(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wilders neemt ‘NSB-CDA Burgemeester- Fat-man- Obesitas-Bruls’ op de hak: ‘Wat een ‘ Big Brother-Corona-waanzin’ van Rutte& Grapperhaus met zijn ‘Kop-schop- Politie’& ‘Ontvoerder-Minister-Dekker’: “Mond dicht ‘Zorgtoeslag –Slachtoffers’ of nooit meer je kind terug”(video’s) 

Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: Ik heb Spijt, hahahahahah, kuch:

De extreem corrupte CDA Burgemeester -Fat-Man- Obesitas- Hubert Bruls-, de  NWO-Schawbs-Soros-Gates voorzitter puppet van het Veiligheidsberaad die blij is met het vuurwerkverbod en welk Lock Down dan ook, werd in Op1terecht keihard aangevallen door een Haagse vuurwerkhandelaar. “Dikke-  CDA-Duivel-bal gehakt!”

Exposed: Devil’s-Klaus Schwab’s &Soros-Gates-Bilderberg- School’s For there Puppets- ‘Covid –Snake in Suits- Desk-Killers- Biden& Kaag&Rutte &Boris Johnson& Macron-Dictators’, Plan for ‘Great NWO-CORONA-Reset’ with there Nazi Judges and district attorney’s (Videos).Maar hun boodschap is pas op voor de Russen en Chinezen !(Video’s) 

Taxfree-Snake in Suits’&COVID vs the USA of #Metoo-Pedo- Joe Biden & Made in USA- Hate Jesus- Trump. Why is the poor-America’s Junkie- obesity death toll so high?(Video’s)

Vuurwerkhandelaar Michel Adam zat gisteren aan de talkshowtafel van Op1 om zijn ongenoegen uit te spreken over het feit dat er tijdens de aankomende jaarwisseling wéér een vuurwerkverbod geldt in Nederland. Hubert Bruls, die níet aan tafel zat, is daar blij mee: “Als je vuurwerk laat ontsteken, gaan mensen toch naar buiten toe en komen ze bij elkaar.”

‘Dikke CDA-Duivel-Corona bal gehakt je zou eens het voorbeeld moeten geven voor onze kinderen dat er aan Obesty meer mensen dood gaan dan aan corona.

Michel ergert zich meer dan terecht een versuffing aan de altijd liegende en zich te pletter vretende Nijmeegse CDA-Fat-man-burgemeester, die in zijn functie als voorzitter van het Veiligheidsberaad een belangrijke spil is in het NWO coronabeleid. Aanvankelijk had Michel zijn hoop erop gevestigd dat men toch gewoon weer vuurwerk af kon gaan steken, maar niets is minder waar.

Coca-Feestbeest Prins Bernhard- foto’s’ duiken op van ‘Pedo-Rapist- Coca-Feestbeest- Prins Andrew’& Regime Rutte schiet op  anti- NWO-Corona- maatregelen-demonstranten&Pfizer co-developer says Covid vaccination will be annual(Video’s).

aDe Haagse handelaar: “Ik geloof dat de CDA burgemeester er tegenin zijn gegaan, hè? Ik word een beetje moe van die Fat-man- Bruls, die dikke bal gehakt. Die probeert altijd alles tegen te gaan. Die gaat volgens mij met 26 oliebollen met zijn Moeder op de bank zitten van: even kijken of we die gasten van het vuurwerk nog even kunnen pakken, Ma. Hij begint op de helft van het jaar al.

Ongemak: Uncle Tom- Drone-Genocide- Desk-Killer-Obama’ receives largest 100 million ever Bribe from his Boss ‘Taxfree-Devil-Desk-Killer- Billionaire -Jeff Bezos’& Regiem -Puppet-Rutte Shooting on ‘anti-Corona-Lock Down-Demonstrators’(Video’s)

De ongefilterde, maar o zo ware uitspraken van deze Michel leidden tot wat ongemak aan tafel. Diederik Gommers moest er luid om lachen, maar herpakte zich direct, en ook Thomas van Groningen en André Rieu konden hun lach niet onderdrukken meevarend kijk naar de Fat-man. Ze keken vanwege de plaatsvervangende schaamte  daarna enigszins naar beneden.

‘Kapitalisme- NOW_Corona-Waanzin’: Slotervaart ziekenhuis failliet en dicht en nu Hotel in Slotervaart(Video’s) 

Verzetshelden Van der Staaij & Van Meijeren& Omtzigt &Wilders&Van Morrison & Boudet &Steve Brown& doorzien NWO-Regime Rutte’s Duivelse  Corona-misdaad-plannen en zijn ‘Moordende’- ‘Nazi-Zorgtoeslag-Rechters & Ovj’s& Afghaanse- ‘CIA-MI6&AIVD-War Crime-Killer-Pedo-Rapist-Drugs&War-lord ‘naar en in NL(Video’s) 

Michel en wij ook walgen van het vuurwerkverbod en de  CDA-Fat-man Bruls en het altijd liegende regiem Rutte . “Elk vuurwerkslachtoffer is te veel en de zorg kan ik niet eens iets kwalijk nemen, want die zijn gewoon onderbezet. Ze lopen overal maar miljarden  aan uit te geven zoals aan  die ‘Oliedollar- Bush-Clinton-Obama Trump-Biden-Oorlogen’ en die ‘Taxfree-Miljardair-VOC-Genocide- King Willem’ en zijn parasieten familie(Video’s) , maar geef het eens aan het ziekenhuis en Nederlanders zonder huis . Er worden wel weer nieuwe Oliedollars -Afgaande CIA-War en Pedo-Lord  azc’s geopend, maar geef het aan de ziekenhuizen! Gaat eerst je eigen boel eens in orde maken voor het al voor het merendeel door het regiem Rutte kaal gelukte  Nederlandse Volk, volgevreten  CDA-Duivel-Balgehakt .”

en als uitsmijter: ‘Nazi-Zorg-Toeslag Rechters’ a La ‘Killer -Queen – E.G.C. Groenendaal ’en hun gabbers in crime Psycho-Killer OvJ’s a La Bas van de Vliet opereren Straffeloos als Desk Killers onder regiem Rutte&Co(5). (Video’s)

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story