• koets

( van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Voor ‘Taxfree-King-VOC-Genocide-Shell- Willem en Queen Exotica Maxima’ en peperduur Verjaardagsfeestje Amalia geen Corona Maatregelen. Hofnar Rutte: Het is Oke(Video’s)

Het gewone hardwerkende en belasting betalende ‘Lock-Down- Nederlanders’ zouden niet over de grens moeten gaan naar België of Duitsland of het buitenland vindt demissionair premier Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss& Oorlogsmisdadiger- Mark Rutte (Video’s) en  regime Rutte4 . Hij benadrukt dat zijn advies alleen geldt voor het Volk en niet voor zijn ‘Taxfree-VOC-Genocide King Willen en Parasieten- familie’ en de zo min mogelijk contact te hebben met anderen. 

De altijd liegende ‘Hofnar-Rutte’: “Daar hoort bij dat men niet naar de buurlanden en/of het buiteland  gaat om bijvoorbeeld steden te bezoeken of te shoppen of familie of vrieden te bezoeken met de Kerst en/of oud en Nieuw, want dat is alleen weg gelegd voor mijn King en familie en de ‘Pedo-Elite’ en ‘Gerechtelijke-Lynch de arme macht’ en met name het ‘Kindermisbruikers-Hoofdofficier Vincent Leenders&’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ , die mij en mijn regiem ‘D66 DDR66- CIA-PLO Trol- Kaag- Anis al Qaq’& ‘Nep en Fop Christen CDA  Brievenbus-Witwasser Hoekstra- Rat in pak’ en ‘CU Incest Bijbel-Belt Boss- Segers’  altijd steunen,hihihihihihihi ”.

Kandidaten voor het Tribunaal:’NWO-Monsanto- Corona-Regime Rutte4’: Wij gaan door met het vergiftigen van Nederland en kaal plukken en ‘Nazi-Lynch-(Zorg)-Snel(on)-recht‘ voor de Laagste Klasse en zieke en bejaarden en Pas op voor de Russen en Chinezen, Leve mijn‘Tax & Corona-Free-King Willem(Video’s) 

The Pedo- Rapist Kid Borsato& Johnny de Mol- Voice Of Holland van regiem Rutte : Ex-gemeenteraadslid Heemskerk betrapt op zieke -seksuele Hoofdofficier-Vincent Leenders- afpersing’(Video’s)

‘Hofnar-Rutte’ deed vaker de oproep om vanwege zijn  ‘NWO-Pedo-Rapist-Nazi-Politiestaat-coronaregels’ niet de grens over te gaan naar buurlanden eb/of buitenland en dan vloog zijn ‘Taxfree King en Parasieten Familie’ gelijk naar  bijv. Griekenland met hun persoonlijke gratis ‘ Doofpot-politie beveiliging’ van de’ CDA-Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’ en te gaan varen in hun Mega-‘Pooiers –Speedboot’ van 5 miljoen en in hun Paleis te gaan liggen van rond de 10 miljoen. Geen  ‘Lynch-snelrecht’  van de ‘Nazi-Zorgtoeslag Rechters’ van regime Rutte,3.4 voor zijn  ‘Taxfree-King en Familie en de Pedo-Rapist-Elite’.

German SS -Police use measuring sticks to enforce social poor People  (Labbekakken)  Corona-distancing (Video’s)& Dutch’s NSB-Police’ is shooting at anti- Corona Locks down- Demonstrators(Video).

En gaf ‘Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Boss Rutte’ zijn’ CDA-Gestapo-Corona-Generaal Garpperhaus’ een liederlijke Conté en Vagina-knijp- bruiloft met alleen  perverse  ‘(Pedo)-Top Justitie- ambtenaren’ als zuipende en Coke snuivende  gasten,  alwaar helemaal niemand zich aan de Corona- maatregelen hield, terwijl  zijn  politie beveiligers erbij stonden en keken er naar . Geen’ Lynch-Snelrecht’ van de ‘Nazi-Zorgtoeslag Rechters’  voor Duivelse psychopaten Grapperhaus en zijn ‘Justitie-Maffia(Pedo-Rapist) –bendeleden’ die bij het gewone  hard werkende Volk en met name de Laagste Klasse bloed ruiken om ze dagelijks af te slachten met ‘Lynch-Snelrecht’ uit naam van de ‘Tax- Corona-Free- VOC-Genocide-King Willem’.

En als wordt Wakker uitsmijter: Hoe lang nog voordat Amnesty International  ook het Politie geweld en de corruptie van de gerechtelijke macht en de verantwoordelijke Ministers  in de US en Nederland gaan veroordelen?  Wat denkt u zelf? Nooit natuurlijk. want anders zitten die Zakkenvullende Directeuren-BOBo’s Amnesty International  ook in no time in de Hongerbijstand en krijgen zij ook een Schop voor de kop van de NSB-Politie van de CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo- Corona-Generaal -Grapperhaus’& Rutte en worden hun kinderen ook ontvoerd door het regiem Rutte1,2,3 met zijn ’ VVD Elite-Gangster- Minister Dekker van Klasse Justitie’ (video’s) en/of worden ook zij ook Vogelvrij verklaard door  Zorgtoeslag-Nazi-Rechter’- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal ’ en ‘Psycho-Killer Ovj Bas van het Vliet’ om te worden vermoord zoals Verzetsheld Steve Brown en CO.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!