( door het oude mannen- NSB -Vod – De Telegraaf en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Onbegrip bij nabestaanden door de NBS- Politie vermoorde Stok, Rishi ,Koomen en Ihsan Gurz(Video’s).

Zembla: Liegende sadistische Politie &OM met misbruikte bijtende honden van ‘CDA Minister- Gestapo- Corona-Generaal Grapperhaus’ & ‘Uncle Tom-PvdA-Hoer-Aboutaleb(Video’s)’.

‘Uncle Tom-PvdA-NSB-Hoer-Aboutaleb’ bij ‘dr. Goebbels- Grachtengordel-Buitenhof’: Criminaliteit keihard aanpakken van de Laagste Klasse, maar zwijgt over zijn walgelijke ‘Mocor-Maffia’-zus die laf Blinden beroofd en zijn eigen ‘Beerput-Rat in pak- Rotterdam’ (Video’s) .

Exposed: Devil’s-Klaus Schwab’s &Soros-Gates-Bilderberg- School’s For there Puppets- ‘Covid –Snake in Suits- Desk-Killers- Biden& Kaag&Rutte &Boris Johnson& Macron-Dictators’, Plan for ‘Great NWO-CORONA-Reset’ with there Nazi Judges and district attorney’s (Videos).Maar hun boodschap is pas op voor de Russen en Chinezen ! (Video’s) 

Der Untergang is nabij: Verzetsheld Gideon van Meijeren vs  D66- Paternotte& Soros-Volt&PvdA-Hoertjes&GroenlinksRechts&VVD-misdaadgroep&CDA&CU&SP  : ”Wat het Volk  door jullie wordt aangedaan is NWO&CORONA-Misdadig”’. Verzetsheld Van Houwelingen tegen ‘D66- CIA- Sjoerdsma’:” Ooit moet je verantwoording afgelegen voor een Tribunaal”(Video’s).

Er verandert nooit wat fundamenteels ten goede:  Tijdens de bezetting van de Nazi’s van Nederland berichtte de ‘Nazi-NSB-Telegraaf ‘ook al enthousiast dat de Nazi’s het verzet de kop in drukte en de Amsterdamse Politie voor een tientje ‘Kop- beloning ‘ per Jood samen met de ‘Joodsraad PvdA- Asscher’  de Joden en Homo’s en zigeuners  uitleverde aan de SS op weg naar de Schoorsteen. In de jaren 60 tijden de Bouwvakkers opstand in Amsterdam toen de Amsterdamse NSB-Politie 1 bouwvakker dood schoot berichtte de Telegraaf daar ook enthousiast over en nu weer bij het extreem geweldig reageren  door de NSB-Politie van het altijd liegende regiem Rutte  op anti Corona-maatregelen demonstranten.

‘Joodse Raad-Asscher ‘woedend om FvD-uitspraken Joden ’makke lammetjes’ en ’complottheorie’ MH17(Video’s)

Der Untergang is nabij: Verzetsheld Gideon van Meijeren vs  D66- Paternotte& Soros-Volt&PvdA-Hoertjes&GroenlinksRechts&VVD-misdaadgroep&CDA&CU&SP  : ”Wat het Volk  door jullie wordt aangedaan is NWO&CORONA-Misdadig”’. Verzetsheld Van Houwelingen tegen ‘D66- CIA- Sjoerdsma’:” Ooit moet je verantwoording afgelegen voor een Tribunaal”(Video’s)

Wat u niet leest in  het ‘NSB-Vod De Telegraaf’  is dat er twee demonstranten zijn neergeschoten en wie weet hoeveel in elkaar gemept door de NSB-Politie van Uncle Tom- Aboutaleb en zijn gabber in crime  de CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo-Corona –Generaal- Grapperhaus’. Voor dat nieuws moet u bij RT en de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR-SaltoTV  zijn: 2 wounded after shots fired at Covid protest in Netherlands(Video’s) 

Twee veroordeelden voor moord op  VERZETSHELD -Malcolm X  gerehabiliteerd. CIA&FBI& New York Police VERMOORDE MALCOM X: Regiem Rutte: Het is Oké, wij doen het ook( 40.000 Zorgtoeslag- slachtoffers, etc.). (Video’s)

