• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

(door ‘dr. Goebbels AIVD-Staats NPO & Fake-Nieuwsuur’ met Trollen Rydy Bouma en Coen Nij Bijvank en bewerkt door onze waarheid commissie

AMSTERDAM-NOIR-Wat u nooit ziet bij de dr . Goebbels – Staats-AIVD-NPO&NOS-journaal met als Straffeloze ‘Graai en Naai-Directeur Pooier& Mega Witwasser& Fraudeur Frans Klein‘Video’s):

Breaking News: drs Micha Kat de ‘Vader van de Complotdenkers’ aangehouden in Ierland op verzoek van Grapperhaus(Video) en de Taxfree-Royal- Pedo-Rapist-Killer-Elite(Video’s) 

Shocking: Verzetsstrijders Steven Brown en Eldor van Feggelen en de Waarheid over NWO- ‘Regiem -Zorgtoeslag- Maffia-&Pedo-Boss Rutte’ en o.a. zijn ‘Elite-Pedo-Kontebonke-Martel-Jeugd-VVD-Griezel-Teeven-Jeugd-Tuchthuizen& ‘Gerechtelijke(Pedo)- macht’(Video’s). 

Geen (NPO)-Complot: Taxfree-EU-Pedo-Killer-Elite’ geeft miljoenen aan Oekraïne, Georgië en Moldavië voor defensie terwijl 100 miljoen EU-burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven.  AIVD-NPO-Ruslandcorrespondent (Ex) Callgirl Iris de Graaf bralt het goed.(Video’s)

Geen Complot: De ‘ Staats-AIVD- NPO aka “Dood aan de Russen en Chinezen en Leve ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem” ‘ vangt jaarlijks meer dan een miljard subsidie van het regiem Rutte,  gejat van het Volk door het regiem Rutte om hun dr. Goebbels- Pr- werk te doen. 

En de  Verzetsstrijders  van Forum van Democratie Gideon van Meijering en Van Houwelingen en van  de PVV met Gidi Markuszower en ing Steve Brown tegen het regiem Rutte af te branden en neer te zetten als o.a. ‘Complot-NWO-Corona- Gekken’ en/of racisten en/of criminelen en/of dood te zwijgen.

Tara Reade: The shaming of sexual assault whistleblowers has to stop 

Geen (NPO)- Complot: De ‘dr. Goebbels Staats AVDD-NPO-Lynch-Schandpaal Nieuwsuur’ -uitzending met Hysterische ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ zonder wederhoor  van de door hen beschuldigde drie mannen van 3 december: Complotdenkers voor de rechter om opruiing(kuch). 

Geen (NPO)-Complot: Hysterische Nieuwsuur ‘Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’ Prijst ‘Shell-VVD-Gangster Zalm’ de Hemel in(Video’s).

Laat het Volk zelf oordelen of zij vinden of iets waar is of niet en niet de één of andere ‘Nazi-Zorgtoeslag-Rechter’ a La ‘Killer Queen-Rechter E.G.C. Groenendaal van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam  en het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders& Psycho-Killer -OvJ. Bas van de Vliet-OM Amsterdam’.

Duivel-Grapperhaus wil’ ‘Nazi-Zorgtoeslag- Snelrecht’ voor anti ‘Corona demonstranten en zoals altijd Doofpot voor zijn schietende ‘NSB-Politie’& Staats-NPO en ‘Maffiabos John de Mol’ steunen hem van harte(Video’s).

Geen Complot: Baby&Child sex abusers at CIA avoiding prosecution just like in the Netherlands the  Baby&Child sex abusers Judicial system &Top Politticians. Rutte&Grapperhaus woest: het is niet waar! (VIDEO’S)

‘Corona-Complot’: Rutte & Hugo de Jonge en hun ‘Grachtengordel-Subsidie-Vreter- Lubach:”Labbekakken Bek houden en met je Kont in Quarantaineplicht op de Bank zitten “(Video’s)

Geen Complot: Kandidaten voor het Tribunaal:  For ‘Taxfree-Royal- King Willem-Devil-Rich-Elite-Gangsters’ and there ‘Puppets – Politcians& Judges ‘ People& animals are Things(Video’s) 

IJskoningin- CIA&PLO-Trol- Kaag -Anis al Qaq’ leider van #Meetoo-Pedo-D66-partij’   en loopjongen van ‘ regiem Rutte& Groot Kapitaal’ neemt Hautain PvdA en GroenLinks de maat. 

