( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD-Billenmaatjes Rutte & dr. Goebbels- Staats-AIVD-NPO-Kelder’ gespot op ‘Kontebonk –vakantie’- ‘voor alle leeftijden’ op Terschelling. ‘Junkie-Gordon’ in ‘Kelder’(Video’s)

Kandidaten voor het Tribunaal:  For ‘Taxfree-Royal- King Willem-Devil-Rich-Elite-Gangsters’ and there ‘Puppets – Politcians & Judges ‘ People & animals are Things(Video’s)

The making of de Verzetsstrijders Steven Brown en Eldor van Feggelen en de Waarheid over Regiem Rutte en zijn ‘Elite -Pedo-Kontebonke-Martel-Jeugd-VVD-Griezel-Teeven’. Binnenkort de uiteindelijk versie. 

Pedo-Amber Alert’:’VVD-Griezel-Teeven’ aan de Duivelse slag in de uithuisplaast-Pedo-Martel-Jeugdzorg bij (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’(Video’s).

De altijd liegende Rutte & Billenmaatje Junki-Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg (Video’s)’.

Daar waar de ‘Zorgtoeslag- Nazi Rechters & Psycho-Killers-OVj’s’ a La Bas van de Vliet  genadeloos mensen uit de Laagste Klasse ( of Wilders en Brown en Poch) vervolgen , worden de ‘Rat in pak  Lienden(s)’& ‘Kindermisbruikers – Hoofdofficier Leenders van OM-Amsterdam niet eens vervolgd onder het schrikbewind van regime Rutte(Video’s). 

Misdaad:’Rose -Pedo- Ed Nijpels’ in EenVandaag:Ik heb Oerdomme Linda de Mol gewipt als tienermeisje:

Verzetsheld Steve Brown: “Pedo OM Hoogste Baas & VVD’er- Joris Demmink op de Vlucht in De Stem van de Straat Salto Amsterdam”(Video’s).

Gidi Markuszower (PVV) sloopt ‘CDA-Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’ van ‘Klasse (Pedo)-CDA-VVD-D66-CU-Justitie ‘vanwege ‘Pedofiele Rapits Hoofdofficier van Justitie Vincent Leenders’ van het extreem corrupte Lynch de Laagste Klasse- OM-Amsterdam.

Schokkende Beelden van Verzetsstrijder Eldor van Feggelen met gevaar voor eigen leven :Rotterdam 19 november 2021 De vergelijkingen van regiem Rutte met het Nazi-regime Hitler zijn niet te ontkennen en houdt’ CDA-Gestapo- Corona-Generaal- Grapperhaus’ in de Doofpot dat er doden zijn gevallen aan de kant van de ‘Anti-NWO- Demonstranten’:

En als uitsmijter: CDA-Gestapo -CORONA-Generaal- ontploft nadat Held van het Volk en Verzetsstrijder-Gideon van Meijering hem heeft betrapt om de Pedo-Misdaden van zijn Hoge Gerechtelijke en OM ambternaren in de doofpot te houden:

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!