Wat u ook niet leest in de NSB-Telegraaf en/of  wat ziet bij de dr . Goebbels – Staats-AIVD-NPO&NOS-journaal met als Straffeloze ‘Graai en Naai-Directeur Pooier& Mega Witwasser& Fraudeur Frans Klein‘Video’s: De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen ‘GroenLinksrechts Bram van Oijk’ en ‘D66 DDR66 –Sjoersdma’, zie vanaf 14. 57 en vanaf 7.38 schokkende beelden dat de NSB-Politie en BOAS van de  CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus een kinderfeestje met bruut geweld uit elkaar slaan tot de kimderen aan toe,  omdat zij zich niet houden aan de Corona-maartgelen en twee NBS-politie agenten twee ouder vrouwen die demonstreerde tegen de NWO-Corona-maatregel  zonder enige aanleiding met de Knuppel ramt en de Politie een bejaarde invalide man hard op de grond gooit:  

Zwaar onderbaatlde NSB-Politie van Grapperhaus van regiem Rutte onderzoekt zelf beelden van zoveelste  mishandeling van ‘anti Corona -maatregelen – demonstrant’ van kind tot bejaarde door zijn NSB-politie & BOA’s. ‘Psycho-‘Killer’- OvJ Bas van de Vliet en als Rechter ’Killer Queen- E.G. C. Groenendaal:  Het is altijd zelfverdediging en/of het zijn de Russen(Video’s).

‘NWO-Uncle Tom-PvdA-Hoer -Burgemeester Ahmed Aboutaleb’ wellicht de grootse arbeiders verrader ooit in de Geschiedenis en een telg uit een walgelijke wat de  NSB- Telegraaf  ‘AIVD en OM en Politie Amsterdam-  informant en Media huurmoordenaar  John van den Heuvel’ (Video’s) de ‘Mocro-Maffia ‘- misdaadfamilie  ( Aboutaleb zijn zus Beroofde zelfs blinde van hun subsidiegeld)  noemt het verzet van wanhopige kaal gelukte burgers  de rellen van vrijdagavond in het centrum van  het dankzij zijn wan en misdadige beid extreme corrupte Bestuurlijk Beerput-Rotterdam „een orgie van geweld”. Volgens de burgemeester heeft zijn NSB- politie inmiddels „de macht terug” in het hart van  zijn corrupte  stad, waar het verschil tussen de haves en de haves not Amerikaanse proporties heeft aangenomen maar blijft die voorlopig in „opperste staat van paraatheid.” Ook de politie zelf meldde rond 01.30 uur dat de situatie in de stad „beheersbaar” is. NWO–Corona-Complot-Pinokkio-Rutte&D66Keizerin Kaag:Verzetsheld Steve Brown:Power BackTo The People, zie Video:

Bij de rellen het Verzet  zijn zeven mensen gewond  door geraakt door het gebruikelijke excessief NSB Politie geweld  en zeker twintig arrestaties verricht. Dat werd duidelijk op een ingelaste dr. Goebbels- persconferentie van de Rotterdamse driehoek (Burgemeester Aboutaleb,  NSB-politie en  Grapperhaus-Openbaar Ministerie).

NSB-Politie-Moorden zijn altijd zelfverdediging en/of de schuld van de Russen  onder regime Rutte.. ‘US-Taxfree-Killer-Elite’ has Deadliest ‘Red Neck-police culture’ in modern world – George Floyd & in the Netherlands Verzetsheld ing Steve Brown & Henriquez: ‘CIA-CNN’ Blames Russia & Out –of State provocateurs(Video’s).

Zelfs met de schokkende beelden  die duidelijk lieten zien dat  Black-man-Micht Henriquez door de Politie dodelijk en langzaam ronduit Nazi- Gestapo-sadistisch  werd  gewurgd concludeerde het ‘Grapparhaus- Doofpot-onderzoek’ dat het zelfverdediging  van zijn- Politie was. Henriquez Vermoord door Politie . Verzetsheld-Steve Brown overleefde Moord door AIVD-informant-Pete rR.de Vries – politie: 

Fucking Shocking:  ‘Maffia Klaas Bruiesmna-Moordenaar en AIVD en OM en Politei-infromnat- Peter R de Vries’ geeft bral&Lieg-commentaar op ‘Wurg-Moord’ Henriquez, terwijl hij hetzelfde heeft gedaan bij  Verzetsheld Steve Brown Brown.