De  vier Heldhaftige   ‘Complot –mannen’ en vele andere wakker geworden Burgers  dreigen eisen  meer dan terecht  net als Forum voor Democratie   met de Verzetshelden Gideon van Meijering en Van Houwelingen en wij met tribunalen voor de extreme corrupte ‘Moordende’ Zorgtoeslag  en elfhonderd ontvoerde  Zorgtoeslag- Kinderen de altijd liegende  Premier – ‘NWO-Corona- Puppet Oorlogsmisdadigers &Pedo-Boss Rutte’ en zijn loopjongens  ministers, maar staan vandaag zelf voor de ‘Nazi-Zorgtoeslag-rechter’: drie mannen die  volgens de NPO& Nieuwsuur complotverhalen verspreiden over kindermisbruik. Het  ‘Pedo-Rapist-Demmink- Hoofdofficier Vincent Leenders- Openbaar Ministerie’ van de  Duivelse ‘CDA Gestapo-Corona-Generaal’ Grapperhaus en de ‘VVD Elite-Gangster Dekker’  verdenkt ze van opruiing tot moord en bedreiging aan het adres van ‘dr. Goebbels-Corona-  RIVM-directeur Jaap van Dissel’, demissionair premier NWO-Puppet -VVD –misdaadgroep- ‘Godfather Mark Rutte’ en corrupte demissionair CDA- Duivel minister Hugo de Jonge aka “ de Schoenen Fetisj”.

Geen Complot:Piloot : Pedo’s Rapisten-’Prins Andrew, Trump,Clinton aan boord  ‘Lolita- Express privéjet’ van ‘CIA&Mossad &MI6-informant -‘Elite Pedo- Pimp Epstein’& ‘Pedo-Boss- Rutte&Rolodex-Demmink-express’ vliegt nog steeds vrij rond!(Video’s) 

Geen Complot: Wie betaald bepaald. ‘Pedo-Boss- Rutte ‘& ‘Junkie-Gordon’ & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’(Video’s).

De waarheid is altijd nog schokkender dan welk Complot dan ook heeft de  Geschiedenis en de dagelijkse  onthullingen van de ‘Epstein&Prince Andrew, CIA en Gerechtelijk macht& Bill Clinton en Trump  en Gates  en Johnny de Mol jr. en ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ ,etc. ‘Pedo-Rapist- misdaden’  ons keer op keer geleerd , maar niet de bij  ‘Staats-AIVD-NPO& Nieuswuur’ met   meer dan een miljard subsidie per jaar van het regiem Pedo-Boss- Rutte&Co.

Hun samenzweringstheorieën(kuch) die waarschijnlijk nog minder schokkend zijn dan de waarheid  inspireren ook anderen tot het plegen van strafbare feiten  verzet , zelfs een aanslag ,aldus Nieusuur.Wie zijn de verdachten en hoe belandden ze voor de  Nazi-Zorgtoeslag-rechter van de Straf de arme Rechtbank? Nou laat dat maar aan de NPO&Nieuwuur over om hun door de strontton te halen Het gaat om Joost K., Wouter R. en Hans de M. en drs. Micha Kat Centraal in al hun theorieën staat de Zuid-Hollandse plaats Bodegraven en het verhaal van Joost K. Hij beweert sinds 2020 hervonden herinneringen te hebben aan CIA en/of Ex OM Boss en Top VVD-er Demmink en/of de  Pedo-Rapist-Canadese ambassadeur  Marcoux met als Privé chauffeer de toen 19 jarige  ‘D66- DDR-66-Elite-Schnadknaap -Penthouse Pechthold’ (Video’s) satanisch-(CIA)-rituele kindermoorden in Bodegraven in de jaren 80. Kinderen zouden zijn misbruikt en vermoord door satanisten, mensen die de duivel vereren. Onder hen prominente Nederlanders, zeg maar net zo als in Canada en de USA en de UK em de rest van de Wereld.

