( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. onze ‘CDA,D66, VVD., CU, Groenliks en PvdA- Klasse Justitie’ redactie)  

AMSTERDAM-NOIR- Drastic drop in Covid vaccine effectiveness & Conflict of  ‘Mondkapjes- Top-CDA Rat- Sywert van Lienden- corruptie’. ‘CDA-Gestapo-Corona Generaal-Grapperhaus’  laat er op los ‘Kop-schoppen’ door zijn ‘NBS Politie’ tegen Corona Demonstranten& Burgers(Video’s).

Klasse Justitie:D66 –Menno-‘Snel- Zorgtoegslag Moordenaar en mede elfhonderd – kinder ontvoerder ’ van regiem Rutte snel het Wachtgeld in gevlucht ,maar hoor thuis in de cel. Taghi&Holleeder: wij eisen ook Wachtgeld(Video’s).

D66 de Schaamte voorbij: Psychopaat ‘D66-Menno-Snel Zorgtoeslag-Moordenaar’ vervangen door Psychopaat ex GVB ‘Mega–Fraudeur-D66-Zakkenvuller- Lady Alexander van Huffelen’(Video’s)

Er verandert nooit iets ten goed voor het Volk onder Regime Rutte1,2,3 en straks 4: reeds in 2013: Strafrechtspleging is een treurige Klasse Justitie gatenkaas  van  het altijd liegende  regime Rutte  met zijn  ‘Zorg-Toeslag- Nazi Rechters ‘a La ‘Killer Queen  E.G.C. Groenendaal’ en ‘Psycho-Killer-  OvJ’s’ a  La de pathologische leugenaar Bas van de Vliet en Publieke omroepen zijn al jaren in “Banana-Fraude-Rat in pak-Nederland” hun dr. Goebbels- Staats-AIVD-NPO-Propaganda-Bral- Outlets. 

In het ‘Rat in pak-Doofpot-onderzoek’ onder toezicht van de altijd liegende Regime Rutte naar onder meer de ‘Corona aasgier -Top CDA- Rat in pak- afgekeurde- mondkapjesdeal met 30 miljoen bloed-winst  van   CDA- Rat in pak-psychopaat Sywert van Lienden is een notitieboek van een van de onderzoekers met daarin persoonlijke aantekeningen vermist geraakt(Kuch) in een peprduur sexhuis met te jonge jongens en meisjes uit de Laagste Klasse. Een „anoniem –AIVD-persoon” zou het aantekeningenboek nu in bezit hebben, maar nog niet hebben teruggegeven, schrijft  de extreme corrupte en eveneens altijd liegende demissionair staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Royal-King Willem& parasieten familie Elite-Gangsters’) aan de Tweede Kamer. De vinder heeft bij ‘Taxfree-Elite-Gangster- Witwas& Fraude Rat in pak- onderzoeksbureau Deloitte’,  dat het  Doofpot-onderzoek uitvoert, gemeld de aantekeningen in bezit te hebben, ahahahahah-uurtje Fractuurtje( per uur tussen de 500 ,-en 2000,- euro ).

 De  ‘CU- incest Bijbelbelt -Minister Blokhuis’ spreekt liegt  van een datalek en bekijkt welke gevolgen dit heeft voor het verdere  Rat in pak-Doofpot onderzoek, hahahahah . Deloitte zou hem inmiddels hebben ingelicht over „de ernst van dit lek en de volledige omvang en mogelijke gevolgen van deze vermissing,hahahaha.” Een  beroepsleugenaar – woordvoerder van het corrupte ministerie kon verder niets zeggen over de kwestie en wie doet ze wat? De FIOD en/of het OM van de Ministers van Klasse Justitie ‘CDA-Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’ en/of VVD- Elite-Gangster Dekker, hahahahahah, nee die zijn er juist om die Ratten in pak uit de cel te houden, ahahahahah, dat weet inmiddels toch iedereen.

The ‘EU-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’  is not revealing the details of its ‘Blood-money-contracts’ with vaccine ‘Big Pharma-Mafia –makers’. Rutte & Kaag & Hoekstra & Segers:”Het is oke, wij doen ook mee”(Video’s) . 

