( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kandidaten voor het Tribunaal:  For ‘Taxfree-Royal- King Willem-Devil-Rich-Elite-Gangsters’ and there ‘Puppets – Politcians& Judges ‘ People& animals are Things(Video’s) 

Kandidaten voor Tribunaal:Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ van regime Rutte  laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan(VIDEO’S)    

Verzetsheld ing Steve Brown with Man.Ish Cave & Transgender Visibility: “We won’t be erased, We are here to stay! (Video’s) 

‘Nep en Fop-Emotionele Van  D66 DDR66- Engelshoven’ brlat ’sorry’ voor  dr. Mengele Transgenderwet van Lubbers 1.

Zomerschool-VMBO’ Maastricht van ‘ PvdA-Zakkenvuller Postema’ en ‘DDR66 Minister Engelshoven’& Slob een Puinhoop(Video’s).

Al een jaar on democratisch ‘Demissionair’ minister Ingrid Van Engelshoven (D66 DDR66) van  geen Emancipatie voor het Volk en laat onze  Feodale- Taxfree-VOC-Genocide King zijn zakken vullen en tamme dieren afslachten op zijn voor miljoen gesubsidieerde Kroon Domein het Loo (Video’s)   biedt namens de Staat(Lees; regime Rutte ) formeel haar Nep en Fop-excuses aan voor de oude Transgenderwet, waarin sterilisatie een voorwaarde was voor geslachtsverandering. ’Slachtoffers’ van de wet kunnen aanspraak maken op een bedrag van 5000 euro.

Dierenorganisaties doen aangifte tegen Duivelse- CDA- Minister -Gestapo-Corona-Generaal – Grapperhaus, wanneer volgen de mensenrechten organisaties(Video’s).

De oude  dr. Mengele-wet van Kabinet  regiem Lubbers 1 dat zich presteerde als het no nonsens-kabinet , die van 1985 tot 2014 van kracht was, was bedoeld om mensen hun geslacht te kunnen laten aanpassen in hun geboorteakte(Kuch). De dr. Mengele voorwaarden daarvoor waren dat ze lichamelijk zoveel mogelijk waren aangepast aan het gewenste geslacht, en dat ze blijvend onvruchtbaar waren.Maar de ‘dr. Mengele -Transgenderwet ‘ was niet de enige misdaad die het Kabinet  regime Lubber 1 tegen het Nederlandse Volk pleegde: Het  Misdadige  Duivelse CDA en VVD-misdaadgroep  kabinet presenteerde zich als een ‘no nonsens-kabinet’. Het richtte zich op herstel afbreken van  sociale  mensenrechten  van werkgelegenheid en sanering van de overheidsfinanciën door bezuinigingen en afstoting van overheidstaken. Er werd onder meer gekort op  de toch al Honger-uitkeringen en onderwijs- en ambtenarensalarissen. Ook sectoren als volksgezondheid en welzijn moesten inleveren en dat zijn allemaal  misdaden waarvoor men zich voor een Tribunaal zou moeten verantwoorden . De werkloosheid, die tot recordhoogte was opgelopen, nam geleidelijk af omdat  die  slachtoffers van Lubbers werden afgevoerd naar de WAO en gevangenissen en Tbs-klinieken en Hommeles op straat gesmeten.  Zeg maar het zelfde misdadige beleid als dat van regiem Rutte 1.2.3.Vanwege zijn extreem misdadige  financieel-economische beleid tegen het Volk, maar ook door het besluit US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite-kruisraketten te plaatsen, kreeg het psychopaten  kabinet te maken met veel maatschappelijk verzet. Het kabinet regiem  Lubbers  zat echter zijn hele termijn uit en premier  Puppet  van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken King Willem- Elite-Gangsters ‘  Psychopaat  Lubbers voerde de  CDA-Duivels bij de Nep en Fop verkiezingen van 1986 naar winst. In het kabinet-Lubbers II zette het CDA de samenwerking met de VVD-misdaadgroep en het  Misdadige beleid van het kabinet voort.( bron: . https://www.parlement.com/id/vh8lnhronvw5/kabinet_lubbers_i_1982_1986)

IJskoningin- CIA&PLO-Trol- Kaag -Anis al Qaq’ leider van #Meetoo-Pedo-D66-partij’   en loopjongen van ‘ regiem Rutte& Groot Kapitaal’ neemt Hautain PvdA en GroenLinks de maat(Video’s)

Amsterdamse in hoofdzaak ‘zwarte’ ‘Labbekakken-scholen/’ gedwongen door ‘Oorlog-misdadiger-Rutte3’&Slob tot vierdaagse schoolweek en/of sluiting(Video’s).

Ondertussen: Nazi-Zorg-Toeslag Rechters a La Killer -Queen – E.G.C. Groenendaal ’en Psycho-Killer OvJ’s a La Bas van de Vliet opereren Straffeloos als Desk Killers onder regiem Rutte&Co(5). (Video‘s)

In een  ‘Elite Feest-ceremonie’ in de  Feodale Ridderzaal voor vertegenwoordigers uit de transgendergemeenschap trekt van  de ras  DDR-66-komediant- Engelshoven namens het kabinet  altijd liegenderegiem Rutte  het boetekleed aan. „De wetgever wilde iets goeds mogelijk maken, snik , hik”, aldus de zichtbaar  Nep en Fop geëmotioneerde  ‘Pedo-Meetoo-D66-bewindsvrouw’. Maar de overheid stelde sterilisatie als voorwaarde hihihihihi, o sorry Snik, Hik. „Het zou onvoorstelbaar moeten zijn ,maar ja we hebben ook met de Zorgtoeslag  40 duizend mensen  uit de Laagste Klasse de Hel ingehopen en elf honderd Zorgtoeslag-kinderen ontvoerd, hihihihihihihi . Er is natuurlijk helemaal niks bevrijdends aan. Het is eerder beklemmend, bekrompen, beangstigend. Een grote schending van je integriteit en je waardigheid, snik, Hik .” Door de dr Mengele wet hebben veel mensen gewacht met een geslachtsverandering, stelt Van Engelshoven. „Ze hebben noodgedwongen gewacht met zichzelf zijn.”Over de  Joden Fooi-compensatieregeling van 5000 euro bralt  ze: „Ik weet dat dit de pijn niet wegneemt, niet verzacht. Niets is daartoe in staat. Toch heeft dit moment betekenis. We zien samen dit onrecht onder ogen en er wordt zoals gebruikelijk niemand strafrechtelijk vervolgd, hihihihihihihi , laat staat voor een Tribunaal gedaagd  .”De Psychopaat Van Engelshoven wil zich ook hard maken voor het schrappen van dergelijke wetten in andere landen. „Weet dat ik er alles aan doe om ervoor te zorgen dat alles wat vandaag in de Feodale Ridderzaal gebeurt heel veel landgenoten bereikt en tot ver buiten onze landsgrenzen wordt opgemerkt. Zodat ook in andere EU landen vergelijkbare dr. Mengele-wetten kunnen worden aangepast, hihihihihihih.” Maar laten we het vooral niet hebben over het feit dat er 100 miljoen Burgers in de EU, waarvan 3 miljoen in NL(Video’s) moeten zien te overleven onder de armoedegrens mede door ons ‘MOOIE -Rutte Doeners- beleid’, want dan gaat die vreselijke Gideon van Meijeren weer eisen dat wij voor een Tribunaal moeten verschijnen, hhihihihih…Snif, Hik, aldus psychopaat Engelshove.n

Voor meer informatieDutch government apologizes for sterilizing trans people 

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story