Doofpot & NPO&Nieuwsuur Elite Fake-Lynch- News .

NPO: Voor de duidelijkheid: voor die verhalen is geen enkel bewijs, maar is  ook geen enkel bewijs dat zij niet waar zijn. Het wordt ook niet onderzocht door Nieuwsuur en/of het OM en of de politie of het wel of niet waar is. De  drie beschuldigde  mannen kregen geen wederhoor vanNieuwsuur Mariëlle Tweebeeke  , hetgeen  een grond beginsel is van de journalistiek. K., die in Spanje woont maar is uitgeleverd aan Nederland, beschuldigt onder anderen Jaap van Dissel van betrokkenheid bij het misbruik. Hij zei bijvoorbeeld in een online-videostream: “Wie geeft hem zijn welverdiende nekschot, die is een held.”  Tja, dat laatste gaat wel erg ver .Van Dissel moest daarop worden beveiligd en goot met volle teugen om nu rond gereden te worden in een gepantserde   ‘Pooier Bilde’ van de Politie soms met beslagen ramen samen met de Judas-Zussen Holleeder   .Volgens zijn advocaat, Peter Plasman, beseft K. dat hij te ver is gegaan. “Hij heeft een aantal uitspraken gedaan die niet prettig zijn. Hij zegt: dat had ik niet moeten doen, ik begrijp dat dat strafbaar is en ik accepteer de consequenties daarvan.”Wel staat K. nog achter zijn beschuldigingen, zegt Plasman. “Hij zegt: ik heb een bepaalde interne drive gehad om dit aan de kaak te stellen, dit moet onderzocht worden.”Hugo de Jonge mag niet vrij rondlopen met die Fetsje schoenen ,ook volgens de Bijbel , wat ijdelheid is een zonde .( En de HEERE Zelf zegt dat deze man gestenigd moet worden en dat het iedereen zo vergaan zal, die Zijn Naam ijdel gebruikt. (Lev. 24:11-16).)Hans de M. in ‘Wees De Weerstand’De tweede verdachte, Hans de M., maakt in 2020 een documentaire over de verhalen van K. Hij is overtuigd christen. Hij verkondigt dat mondkapjes en vaccins “uit de hel” komen.Samen met de andere verdachten én met Micha K., die eerder al is veroordeeld en vastzit in een cel in Noord-Ierland, begint hij met online-uitzendingen onder de naam Wees De Weerstand. Naast de Bodegraven-theorie spreken de mannen daarin vaak over het coronabeleid. De M. noemt kindervaccinatie “legaliseren van kindermoord”.In een van de uitzendingen zegt hij onder meer over demissionair minister Hugo de Jonge: “Deze gast mag helemaal niet vrij rondlopen. De eerste keer dat je hem ziet in Den Haag of waar dan ook, pak hem., wat dat staats zelfs in de Bijbel”

In hun schokkende uitzendingen verwijzen de verdachten slachtoffers van het OM en de NPO&Nieuwsuur  vaak naar samenzweringstheorie QAnon. Ook die theorie komt erop neer dat een Elite-Pedo-Rapist- Moordend-CAI-netwerk van ‘Epstein & Prince Andrew& Demmnik& Rose Pedo Ed Nijples  prominenten’ zich schuldig maakt aan kindermisbruik in de NPO en Nieuwsuur ontgaan (kuch) . 

Misdaad:’Rose -Pedo- Ed Nijpels’ in EenVandaag:Ik heb Oerdomme Linda de Mol gewipt als tienermeisje zie de half censureerde schokkende wordt wakker-reportage:.