(Fucking shocking video )-Kan het nog waanzinniger in Medi-Maffia-land? ‘Talkshow Hoer’ en ‘Politie-informant Peter R de Vries‘ holt van de enen naar de andere riool nieuwsrubriek, die trouwnes voor het leeuwendeel eigendom zijn van ‘Maffia Boss John de Mol‘om zijn ranzige commentaar te geven inzake de Wurg moord op Mitch Henriquez. Nu wil het dat hij exact de zelfde wurgpogging heeft gepleegd op Steve Brown, maar dan ook excact hetzelfde i.s.m. zijn corrupte politie en justitie. Kan het nog Waanzinniger in “Banana-Fraude-Nederland”?

Lees en zie Vidoe: Justitie en Maffia en Politie werken samen om Brown straffeloos te wurgen en te vermoorden:

Uncle Tom Aboutaleb de NWO- Puppet van de Rotterdamse ‘Rat in pak Beerput’ en de NWO-Puppet- ‘GroenLinksRechts- Keizerin Halsema ‘die van de Amsterdamse ‘Rat in pak-Beerput(Video’s) ’.

Gisteren, Vrijdagavond verzamelden honderden Verzetsmensen zich op de Coolsingel om te protesteren tegen het zogenoemde 2G-beleid van de ‘Corona Gates-Soros en Schwab-NWO’ waar het puppet regime Rutt3 en straks 4  op aan stuurt. Daarbij krijgen mensen alleen nog maar een coronatoegangsbewijs wanneer ze gevaccineerd of genezen zijn en dat lijk toch wel verdomd veel op de Gele Joden ster.Bij de rellen het verzet  die uitbraken loste de NSB-politie schoten en raakten meerdere mensen gewond, maar dat wordt steevast afgedaan als zelfverdediging. . Het zou gaan om waarschuwingsschoten in het been en/of hoofd, maar er werd ook gericht geschoten, bralde een  NSB-politiewoordvoerder. Over de toedracht daarvan kon de Doofpot-driehoek nog niets zeggen, wat dat gaat altijd de Doofpot in . Hetzelfde gold voor de ernst van de verwondingen. Wel is duidelijk dat er ook onder de NSB-politie gewonden zijn gevallen, Sure.„Wat er precies gebeurd is, dat gaan we (niet) onderzoeken, hahahahha”, bralde de altijds liegende de Rotterdamse hoofdofficier van justitie Hugo Hillenaar die uiteraard is benoemd door de CDA-Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus , die toevoegde nog meer aanhoudingen te verwachten. „De onderste steen gaat bovenkomen, hahahahah, nou als iemand mij  bij zijn volle verstand mij nog geloven, hhahaahah. Heil Rutte en Grappehaus en Soros, Gates en  Schwab” Er komt een groot ‘Doofpot-onderzoek ‘naar de onlusten het Verzet en ook  (niet) naar het extreem standaard  gewelddadige optreden van onze ‘NSB politie’, aldus de extreme corrupte  ‘Doofpot-NSB-driehoek’.

Net als tijdens de bezetting van de Nazi’s van Nederland toen de NSB-ers  en de ‘NSB-Politie’ en een groot deel van de ‘Hoge- Zorgtoeslag-Nazi- ambtenaren’  collaboreerde met de Nazi’s altijd hun gal mochten spugen in de NSB-Telegraaf  tegen het Verzet  tegen Nazi’s en de ‘NSB-Politie’ en hun  de Hemel in prijzen,  doen  de gevestigde  NSB- Orde partijtjes  ‘Nep en Fop Christen-CDA’, ‘PvdA-Hoertjes’ en de VVD-Misdaadgroep vandaag de dag nog steeds het zelfde: Woede en afschuw in Kamer  van de ‘NSB- Kartel-banen  -Partijtjes’ over geweld in Rotterdam in hun Clubblad de NSB-Telegraaf.

En als uitsmijter : Op naar het Europese Hof van de Rechten van de Mens: Klacht  ex artikel 12 Sv tegen ‘Psycho-Killer  OvJ. Bas van de Vliet’ op grond van o.a. middels zeer ernstig opzettelijk misbruik  van recht  als Desk Killer inzake o.a. niet rechtmatig vervolgen van  T.H. Giezen en J. Schouten ( en Kickbokser B van Tricht) voor poging tot moord,.cq. Doodslag en Brown en ‘Co Vogelvrij verklaarde’(Video’s).

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story