( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Onwenselijk(Kuch):”Meneer Holleeder, voordat we deze ‘Riool-Showbizz-rechtszaak’ beginnen geef ik u alvast Levenslang namens uw Judas-zussen en hun Media-Pooier-Peter R. de Vries(VIDEO’s)”.

 Stegeman& Pedo-Rapist-Moordenaar-Kees van der Spek Dissen ‘Politiemedewerker- Ewout Genemans’ en Gele hesjes en probeerde met Moordenaar- Peter R de Vries Verzetsheld Steve Brown te vermoorden& 4.5 triljoen jaarlijks Witgewassen op de Zuid-as(VIDEO’S) 

Moordenaar-AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald”(Video’s) 

Wanneer wordt NWO-‘Oorlog& Zorgtoeslag-Corona-misdaden- regimeRutte& Gevestigde  Orde partijtjes voor het Tribunaal gedaagd. Geen ‘Grapperhaus-  ‘Nazi -Zorgtoeslag-snelrecht’  voor Landsadvocaat, maar ‘Grapperhaus-Slager Keurt zij Eigen waar- Klasse justitie -onrecht’(Video’s).

Commotie in ‘Marengo-Lynch Taghi’ net als Holleeder proces over video van Moordenaar Junkie Psychopaat -Martin Kok de spreekbuis van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en OM-Amsterdam(Video’s).

Moppie’ van Peter R. de Vries Sonja Holleeder huilde en schreeuwde hysterich, terwijl zij meineed pleegde(Video’s)

Politieman Brinkman cel in voor ontmaskeren Top AIVD&OM-&‘Politie-informant Peter R. de Vries’(Video’s).

Het ‘Kindermisbruikers-Hoofdofficer- Vincet Leenders &  OvJ Psycho-Killer Bas van de Vliet  OM-Amsterdam’  heeft vandaag  in hoger beroep een levenslange gevangenisstraf geëist tegen Willem Holleeder (63). Volgens het altijd liegende  OM Amsterdam  en hun vet betaalde  Kroongetuigen de Judas zussen Holleed-der en hun Media-Pooier Peter R. de Vries en de vermoorde Martin Kok  staat vast dat Holleeder vijf keer een opdracht tot moord heeft gegeven, in de periode 2003-2006. Dat de Vries samen met Holleeder en Cor van hout  een boek:” De Heineken ontvoering”  heeft geschreven de Bloedgeld  opbrengt samen gedeeld is het OM ook  even ‘vergeten’. 

Willem Holleeder van Knuffel-Crimineel tot Monster door ‘AIVD &Politie- informant Peter R de Vries’(Video’s) 

Judas-Zussen Holleeder’ lanceren 2de Leugen boek in ‘De Telegraaf & John van den Heuvel’ over de Rug van Justitie en Holleeder(Video’s)

John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem v.d. Straat-Amsterdam-NOIr/SlatoTV wordt De Vries ontmaskerd als Junkie en Judas.

Het ‘sensatie en lieg en bedrieg- bewijs’ put het OM-Amsterdam  uit hoor en zeggen roddel van in hoofdzaak de vermoorde Martin de Kok  en de  hysterische getuigenverklaringen van  Holleeders ‘Judas-zussen Astrid en Sonja’ en hun ‘Media-Pooier’ de onlangs geliquideerde   ‘Maffia-Klaas Bruinsma-Moordenaar AIVD en OM en Politie Informant Junkie-Peter R. de Vries’. Het OM stelde met droge ogen dat de zussen Holleeder en Peter R de Vries en Martin de Kok geen enkel financieel belang hadden om tegen  hun broer en oude vriend te getuigen. Het OM  is even ‘vergeten dat de ‘Judas-zussen’ samen met Peter R de Vries  voor  en tijden het proces maar liefst drie Boeken hebben uitgebracht, honderden zo niet duizenden betaalde  sensatie –Lynch-Lieg en Bedrieg Holleeder -interviews  hebben gegeven en een Kul-film en dat het drietal ook nog miljoenen is betaald N.B. door het OM .

Aan Holleeders ontkennende verklaringen en door hem geschetste alternatieve scenario’s hecht het OM-Amsterdam geen enkel geloof, want geloven doe je in de Kerk, ahahahahah geef ons maar Martin Kok, Peter R de Vries en de Zussen Holleeder. De motieven voor de moorden lagen volgens OM-Amsterdam „zonder twijfel in de sfeer van machtswellust, afgunst en geldbejag ”. Nou dat is lekker concreet en echt bewijs , ja voor in de Kerk. De drie motieven gaan trouwens op voor 80 % van Nederland en het altijd liegende regiem Rutte.

Insluiper Geilneef Peter’ R.de Vries stijf van de Cocaine mag deelnemen aan Verkeer van politie Hoorn(Video).

En als uitsmijter :  Maar hoe zit het met het laffe en hypocriete  Amnesty International ? Die zijn er altijd als de kippen bij om als het gaat om schending van de mensenrechten in Rusland en/of China om hun veroordeling uit te spreken. Maar als het gaat om grove schendingen van de mensenrechten(video’)s door het regiem Rutte.1,2,3, van de 40 duizend Zorgtoeslag slachtoffers en elf honger ontvoerde Zorgtoeslag kinderen en Klasse Justitie en politieke geweld tegen demonstranten en/of Burgers door Politie en Justitie en de gerechtelijke macht en/of het jarenlange sadistisch Kindermisbruik door Hoge Justitie ambtenaren a La ex OM-Boss en Top VVD-er-Demmink en Hoofdofficier Vincent Leenders en /of Top Politici a La Top VVD-er en Klimmaat Koning- ‘Rose Pedo Ed Nijpels'(Video’s) en /of het Politiek Vogelvrij verklaren Steve Brown &Co om te vermoorden door OvJ’s als ‘Psycho-Killer- OvJ Bas van de Vlie’t van het OM Amsterdam met als Voorzitter ‘ Rechter’- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ van de Strafkamer Amsterdam en de SBS-Judas-Raadkamer van de recentelijke geliquideerde ‘Maffia-Baas Klaas Bruinsma-Moordenaar&AIVD en OM en Polite informant Junkie Peter R. de Vries ‘ (Video’s) om de worden vermoord in de US en/of Nederland horen wij Amnesty International nooit.

Hoe lang nog voordat Amnesty International  ook het Politie geweld en de corruptie van de gerechtelijke macht en de verantwoordelijke Ministers  in de US en Nederland gaan veroordelen?  Wat denkt u zelf? Nooit natuurlijk. want anders zitten die Zakkenvullende Directeuren-BOBo’s Amnesty International  ook in no time in de Hongerbijstand en krijgen zij ook een Schop voor de kop van de NSB-Politie van de CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo- Corona-Generaal -Grapperhaus’& Rutte en worden hun kinderen ook ontvoerd door het regiem Rutte1,2,3 met zijn ’ VVD Elite-Gangster- Minister Dekker van Klasse Justitie’ (video’s)  en/of worden ook zij ook Vogelvrij verklaard door Rechter’- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal ’ en ‘Psycho-Killer Ovj Bas van het Vliet’ om te worden vermoord zoals Verzetsheld Steve Brown en CO.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story