Geen Complot: Exposed: Devil’s-Klaus Schwab’s &Soros-Gates-Bilderberg- School’s For there Puppets- ‘Covid –Snake in Suits- Desk-Killers- Biden& Kaag&Rutte &Boris Johnson& Macron-Dictators’, Plan for ‘Great NWO-CORONA-Reset’ with there Nazi Judges and district attorney’s (Videos).Maar hun boodschap is pas op voor de Russen en Chinezen ! (Video’s) 

Aanhangers geloven dat de Amerikaanse oud-president Puppet Made in USA Hate Jesus- & War Crimenal – Donald Trump in het geheim strijdt tegen die mondiale Taxfree-War crime-Pedo-Rapist- elite, de deep state, die uit zou zijn op een  NWO-Corona- Schwab –Soros-Gates-wereldregering. Tja, dat laatste is jammer, wat   Trump  betreft want is zelf een Algemeen bekende Elite-Pedo-Rapist net als de ‘kleine meisjes snuiver- Biden’ en Bill Clinton. Dat van de NWO-Corona-Orde is markant inmiddels een feit van Algemene bekendheid,  die weer de NPO en Nieuwsuur even is ontgaan(Kuch)  

Op een bepaald moment verlaat De M. de groep. De overige drie gaan verder onder de naam Red Pill Journal.Dit voorjaar mobiliseren zij via sociale media groepen aanhangers om naar de begraafplaats van Bodegraven te komen. De communicatie gaat vooral via een paar grote kanalen op chatapp Telegram.Op de begraafplaats leggen de complotaanhangerswaarheid zoekers bloemen en briefjes op graven van straat arme kinderen die jong zijn gestorven. Ze claimen dat het gaat om de slachtoffers van het satanische pedonetwerk van bijv. de CIA en/of Epstein en/of Demmink, etc.

Geen Complot: Wanneer wordt NWO-‘Oorlog& Zorgtoeslag-Corona-misdaden- regimeRutte& Gevestigde  Orde partijtjes voor het Tribunaal gedaagd. Geen ‘Grapperhaus-  ‘Nazi -Zorgtoeslag-snelrecht’  voor Landsadvocaat, maar ‘Grapperhaus-Slager Keurt zij Eigen waar- Klasse justitie -onrecht’(Video’s

aDe Doofpot-gemeente Bodegraven-Reeuwijk stelt vervolgens een noodbevel in om de  volgens de NPO&Nieuwsuur en een van hun bazen de  Duivelse ‘CDA-Gestapo-Corona-Generaal-Grapperhaus  van het ‘regiem Pedo-Boss-Rutte’ complotaanhangers te weren van de begraafplaats. De gemeente wint bovendien een kort geding tegen het complottrio. De mannen moeten alle  volgens de Gemeente en NPO&Nieuwsuur smaad en laster verwijderen van sociale media.En in juni wordt Wouter R., de derde verdachte, opgepakt op een schuiladres in Siddeburen, Groningen. De  ‘Nazi-Zorgtoeslag- rechter’ van regiem Rutte veroordeelt hem tot een half jaar cel voor bedreiging van de  corrupte en altijd liegende advocaat (nee niet de  Mega-Fraudeur – Landsadvocaat)  van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en opruiing tegen Jaap van Dissel.R. is, net als Hans de M., overtuigd christen. Hij liet zich vorig jaar nog dopen door De M. in de zee bij Katwijk.De Volgends het OM en hun Outlet de NPO&Nieuwsuur complotdenkers inspireren ook hun aanhangers tot gewelddaden. Deze zomer pakt de politie de 22-jarige Yavuz O. op, die plannen zou hebben premier Rutte te vermoorden(Kuch). O. was actief in een Telegramgroep met de naam Bataafse Republiek, gerund door twee van de drie verdachten.In augustus wordt een brandbom bij een Groningse altijd liegende AIVD- journalist naar binnen gegooid. Hij had kritisch geschreven over steunbetuigingen aan de net opgepakte Wouter R. en bedreigingen aan Van Dissel. Ook de twee verdachten van deze aanslag zijn aanhangers van de Red Pill Journal-groep.Zes andere aanhangers van de groep kregen eerder al celstraffen van enkele weken tot maanden voor bedreiging, smaad, laster en opruiing.

