( door het ‘SBS-(Judas)-Hart ‘ van Nederland van’ Maffia Boss John de Mol & #Metoo- Pedo-Rapist-zoon- Johnny de Mol Jr.’  en de dr. Goebbels- Staats-NPO bewerkt door onze waarheid commies)  

AMSTERDAM-NOIR- War Crime-US-SS-NATO-&Regime Rutte- Military’ covers up Syrian massacre and Regime Rutte is shooting on Corona Demonstrators(Video’s)

Hypocriet en meten met twee maten . 

Als de Politie in Rusland en/of Hong Kong en/of Wit-Rusland en/of Cuba en/of Venezuela , ect  op demonstranten  had geschoten dan had de hele Westerse  dr. Goebbels- Pers en  Politiek op zijn achterste benen gestaan en moord en brand geschreeuwd en de Politie veroordeel als  Moordenaars &mensenrechten schenders en sancties geëist tegen die Landen. Maar nu de Politie van ‘Uncle Tom-PvdA-Hoer Aboutaleb’ en ‘CDA Minister Gestapo- Corona-Generaal Grapperhaus  op ongewapende anti- NWO-Schwab& Gates& Soros en Gates- puppets Rutte& Kaag-Corona maatregelen’ heeft geschoten horen wij  niets van dat alles:”  ‘Uncle Tom-PvdA-Burgemeester Aboutaleb’: ’een orgie van geweld waar de Russen achter zitten’ door burgers die zich verzetten tegen de ‘NWO-Schwab& Gates& Soros en Gates- puppets Rutte& Kaag-Corona maatregelen’ en door mijn en Grapperhaus ‘NSB-Politie’ zijn neergeschoten(Video’s)”.

Wilders neemt ‘NSB-Bruls’ op de hak: ‘Wat een ‘ Big Brother-Corona-waanzin’ van Rutte& Grapperhaus met zijn ‘Kop-schop- Politie’& ‘Ontvoerder-Minister-Dekker’: “Mond dicht ‘Zorgtoeslag –Slachtoffers’ of nooit meer je kind terug” (Video’s). 

Daar waar de ‘Zorgtoeslag- Nazi Rechters&Psycho-Killers-OVj’s’ a La Bas van de Vliet  genadeloos mensen uit de Laagste Klasse ( of Wilders en Brown en Poch) vervolgen worden de ‘Rat in pak  Lienden(s)’& ‘Kindermisbruikers – Hoofdofficier Leenders ‘niet eens vervolgd onder het schrikbewind van regime Rutte(Video’s). 

Wat u ook niet leest in de NSB-Telegraaf en/of  wat ziet bij de dr . Goebbels – Staats-AIVD-NPO&NOS-journaal met als Straffeloze ‘Graai en Naai-Directeur Pooier& Mega Witwasser& Fraudeur Frans Klein‘Video’s: De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen ‘GroenLinksrechts Bram van Oijk’ en ‘D66 DDR66 –Sjoersdma’, zie vanaf 14. 57 en vanaf 7.38 schokkende beelden dat de NSB-Politie en BOAS van de  CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus een kinderfeestje met bruut geweld uit elkaar slaan tot de kimderen aan toe,  omdat zij zich niet houden aan de Corona-maartgelen en twee NBS-politie agenten twee ouder vrouwen die demonstreerde tegen de NWO-Corona-maatregel  zonder enige aanleiding met de Knuppel ramt en de Politie een bejaarde invalide man hard op de grond gooit:  

Donatie’ van 1,2 miljoen aan CDA door ‘Nu Door- Mckinsey Pakken- Rat in pak-Van der Wind’ is een ‘Duivelse Hoekstra –misdaad’(Video’s).

De algemeen bekende straffeloze  ‘Taxfree-Elite-Gangster- CDA Minister Brievenbus-Witwasser- Rat in Pak Hoekstra’  is ziels gelukkig met wat hij Tuig noemt,  want dat leidt de aandacht af van zijn ‘Mega –Misdaden’ tegen het Volk en ook nog een keer  hoe hij het Volk straffeloos  heeft bestolen door de belasting te ontduiken. Wanneer wordt er eens op deze  ‘CDA Rat in pak Hoekstra’ snelrecht toegepast? Wat denkt u zelf? Nou, zolang zijn Nep en Fop Christen- partijgenoot Bendelid op ‘Klasse Pedo-Rapist- Justitie’  zit natuurlijk never nooit. SBS-Judas-Hart van Nederland van ‘Maffia Boss John de Mol’, ‘Duivel-Hoekstra’: ‘Tuig doet dit’“Minister Wopke Hoekstra (Financiën) laat weten dat de relschoppers van de afgelopen dagen, geen demonstranten zijn die betogen tegen de avondklok. “Tuig doet dit.” Zowel Hoekstra als Grapperhaus vinden dan ook niet dan de avondklok moet worden heroverwogen. “Je gaat nu niet capituleren voor de mensen die winkelruiten inschoppen. Daar is geen sprake van”, bralt de extreem corrupte CVD Boef- Hoekstra.”(-) (Giftige Fake News-Bron: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/politiek/om-wil-snelrecht-toepassen-op-relschoppers-inzet-gevangenisstraf

