdig BOOS:Steve Brown benoemt tot Police commissaris tegen Fake-News& Metoo-Pedo-The Voice- Ali G.& Borsato& Johnny de Mol& Matthijs van Nieuwkerk& John de Mol&NPO& Regiem Freak-Rutte 4 trekt weer op naar het Oost-Front: “Dood aan de Russen en alle armen aan het Gas, Heil onze ‘Pedo-Biden’ “& OM&Rechtbank-Amsterdam: Steve Brown Vogelvrij!(Met Schookende wordt Wakker Video’s) 

Ondertussen: Genocide- Gas Moordenaar-Terrorist – Bolkestein’ is aan het ‘Geil-Dementeren’ en laat zich VVD-Terroristisch-uitmelken’ door ‘VVD-Hofstad-Callgrill- Sahla’. Terrorist- Freak-Rutte bralt het weer goed, maar zwijgt over ‘John de Mol -Puppet- Franc Weerwind’. Wilders terecht Woest!(Video) 

En nu? “Ik bral en lieg helemaal niets meer en trek me voorlopig terug om eindelijk samen met mijn kinderen, die zielsveel van hun Meetoo- bonusvader Jeroen, hebben gehouden(kuch) en mij en Jeroen normaal gesproken  sowieso zo bijna nooit zagen  aan het verdriet toe te komen, hihihihihihih. En me te laten steunen door mijn ‘Maffia-Pedo-Rapist-Meetoo-  bagger-familie’, want ja, we zijn er voor elkaar en ik ben niet Dom, hihihihihhi ook al ging ik 15 jaar lang met en mega vreemdganger  en aanrander Jeroen,  en heb ik nooit wat gemerkt  hihihhhi.  Lees vanaf nu alleen  mijn  Debiele Blad Linda voor de waarheid, aldus de Oerdomme verwarde dikke man Linde de Mol! Als ik weer ga werken doe ik dat uitsluitend met lieve mensenonze ‘Junkie- BN-Hoertjes – Slaven’ die onze Johnny allemaal heeft ‘ge –Meetoo-neukt’  en mijn partner ‘Meetoo-Jeroen’  en mijn neefje ‘Vrouwenbeuker-Pedo-Rapist Junkie- Johnny’ en mijn broer John de Mol en  onze slaven Borsato en Ali G. en onze Vieze Voice regisseur Meetoo- Joern Ritebergen en onze Puppet ‘Freak -D66 Minister- Franc Weerwind’ en niet te vergeten onze honds trouwe ‘Pedo-Rapist Kees van der Spek’ aka “Het Nijlpaard Hoofd&“Tijgervlees eter” en onze Top Junkie Gordon  en onze Top man bij de AIVD.  En daar zijn er gelukkig heel veel van, getuige de immense bak post o.a. van de ‘te jonge Stagiaires aanrander Matthijs van Nieuwkerk mijn oude ex ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ en D66 DDR66 -Censuur Queen- Jonkvrouwen Ollongren Ex OM Boss en Top VVd-er Demmink, King Willem en ‘Prinses Yap Yum Mabel’, Johan Derksen  Freak-Rutte, Ali G en Borsato  en onze Keizerin Halsema die ik dagelijks krijg, hihiihihihihhi.”Misdaad:’Rose -Pedo- Ed Nijpels’ in EenVandaag:Ik heb Oerdomme Linda de Mol gewipt als tienermeisje, video hierna:

Bagger- psychopaat -Pimp-Epstein-John de Mol’  gaat de strijdt aan met Facebook&Google kopt de ‘oude GOEDMENSEN –Volkskrant’ met ‘ Fake News-journalist-Hoer-Menno op de Voorpagina en John is wanhopig op zoek naar Oerdomme Investeerders( Met Schokkende wordt Wakker Video’s) 

Braking News: John de Mol: Mijn Three Stooges René van der Grijp, Johan Derksen en Wilfred Genee doen wat IK wil!(Met schokkende wordt wakker Video’s) 
‘Taxfree-Rijk en Duivels(media)- machtig en corrupt en misdadige en ‘Pedo-Rapist-Vrouwenbeuker-Meetoo- Maffiafamilie De Mol’, die beschermd wordt door het altijd liegende regime Rutte1,2,3,4 en de AIVD en niet vervolgd werd en/of wordt, omdat zij altijd trouw de Duistere belangen van ‘Freak Rutte’ en  ‘Taxfree-VOC-Genocide -King Willem’ hebben gediend in hun hersenverpulver aar Media : Makke Oerdomme- Schapen”. Linda walgt en poept zich een slag in de rondtje van de ‘hetze’ tegen haar Mol-familie. “We zijn rijk en machtig en niet Dom, dus dan moet je kapot hihihihhit. Van mijn rijkdom deel ik jaarlijks de helft met mensen die het financieel zwaar hebben,hihihihihhi. De macht is gratis af te halen.”

“Aan de slachtoffers van onze Maffa-Familie  wil ik tot slot zeggen: via  mijn blad-LINDA. kunnen jullie met mij in contact komen en dan ben je je leven niet meer zeker. Ik zou het fijn vinden jullie persoonlijk te kunnen vertellen hoe erg ik het(niet) vind en dat ik er(n)- iets aan gedaan had als ik het geweten had, maar ik wist het niet, hihihihihi.

De psychopathisch  verklaring van verwarde dikke  man Oerdom  Linda  kunt u lezne op haar eigen Oerdomme verwarde dikke man website.

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze Hoofdofficier Renee Beukelaer en ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem  Freaks-Rutte 4 . 

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met alsVoorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!