100 Duizenden volgers

Dit najaar blokkeert het corrupte censuur justitie de Telegramkanalen van de volgens het NPO&Nieuwsuur complotmannen, zonder medewerking van Telegram zelf. Een unieke stap, volgens het Openbaar Ministerie&AIVD. De twee kanalen hadden zo’n 13.000 volgers.Nu staan de mannen dus voor de Nazi-Zorgtoeslag-rechter. Vandaag is de pro-formazitting. Advocaat Plasman erkent dat zijn cliënt, Joost K., “doordraaft in de methodes die hij gebruikt”. De advocaat van de andere verdachten is al maanden onbereikbaar voor commentaar, Sure!.

Snakes in Suits -Zwarte Toga:When Psychopaths like übermensch OvJ.Van de Vliet met als Voorzitter ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ Go to Work against Slachtoffers van grof geweld bij en met de Rechtbank en OM Amsterdam(video’s) en CIA-sadistisch kindermisbruik (Top) OM ambtenaren in de Doofpot(Video’s)

Geen Complot :Nederland het Koninkrijk  der Justitie Pedofielen van regiem Pedo-Boss-Rutte&NPO.

(-)

“‘Elk signaal dat we krijgen over kindersekstoerisme pakken we voortaan op (kuch). We zullen de lokale politie onze hulp en steun aanbieden’, zegt Michiel Zwinkels die namens het Landelijk Parket verantwoordelijk is, maar zwijgt als het graf over zijn hoog geplaatste ‘Pedo-collega’s’. ‘Daarnaast verkennen we hoe we kunnen samenwerken met hulporganisaties en welke rol het door hun aangeleverde bewijs kan spelen in de rechtszaal.’” (-)

Geen Complot: Wat u niet ziet bij de Staats-NPO: Thousands flood streets to decry NWO-vaccine mandate (VIDEOS)& Every 5 seconds kids starving of  Hunger(VIDEO)&.OBESETY  Kill more than Corona(Video’s) 

Geen Complot: Kandidaten voor het Tribunaal: Interpol kiest gezochte  Gestapo- Generaal & CIA-Al-Raisi  van regime Sheikh Al Maktoum als voorzitter ondanks zijn foltering & Moorden & regime Rutte’ heeft Gestapo-Generaal Grapperhaus & Censuur Tweede Kamer(Video’s)

De ‘Lynch-Censuur- zaak’ gaat over meer dan de drie mannen alleen, bralt de extremen corrupte en altijd leigende schaamteloze en gewetenloze ‘ hoofdofficier-Pedo-Doofpot- Michiel Zwinkels’. “De impact is heel groot voor onze Pedo-Raptis collega’s . We zien dat de samenleving verder polariseert wakker worden . Deze zaak is daar exemplarisch voor. Als je het niet eens bent met het regeringsbeleid moet je dat kunnen zeggen, hahahhahah en dan blijft verder alles bij the oude,hahahah . Maar het mag niet het Lieg en Bedreig-debat kapotmaken door iedereen die anders denkt in het beklaagdenbankje te stoppen, want daar heeft ons NPO en Nieuwsuur het monopoly op, Heil Pedo-Boss-Rut en King Willem en het Fake News van de NPO en Nieuwsuur  en andere mensen op te roepen geweld te plegen, want alleen wij mogen  extreem geweld  gebruiken en schieten op ‘anti Corona Lock Down demonstranten’ en bijv. tegen ing  Verzetsheld Steve Brown en Co, hahahahah.” En Mariëlle Tweebeeke  Kreeg er spontaan weer eens ‘Natte Doos’ van. 

En als uitsmijter: Verzetsheld Steve Brown naar het Europese Hof van de Rechten van de Mens: Klacht  ex artikel 12 Sv tegen ‘Psycho-Killer  OvJ. Bas van de Vliet’ op grond van o.a. middels zeer ernstig opzettelijk misbruik  van recht  als Desk Killer inzake o.a. niet rechtmatig vervolgen van  T.H. Giezen en J. Schouten ( en Kickbokser B van Tricht) voor poging tot moord,.cq. Doodslag en ‘Brown&CO Vogelvrij’ verklaarde(Video’s).

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this stor