( van onze  ‘Regime Rutte& Gevestigde Orde partijtjes GroenLinks, SP, PvdA, CU &SGP& DENK- Klasse Justitie’ redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Verzetsheld Steve Brown’ zijn ongelijke strijdt tegen Psycho’s Rutte & Grapperhaus/OM &Misdaadgroepen-Landsadvocaat Pels Rijcken& SVDJ:”en Power Back to The People en Stem en verzet je tegen de NWO-VVD-Pinoccio- Rutte&Halsema& Kaag-Hoekstra-Corona-Politiestaat’!(Video’s)

WrakingsKamer houdt zich van de Domme om hun Nazii-Zorgtoeslag- ‘Slachter-Rechter- mevr. M.A. Broekhuis’& Misdaadgroep-Landsadvocaat & ‘Strijkstok-Stimuleringsfonds voor de Journalistiek’ te redden\(Video’s) 

CDA-Duivel-Grapperhaus’ past’ ‘Nazi-Zorgtoeslag- Snelrecht’ voor anti ‘Corona Lock Down- Demonstranten en ‘Maffiabos John de Mol’ en de dr. Goebbels Staats-AIVD-NPO steunen hem van harte(Video’) .

Maar de ‘Grapperhaus-OM- Kindermisbruikers-doofpot’ voor zijn ‘vrienden’  de extreem corrupte Landsadvocaat die n.b. de Bloed- Bezittingen van Grapperhaus heeft weg gepasseerd(kuch ) en de ‘Witwas-brievenbus – VVD-Zuid-as-misdaden van CDA-Minister Rat in pak-Hoekstra- had goed gekeurd(Video’s) . Een zeldzaam eerlijk officier van justitie ( is inmiddels ontslagen) die de miljoenenfraude van Rat in pak- bestuursvoorzitter Frank Oranje van Pels Rijcken onderzocht is in februari van Garpperhaus-hogerhand teruggefloten toen hij het strafrechtelijk onderzoek wilde opschalen. In plaats daarvan besloot de extreem corrupte Klasse Justitie- Zwarte Tuig in Toga- top van het Openbaar Ministerie het onderzoek stil te leggen en een door ‘ Misdaadgroep -Tuig in Zwarte Toga- Pels Rijcken ‘ingeschakeld commercieel ‘Ons kent ons Rat in pak- bureau’ de Megafraude verder te laten (niet) onderzoeken.  Ironisch, maar wrang is dat het commerciële-Doofpot- bureau dus aan deze ‘Grapperhaus-Klasse Justitie’ ook nog een miljoen euro of meer verdient opgehoest door het  voor het merendeel kaal gelukte Volk door het altijd liegende regiem Rutte.

Uncle Tom- Drone-Genocide- Desk-Killer-Obama’ receives largest 100 million ever Bribe from his Boss ‘Taxfree-Devil-Desk-Killer- Billionaire -Jeff Bezos’& Regiem -Puppet-Rutte Shooting on ‘anti-Corona-Lock Down-Demonstrators’(Video’s). 

‘Oorlogs-Zorgtoeslag-Regiem Rutte en zijn ‘ Nazi-Zorg-Toeslag Rechters a La Killer -Queen – E.G.C. Groenendaal’en Psycho-Killer OvJ’s a La Bas van de Vliet opereren Straffeloos als Desk Killers onder regiem Rutte&Co(5). (Video’s) . Het regime Rutte en zijn Gevestigde orde gedoog-parttijtjes PvdA, GroeLinks&SGP zijn (mede)verantwoordelijk voor 40 duidend Zorgtoeslag- slachtoffer en het ontvoeren van elf honderd Zorg-Toeslag-kinderen en dat op zich alleen al is te kwalificeren als landverraad.

Op naar het Europese Hof van de Rechten van de Mens: Klacht  ex artikel 12 Sv tegen ‘Psycho-Killer  OvJ. Bas van de Vliet’ op grond van o.a. middels zeer ernstig opzettelijk misbruik  van recht  als Desk Killer inzake o.a. niet rechtmatig vervolgen van  T.H. Giezen en J. Schouten ( en Kickbokser B van Tricht) voor poging tot moord,.c.q. Doodslag en ‘Brown&CO Vogelvrij’ verklaarde(Video’s) 

aIs deze Klasse Justitie een uitzondering in het land van regime Rutte? Nou echt niet. Laat nu  min of meer het zelfde gebeurt zijn  en nog gebeurt in de strafzaak van de daders van een Poging tot Moord, c.q. Doodslag T.H. Giezen en J. Schouten en ‘Kickbokser B. Van Tricht’  met’ OvJ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’  en Brown &CO (Video’s)  . In die strafzaak werd van hogerhand de eerlijke OvJ Boersma vervangen  van ‘Hoger-Grapperhaus- hand ‘met extreme corrupte  Pscho-killer OvJ Bas van de Vliet   van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’.

Stegeman& Pedo-Rapist-Moordenaar-Kees van der Spek Dissen ‘Politiemedewerker- Ewout Genemans’ en Gele hesjes en probeerde met Moordenaar Peter R de Vries Steve Brown te vermoorden& 4.5 triljoen jaarlijks Witgewassen op de Zuid-as(Video’s)

Exposed: Devil’s-Klaus Schwab’s &Soros-Gates-Bilderberg- School’s For there Puppets- ‘Covid –Snake in Suits- Desk-Killers- Biden& Kaag&Rutte &Boris Johnson& Macron-Dictators’, Plan for ‘Great NWO-CORONA-Reset’ with there Nazi Judges and district attorney’s (Videos).Maar hun boodschap is pas op voor de Russen en Chinezen ! (Video’s) 

Dat blijkt uit interne documenten die NRC verkreeg na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). In maart maakte ‘Elite-Misdaad-landsadvocaat Pels Rijcken’ bekend dat bestuursvoorzitter & Mega-Fraudeur  Oranje meer dan een decennia  straffeloos  lang   officieel 10 tientallen  miljoenen, maar in wekelijkheid honderden miljoenen  in hoofdzaak van Gemeenten en provincies , dus het Volk  had gefraudeerd/gestolen . De  ‘Elite-Gangsters-notaris’ maakte dat niet meer mee, hij beroofde zichzelf eind vorig jaar volgens de officiële versie  van het leven , maar in werkelijk is hij vermoord  nadat de eerlijke OvJ ( is al ontslagen)  zijn fraude bij toeval op het spoor was gekomen. Inmiddels is  de officiële versie  dat Oranje over een periode van ruim twintig jaar zeker 11 miljoen euro stal die hij als notaris voor  in hoofdzaak het Rijk, gemeentes en provincies (Lees:Het Volk) onder beheer had.

Ondertussen: Russia’s top security official says Western ‘Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ responsible for ‘destroying’ Ukraine, Libya, Afghanistan, Syria, and Iraq en Venezuela, Chilli, Argentine  and Cuba, Guatemala, Vet-nam, etc. 

Corrupte Voorzitter Raad voor Journalistiek & Stimuleringsfonds voor Journalistiek Frits van Exter’ is ook ‘AIVD- informant’ blijkens o.a. zijn verdediging van Moordenaar&AIVD&OM&Politie informant-  Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story