(Door Verzetstrijder Steve Brown gediplomeerd maatschappelijk werker en psycho therapeut en rechten gestudeerd aan de UVA en VU en Underground presentator De Stem van Straat SALTO TV)

AMSTERDAM-NOIR- Het altijd liegende en extreem corrupte Freak- kabinet  -‘Regime – Oorlogs-misdaden-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo Boss& Oorlogsmisdaden-Misdaadgroep -Rutte IV in beeld(Met Schokkende wordt Wakker Video’s)

Nieuw Koerdistan en Tweede Kamer zwijgen over ‘ Genocide-Gas-Massa-moordenaar Frits Bolkestein’&  Frits Bolkestein Déjà vu’: IS gebruikte mosterdgas tegen Koerden Irak(Met schokkende wordt Wakker Video’s)

‘Freak Rutte’ verwijt zichzelf eigen corrupte rol in kwestie- Callgirl Sahla& ‘Demente hoog-bejaarde GEILE Bok –Bolkestein’: ‘Te laat in verdiept’(Kuch) . Maar zwijgt over het feit dat zijn D66 Minister van Klasse Justitie  ‘Uncle Tom – D66 DDR66-Franc Weerwind ‘een Puppet is van de Nederlandse  ‘Pimp-Epstein -John de Mol ‘en nu dus John de Mol indirect  de Maffia-Boss is van Justitie Exclusief:‘Puppet &D66-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B. (Met Schokkende wordt Wakker Video’s) 

Omgaan met ongeremd gedrag van hoogbejaarde mensen zoals Genoicde-psychopaat Bolkestein met dementia.

“Seksueel ontremd gedrag
Seksualiteit hoort bij het leven en de behoefte aan seksualiteit blijft vaak bestaan, ook als je partner dementie heeft. Maar jullie relatie verandert. ‘Ik kan niet én zijn billen afvegen én met hem vrijen’, is een begrijpelijke uitspraak. Het kan ook zo zijn dat je partner niet goed meer duidelijk kan maken of er nog behoefte is aan seksueel contact tussen jullie.Het seksueel ontremde gedrag van je naaste gaat meestal ver over jouw grenzen heen. Dat gedrag kan bijvoorbeeld bestaan uit voortdurend aan je zitten, zinspelen op seks, openlijk masturberen en seksueel getinte opmerkingen maken tegenover volstrekte vreemden. Jij voelt je dan opgelaten en ongemakkelijk. Voor jou is het belangrijk om te ontdekken wat je partner met dit gedrag wil zeggen.Mijn man wil vaak strelen en voelen aan borsten en billen, soms aanhoudend, wat irritant wordt. Ook onze kleindochter van zeventien ontkomt er niet aan. Ze gaat hem uit de weg.” Bron: https://www.dementie.nl/omgaan-met-dementie/veranderingen-in-gedrag/onrustig-en-ongeremd-gedrag/omgaan-met-ongeremd-gedrag-van-mensen-met-dementie

Bejaarde compleet kaal geplukt door de ‘Omgekeerde-Robin Hood-Rutte’ en zijn’D66 & Christelijke bende’. Nibud legt het niet uit( Met schokkende wordt Wakker Video’s) .& Taxfree-EU-Pedo-Killer-Elite’ geeft miljoenen aan Oekraïne, Georgië en Moldavië voor defensie terwijl 100 miljoen EU-burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven.  AIVD-NPO-Ruslandcorrespondent (Ex) Callgirl Iris de Graaf bralt het goed( Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Ook binnen de familie Bolkestein rezen steeds meer vragen over de prominente rol die Soumaya Sahla begon te spelen in het leven van de Demnete Geiel Bok  Frits .. en zijn vrezen dat B’ejaarde -Melker -Calggril Sahla’ hun erfenis aan het stelen is en wel beschouwd is dat ook een vorm van Terrorisme over de rug van weerloze demente hoog bejaarden, zoals de oude ‘Geile Bok Bolkestein’, maar het past wel weer in de onmenselijke en schaamtelozen corrupte en misdadige opvattingen van Freak Rutte en zijn VVD-misdaad partij: Stelen van Bejaarde, zieke en weerlozen en de Laagste Klasse:

