( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-AIVD & Politie informanten Stegeman & Peter R. Vries ‘Junkie-Bitch catfight’ over ‘Riool-Kijkcijfers’ & Cocaïne & Hoeren(Video’s).

‘Misdaad- Banken’ vulden hun zakken met Witwassen van Triljoenen net als op de ‘VVD Zuid-as’ en ‘Corona-Rutte’ scheldt Feyenoord uit(Video’s).

AIVD-informant -Pedo-Junkie-Peter R. de Vries’: ‘Pim Fortuyn had ‘seks’ met minderjarigen’, net als Kees van der Spek, Ed Nijpels & Demmink,Leenders, etc. (Video’s) & Oplichter-  Pedo-Rapist-Kees van der Spek beledigd #Gelehesjes en vlucht voor Verzetsheld Steve Brown( Video’s) 

Kinnebak-Alberto Stegeman’ gekielhaald door Angela de Jong: ‘ Oerdomme IJdeltuit met zijn mega-Kinnebak die niet weg te schminken is!’

SP& Verzetsheld  Steve Brown & de Stem v.d. Straat & Gele Hestjes walgen van AIVD-OM en Politie informanten-  Peter R de Vries en zijn Sid kick ‘Pedo-Rapist- Kees van der Spek'(Video’s).

AIVD&OM& Politie informanten& Moordenaars Peter R. de Vries en ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Pedo-Rapits Kees van der Spek’ laten Steve Brown wurgen door en met hun ‘Kindermisbruikers -Demmink&Hoofdofficier Vincent Leenders& hun knecht Ovj-Psycho-Killer Bas van de Vliet types- OM-Amsterdam’ & NSB- Politie en Knokploeg(Video’s):Schokkende Beelden die nooit werden uitgezonden. Peter R. de Vries en Bas van Hout plegen een Moordaanslag met hun knokploeg/corrupte recherche op Steve Brown.:

Dus oor alle Duidelijkheid: AIVD en OM en Politie –Informanten- Kinnebak Alberto Stegeman aka” de King of Fake News”  en Moordenaar- ‘Pedo-Rapits- Nijlpaardhoofd-Kees van der Spek’ aka “de Grootste lafaard en Tijgervlees eter:   dissen ‘Politiemedewerker- Ewout Genemans’ en Gele hesje en probeerde samen Moordenaar met het OM- en Politie-Amsterdam ‘Verzetsheld ing Steve Brown’ te vermoorden ‘George Floyd-Wurgen’. Zie schokkende Beelden heervoor.

Coca-Feestbeest Prins Bernhard- foto’s’ duiken op van ‘Pedo-Rapist- Coca-Feestbeest- Prins Andrew’& Regime Rutte schiet op  anti- NWO-Corona- maatregelen-demonstranten&Pfizer co-developer says Covid vaccination will be annual(Video’s).

CDA-Duivel-Grapperhaus stopt onderzoek van zijn extreem corrupte Landsadvocaat Pels Rijcken en dat van zijn ‘Top OM en Gerechtelijke kindermisbruikers’ in de Doofpot.

CDA-Duivel-Grapperhaus’ past’ ‘Nazi-Zorgtoeslag- Snelrecht’ voor anti ‘Corona Lock Down- Demonstranten en ‘Maffiaboss John de Mol’ en de ‘dr. Goebbels-AIVD Staats-NPO’ steunen hem van harte(Video’) . O ja we zouden het bijna vergeten: Ook de doofpot voor de extreem corrupte Landsadvocaat die n.b. de Bloed- Bezittingen van Grapperhaus heeft weg gepasseerd(kuch ) en de ‘Witwas-brievenbus – VVD-Zuid-as-misdaden van CDA-Minister Rat in pak-Hoekstra- had goed gekeurd(Video’s) . Een zeldzaam eerlijk officier van justitie ( is inmiddels ontslagen) die de miljoenenfraude van Rat in pak- bestuursvoorzitter Frank Oranje van Pels Rijcken onderzocht is in februari van Garpperhaus-hogerhand teruggefloten toen hij het strafrechtelijk onderzoek wilde opschalen. In plaats daarvan besloot de extreem corrupte Klasse Justitie- Zwarte Tuig in Toga- top van het Openbaar Ministerie het onderzoek stil te leggen en een door ‘ Misdaadgroep -Tuig in Zwarte Toga- Pels Rijcken ‘ingeschakeld commercieel ons kent ons Rat in pak- bureau de fraude verder te laten (niet)onderzoeken.