Der Untergang is nabij: Verzetsheld Gideon van Meijeren vs  D66- Paternotte& Soros-Volt&PvdA-Hoertjes&GroenlinksRechts&VVD-misdaadgroep&CDA&CU&SP  : ”Wat het Volk  door jullie wordt aangedaan is NWO&CORONA-Misdadig”’. Verzetsheld Van Houwelingen tegen ‘D66- CIA- Sjoerdsma’:” Ooit moet je verantwoording afgelegen voor een Tribunaal”(Video’s) 

Politie van Grapperhaus van regiem Rutte onderzoekt zelf beelden van zoveelste  mishandeling van ‘anti Corona -maatregelen – demonstrant’ van kind tot bejaarde door zijn NSB-politie & BOA’s. ‘Psycho-‘Killer’- OvJ Bas van de Vliet en als Rechter ’Killer Queen- E.G. C. Groenendaal:  Het is altijd zelfverdediging en/of het zijn de Russen(Video’s).

Het extreem corrupte en gewetenloze  ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders& ex OM Boss en Top VVD-er Demmink- Openbaar Ministerie (OM-Amsterdam)’ van de ‘Nep en Fop Christen CDA – Minister Gestapo—Corona-Generaal-Grapperhaus’ is voornemens relschoppers  anti- Soros& Gates en Schwabs en puppets ‘Oorlogsmisdadigers-  regiem Rutte, CAI&PLO- Kaag-Anis-al Qaq en Hoekstra’ Demonstraten via het  ‘Nazi-Zorgtoeslag-snelrecht’ te berechten in een ‘Politiek- Lynch Show proces’ , dat laat minister Grapperhaus dinsdag (niet) weten. De afgelopen dagen was het erg onrustig in verschillende steden, omdat veel mensen in Verzet kwamen.. Tientallen honderden  mensen werden aangehouden , in elkaar geslagen en /of beschoten door de ‘NSB-Politie’ van de ‘CDA-Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’. Nou daar kunnen de regiems  in Rusland en China nog wat van leren De ‘dr. Goebbels -AIVD- Staats NPO en NOS-Journaal  met als Directeur  de Straffeloze  ‘Mega- Witwasser en Fraudeur- Pimp- Frans Klein’  doet ook een duit in het hysterische hypocriete  regiem Rutte-zakje voor zijn Bazen de ‘Taxfree- War Crime- Royal- VOC-Genocide-King Willem-Heersende Klasse'(Video’s):

Grapperhaus: rellen weerzinwekkend, snelrecht voor daders (Bron:dr. Goebbels-AIVD-NPO)

“De verdachten van de rellen  demonstratie  in Rotterdam zullen via  Nazi Zorg-toeslag- snelrecht worden aangepakt, heeft demissionair CDA minister Gestapo-Corona- Generaal Grapperhaus van Klasse Justitie en Veiligheid voor zijn bazen de Taxfree-Ultra-Rijken Elite Gangsters  laten weten. Hij noemt de rellen demonstraite en Verzet  en het extreme geweld van gisteravond in het centrum van Rotterdam “weerzinwekkend om te zien. Maar zwijgt over het extreme schiettent geweld van zijn NSB-Politie”.In een  dr. Goebbels- verklaringbralt hij diep Nazi- respect uit “voor al zijn onderbetaalde NSB- agenten en ME’ers, maar ook alle   dor ons onderbetaalde brandweermensen en andere hulpverleners die gisteren keihard hebben gewerkt om de rust bezetting van de arme sloebers  in de  ‘PvdA-Hoer-Uncle Tom- Aboutaleb ‘  voor de gewone man onleefbare stad terug te brengen.hahahhaah en wie doet ons wat,hahahahaha.”(-)

‘Hersendode-Talkshow’ voor ‘Vrouwenbeuker & Neuker–Pedo-Johnny de Mol &amp& ‘Pooier -Pauw’- Fake News Buitenhof: Wij zijn al jaren in Oorlog met Rusland(Video’s)

Study reveals how long it took Germany to rid its justice system of Nazis and the Dutch have still NSB&Nazi Justice system with there ‘Nazi-Zorgtoeslag Judges’ a La ‘Killer Queens- Voorzitter  mevr. E.G.C. Groenendaal en mevr. M.A.E. Somsen en mevr. T. Amoldussen’  and ‘Psycho-Killers- District attorneys’ like Psycho-Killer Bas van de Vliet from the ‘Child abuse Head district attorney Vincent Leenders- OM-Amsterdam’(Video’s) . 

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story