Gisteren bralde en loog Freak Rutte er weer als vanouds op los bij zijn dr. Goebbels- Outlet  de ‘AIVD- Staats-NPO’ om de Demente Giele Bolkestein en zijn geslepen bejaarde-melker Hoer Sahla te redden:  Freak Rutte stelde dat iedereen een twee kans verdient en dus ook Sahla en daar zijn wij het volledig mee eens. Maar Freak Rutte en de zogenaamde Parlementaire corrupte ‘Gevestigde Orde-NSB-Ja-knikkers Pers ‘waren allemaal even ‘vergeten ‘, dat indien men een strafblad heeft en bijv. solliciteert bij het Rijk en/of de Gemeente, Politie, Defensie en/of Schiphol, etc. men niet wordt aangenomen: Geen bewijs van goed gedrag.  En ik weet dat uit eigen ervaring. Zo heb ik ooit een open sollicitatie brief  gestuurd aan de Gemeente Amsterdam en daar in vermeld dat ik bereid was ieder functie/baan te accepteren. Ondanks dat ik ook nog hoog opgeleid ben en toen nog geen strafblad had kreeg ik niet eens antwoord. Tot heden heb nagenoeg geen noemenswaardig strafblad. Ik ben alleen ooit veroordeeld voor het mishandelen  van de door de hysterische ‘Gevestigde –  Orde Talking Heads- Media‘  de vermoorde tot ‘Held’ der lage Landen, de lafbek en ‘Klaas Bruinsma-AIVD- OM en Politie -Moordenaar Judas-Peter R de Vries’ tot 500,- euro boete. Dus  de Bejaarde doortrapte en zeer geslepen Callgirl Sahlamet als cliënt de oude ‘Geile Bok Bolkestein’ had op die voorgaande regel nooit het hoofd van de Terroisten  bestrijding  commissie van de VVD-Misdaadgroep mogen en kunnen worden.

Explosive Australian &US&UK& Dutch-special Killers forces &War crimes& ‘Oorlog’s Misdadigers- Pedo-Boss-Rutte’& CO met’ F16-Killers’& 1.7 trillion F-35 program is a failure.. (MET SCHOKKENDE WORDT WAKKER VIDEO’S)

De corrupte Minister-president VVD Godfather en Oorlogsmisdadiger& Terrorist de altijd liegende Freak Mark Rutte vindt dat hij zich als VVD-misdaadgroep -leider te laat heeft verdiept in de  ( callgirl) activiteiten van Soumaya Sahla voor zijn partij(Kuch). Hij noemt het ‘onverstandig’ dat ‘Bejaarde -Melker Callgirl- Sahla’ binnen de VVD-misdaadgroep adviezen kon geven over deradicalisering en het bestrijden van terrorisme, zonder dat zij ooit openlijk spijt had betuigd over haar verleden, hahahahahah , want dan kon deze geslepen Callgril en Bejaarde Melker van haar Client Dement Bolsten wel aanblijven. Terwijl zijn dus nooit zou worden aangenomen bij Rijk en/of de Gemeente, Politie, Defensie en/of Schiphol, etc..

‘Bejaarde Melker- Calgril Sahla’’ kon ondanks een veroordeling voor haar deelname aan de Hofstadgroep ‘Bral&Lieg-tafelvoorzitter’ worden van een  Terroristen- werkgroep die de corrupte  fractie  en dus het regiem Freak Rutte 3,4 adviseert.  Sahla  werd door-VVD-coryfee & Genocide- Gas- Moordenaar – Freak- Demente Geile-oude bok-Frits Bolkestein- die helemaal leeg wordt getrokken door zijn Callgirl Sahla geïntroduceerd en bezocht ook Freak Rutte in het Torentje net als junkie Gordon die ook in het corrupte ‘Freak-Rutte-Torentje’ samen met Rutte misplaatste grappen maakte over de door Freak Rutte&Co Kaal geplukte Bejaarde, wat snoven en wat Kontebonkte met elkaar, Dolle VVD- perverse sadistische- pret.

