( van onze wordt Wakker redactie)

‘CIA-Nazi-Ukrainian-Killer- journalist’ like Killers &AIVD en OM en Politie-informanten- Junkie-Peter R. de Vries en Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout  fires howitzer ‘at Donbass.(VIDEO) &Vicious ‘Neo Nazi’ attack on Kiev ‘gay bar(Video’s)& Rutte&Co: Wij staan pal achter ons Ukraine(Video’s) .

Kandidaten voor Tribunaal:Regiem Lubbers 1 & ‘Oorlogs -misdaden Regiem Rutte1,2,3.’  voor ‘dr. Mengele- Trangenderwet’ en andere (Zorgtoeslag-Corona)-misdaden tegen het Volk en Dieren(Video’s).

De  ‘CORRUPTE SNAKE IN SUITS- Europese Raad- DOOD AAN DE RUSSEN EN CHINEZEN’  trekt ruim 50 miljoen euro uit  de ZAK VAN DE REEDS ONDER DE ARMOEDEGRENS LEVENDE 100 MILJOEN EU BURGERS waarvan 4 miljoen in NL om de defensiebudgetten van US en hun Vazal Staatjes CIA-Nazi- Oekraïne, Moldavië en Georgië te ondersteunen. Het grootste bedrag, zo’n 31 miljoen euro, gaat naar Oekraïne. De steun komt op een gevoelig moment, te midden van oplopende spanningen tussen CIA-Nazi-Kiev en Moskou.Het geld is niet bestemd voor wapens of munitie(kuch. Kuch): Waar hebben wij de leugen eerder gehoord van de NPO en  Rutte, nou tijdens de Oorlogsmisdaden  van Rutte&CO en  van de ‘SS-NATO’ in Syrië en Irak.  Volgens de  altijd liegende Nazi&CIA Oekraïense  extreem corrupte minister CIA-Killer-Trol-Koeleba van Buitenlandse Corrupte Nazi- Zaken gaat het geld naar materiële en technische ondersteuning zoals ‘MH17 Bulk-raketten’ , evenals cybersecurity,hahahahahahaha.

Ondertussen: Baby&Child sex abusers at CIA avoiding prosecution just like in the Netherlands the  Baby&Child sex abusers Judicial system &Top Politticians. Rutte&Grapperhaus woest: het is niet waar! (VIDEO’S)

dr. Goebbels-  Staats- AIVD-NPO-Ruslandcorrespondent (Ex) Call gril  Iris de Graaf liegt weer uit haar Natte Doos
Het Kremlin zal niet blij zijn met deze geldsteun.  ‘Capo di Tuti Capo President Poetin ‘waarschuwt regelmatig dat de ‘SS-NAVO’ van de ‘US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapts-Killer-Elite’ een “rode-Hitler- lijn” over dreigt te gaan, bijvoorbeeld door  CIA-Nazi-Oekraïne lid van het SS-NATO-militaire bondgenootschap te laten worden of te ondersteunen met wapens.Rusland probeert het conflict in het oosten van Oekraïne instabiel te houden liegt de AIVD-Trol  van de ‘dr. Goebbels-  Staats  NPO’- zodat een eventueel SS-NAVO-lidmaatschap wordt tegengehouden. Maar ook zonder lidmaatschap investeren de VS en de EU-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist-Killer-Elite’  in het versterken van hun Vazal Cis State Nazi- Oekraïense defensiemacht, tegen het zere been van Moskou, hahhahahha, zo ik heb mijn dr. Goebbels Fake News-  werk weer gedaan voor de AIVD en de NPO, hihihihihihi.

Associatie-overeenkomst EU-Oekraïne was een leugen 

(-)

Daarnaast staat in de verklaring dat het verdrag de EU niet verplicht tot extra veiligheidsgaranties of financiële verplichtingen. Verder wordt benadrukt dat het verdrag Oekraïeners niet het recht geeft in Europa te werken of te wonen”

(-)

Rekenkamer EU: miljarden verloren door corruptie in  CIA Vazal State-Naz-Oekraïne  en de straat arme EU Burgers krijgen een ‘Pedo-Boss-Rutte-Schop’ onder hun magere kont.
Wanneer wordt de ‘Taxfree-Koninklijke -VOC-Genocide -Shell- Misdaadgroep’ eindelijk eens voor een Tribunaal gedaagd. Wat denkt u zelf.? Nou zolang het ‘NWO-Corona- regime  Rutte’ aan de macht is met zijn CDA-Klasse Justitie Minister ‘Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’  en  zijn  OvJ ‘s a la ‘Psycho-Killer Bas van de Vliet’ en Nazi-Zorgtoeslag Rechters a La  Killer-Queens- Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal en mevr. M.A.E. Somsen en mevr. T. Amoldussen’  van de straf de arme rechtbank Amsterdam en de -Nazi-Zorgtoeslag-Rechters – Voorzitter P.B. Martens,  N.C.H Blankevoort en  K.A. Brunner-  van de  ‘Nacht und Nebel-Wrakingkamer  te Amsterdam(Video’s)  natuurlijk  nooit!!!!!!

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story