Grapperhaus komt met nieuwe ‘Duivelse-Labbekakken-wet’ op jacht naar ’fout’ geld, behalve op de ‘VVD Zuidsas’ & Tweede Kamer &Taxfree-VOC-Genocide-King Willem(Video’s).

Jaarlijks wordt er 4.5 Bloed-triljoen’ Brievenbus-Fraude-Hoekstra -Witgewassen op de VVD- Zuid-as te Amsterdam, maar pas op voor de Russen en Chinezen.  En ‘NWO-CDA-Minister Getstapo-Corona- Generaal’  gesteund door de  ‘dr. Goebbels-Staats- AIVD-NPO’ en de  corporate crime Media’ SBS&RTL past ‘Nazi-Nazi-Zorgtoeslag Snelrecht’ toe op’ anti Corona- Lock Down demonstraten’ U zult deze Nep en Fop misdaad-journalisten & AIVD en OM en Politie informanten- Pedo-Rapist-Nijlpaard Hoofd Van der Spek en  ‘Kinnebak- Stegeman’ en  Creepy Genemans   nooit horen over de Groots Misdaad van de ‘Taxfree-Hoekstra- Brievenbus-Witwassers-Elite-Gangsters’ in Nederland  die al jaren straffeloos plaats vindt met goedkeuring van het regime Rutte& ‘GroenLinksRechts- Keizerin Halsema’ en Politie Commissaris Paauw van Amsterdam en die Mega Misdaad wordt iedere dag gepleegd VVD-Zuid-as te Amsterdam jaarlijks 4.5 triljoen Bloed- euro’s  witgewassen en de belasting ontdoken. Nee voor deze Mega-NWO-Elite Gangsters Snaken in Suist  op de VVD-Zuid-as geen Grapperhaus   Nazi-Zorg-Toeslag- snelrecht.   Grapperhaus: “Nee, dat is  er alleen voor de ‘anti Corona- Lock Down-Demonstranten’ en als het ons uitkomt dan schiet onze onderbetaalde Politie ze ook nog in hun lichaam.

Politiescribent John van den Heuvel’ jaagt samen met’ VVD Griezel- Fred Teeven’ op ‘Kijkcijfer-loverboys’ voor RTL-Riool-Kassa(Video’s).

Exposed: Devil’s-Klaus Schwab’s &Soros-Gates-Bilderberg- School’s For there Puppets- ‘Covid –Snake in Suits- Desk-Killers- Biden& Kaag&Rutte &Boris Johnson& Macron-Dictators’, Plan for ‘Great NWO-CORONA-Reset’ with there Nazi Judges and district attorney’s (Videos).Maar hun boodschap is pas op voor de Russen en Chinezen !(Video’s)

Maar er is altijd nog meer ‘Klasse  Justitie- Rat in Pak-Hoekstra- vuiligheid’: U zult het corrupte Fake News Trio ‘AIVD en OM en Politie-Informanten ‘Pedo-Rapist-Van der Spek’, Stegeman enEwout Genemans’ en trouwens geen één  van die zogenaamde Misdaadjournalisten,  zoals AIVD-&OM & Politie- informanten- ‘Mediahuurmoordenaar-  John van de Heuvel’ en oude ‘PvdA- NSB -Mannen –Vod-  Parool -Judas-  Paul Vlugts ‘ en  Peter R. de Vries ( toen hij nog leefde) horen over de Politieke en Bestuur en  de Nazi- Zorgtoeslag- Gerechtelijk macht Elite-Gangsters die ook goed zijn voor  het straffeloos stele van miljarden  van het Volk.  Daarvoor moet u zijn bij het” Elite-Gangster Billboard  van Amsterdam-Noir”(Video’s) . 

Maar los daarvan hoe lang gaat het nog duren voor dat hele hiervoor genoemde  Criminelen Rat In pak & Zwarte toga- Zooitje eindelijk zich voor het Tribunaal  zal moeten gaan verantwoorden : 

En als wordt Wakker uitsmijter: Op naar het Europese Hof van de Rechten van de Mens: Klacht  ex artikel 12 Sv tegen ‘Psycho-Killer  OvJ. Bas van de Vliet’ op grond van o.a. middels zeer ernstig opzettelijk misbruik  van recht  als Desk Killer inzake o.a. niet rechtmatig vervolgen van de daders van een Poging tot Moord, c.q, Doodslag  T.H. Giezen en J. Schouten ( en Kickbokser B van Tricht) voor poging tot moord,.cq. Doodslag en ‘Brown&CO Vogelvrij’ verklaarde(Video’s)

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story