Ondertussen: CIA-NAZI-NSB-NL-Ambassador Jennes de Mol’ in Ukraine:” Glory to ( Holocaust)-Ukraine’ and ‘Glory to the(SS)- Heroes’. Rutte:”Heil to ‘Nazi-Zorgtoeslag-Regime-Hofnar- Rutte&King Willem’ en Dood aan De Russen en Armen aan het Gas”. Nu zwijgt CIDI en Joodse Raad en de ‘dr. Goebbels- Staats-AIVD-NPO (MET SCHOKKENDE WORDT WAKKER VIDEO’S).

‘Bejaarde Melker- Calgril Sahla’’ kon ondanks een veroordeling voor haar deelname aan de Hofstadgroep ‘Bral&Lieg-tafelvoorzitter’ worden van een  Terroristen- werkgroep die de corrupte  fractie  en dus het regiem Freak Rutte 3,4 adviseert.  Sahla  werd door VVD-coryfee & Genocide- Gas- Moordenaar  Freak- Demente Geile-oude bok-Frits Bolkestein die helemaal leeg wordt getrokken door zijn Callgirl Sahla geïntroduceerd en bezocht ook Freak Rutte in het Torentje net als junkie Gordon die  ook in het Torentje samen met Rutte misplaatste grappen maakte over de door Freak Rutte  Kaal geplukte Bejaarde, wat snoven en wat Kontebonkte met elkaar, Dolle VVD-misdaad-pret. 

Ontmaskering AIVD Informanten& Moordenaars Peter R de Vries & Bas Van Hout, Historisch Overzicht(1), zie Stem van de Straat -Amsterdam-NOIr/SaltoTV hierna:

Rutte: ‘Na aan het hart’maar onze partij voorzitter Onno-Schandknapen-Hoes laat zich ook Pijpen door(te) jonge Schandknapen.

 

Binnen de VVD-misdaadgroep was het advieswerk van Sahla en dat zij kennelijk  de hoog bejaarde Demente Geile Bolkestein pijpte en zijn bankrekening plunderde  nooit een probleem, tot PVV-leider Geert Wilders hierover begin december voor het eerst aan de bel trok. Vervolgens werd afgelopen week besloten door extreem corrupte en Geile oude man Partij-Voorzitter- Onno-Schandknapen-Hoes dat Sahla haar Nep en fop- advieswerk staakt, wel blijft ze lid van de Misdaad-partij en Bolkestein Pijpen en uitmelken tot groot verdiet van de familie Bolkestein . Hoes: “Ik laat mij ook Pijpen tegen betaling door te jonge schandknapen en waarom zou onze oude Geile Bok Bolkestein dat ook niet mogen, hihihihihihihi.

Volgens  Freak-Rutte is het niet Sahla’s veroordeling geweest die hem en andere leden van de partijtop ‘ongemak’ bezorgden. “Iedereen verdient een tweede kans , behalve al die mesen in hoofdzaak uit de Laagste Klasse met een Strafblad ,”  loog hij na afloop van de Freak-ministerraad. “Het probleem is dat haar spijtbetuiging over wat toen gebeurd was nog niet eerder was uitgesproken en Tja als een lekker jonge schandknaap  mij pijpt al heeft hij een strafblad kan hij mij ook adviseren, hhihihihhihi .” Sahla heeft nu alsnog haar spijt betuigd over haar verleden, hihihihihih . Dat betekent echter niet dat zij over een tijdje haar advieswerk op het gebied van terrorisme alsnog zou kunnen hervatten. In die functie keert zij niet meer terug, stelde Rutte, ook al liggen haar inhoudelijke opvattingen over deradicalisering en terreur hem ‘na aan het hart, bhihihihihihihi’ en ik ga nu snel weer naar mijn ‘Pret- Torentje’, hihiiihhiih”.

Binnenkort: Exclusief en Schokkend: ‘Taxfree-US-Killer-Elite-weapons makers’ & ‘Fracking- Gas- Elite-Gangsters ‘celebrate ‘Blood Money- benefits’ from tensions with Russia.  Nu zwijgt de dr. Goebbels-  NPO& NOS-Journaal & Freaks-Rutte& ‘John de Mol- Puppet – D66-Franc Weerwind& Ali B’.

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze Hoofdofficier Renee Beukelaer en ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 . 

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met alsVoorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!