Verzetshelden Van der Staaij & Van Meijeren& Omtzigt &Wilders&Van Morrison & Boudet &Steve Brown& doorzien NWO-Regime Rutte’s Duivelse  Corona-misdaad-plannen en zijn ‘Moordende’- ‘Nazi-Zorgtoeslag-Rechters & Ovj’s& Afghaanse- ‘CIA-MI6&AIVD-War Crime-Killer-Pedo-Rapist-Drugs&War-lord ‘naar en in NL (Video’s)

CDA-Psycho- Rat in pak-Van Lieden en zijn   ‘D66&VVD-Aasgieren -Corona –Elite- misdaad bende’ hebben laten weten het onderzoek in vols vertrouwen te gemoed te zien en ondertussen genieten als King Willem van hun 30 miljoen of meer Corona aasgieren miljoenen, en laten wel vooralsnog in met middel of zij hun Miljoenen hebben weg geparkeerd buiten het zicht van de belasting en de FOID en OM en de Politie via de  ‘CDA Minister -Brievenbus Mckinsey-Witwasser CDA Rat in pak Hoekstra’.

‘Rat in pak& Kindermisbuik-Namen’. Nee niet de top VVD Ratten in pak  ‘Onno-Schandknapen- Hoes’ en/of ‘Rose Pedo -Ed Nijpels’ aka de Klimaat Koningin en/of Pedo-Rapist- Hoofdofficier Vincent Leenders en/ of zijn onderschikte ‘Pschyo-Killer OvJ Bas van de Vliet’ van OM-Amsterdam.

In het notitieboek stonden ook „ Onze bekende  Elite- Rat in pak-& Kindermisbruikers persoonsnamen”, schrijft de staatssecretaris FF niet. Hij is in overleg met de Taxfree Rat in pak-Elite Witwas&Fraude- Deloitte „om te borgen dat alle betrokken belanghebbenden zo snel mogelijk over de ontstane situatie worden geïnformeerd, hahahahahaha.”Het aantekeningenboek raakte halverwege oktober kwijt, maar Deloitte deed pas op 7 november melding van de vermissing bij de Autoriteit Persoonsgegevens(kuch). Dat het  Rat in pak-Witwas&Fraude- Elite-Taxfree–onderzoeksbureau hier zo lang mee heeft gewacht betreurt Blokhuis „ten zeerste, hahahahaaha , het gaat altijd zo onder ons altijd liegende  Regime Rutte.”

28 miljoen maar in werkelijkheid een veelvoud , hop de Doofpot in, hahahahaah 

Het Doofpotonderzoek van Deloitte richt zich op de aankoop van zogeheten persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder mondkapjes. CDA-prominent  Rat in pak en  dr. Goebbels- opiniemaker Sywert van Lienden kocht mondkapjes in via zijn Nep en fop-Witwas&Fraude- Rat in pak-bedrijfje Relief Goods (devil)Alliance. Hij raakte in opspraak vanwege een lucratieve extreem misdadige  ‘Corona-Aasgieren- mondkapjes ‘strijkstok-deal waar meer dan 100 miljoen euro gemoeid was, die hij met zijn ‘ strijkstok-gabbers in crime’ van  het  corrupte ministerie van Volksgezondheid voor de ‘Taxfree-Elite-Gangsters-Rijken ‘sloot.

Ondertussen: Corrupt Dems & Rep. with racist Puppet Biden and Regime Puppet Rutte have only one thing to offer to American and EU/ Dutch workers: nothing and ( zorgtoeslag)-Hel& War!(Video’s) 

‘Elite –CDA-Gangster- Van Lienden’ en zijn twee  ‘D66&VVD-zakenpartnersgabbers in elite crime jatte ten minste gezamenlijk bruto 28 miljoen euro over aan de verkoop. Eerder  loog de toen nog Top CDA-er Van Lienden er geen winstoogmerk op na te houden. En het moge u duidelijk zijn dat als iemand uit de Laagste klasse bijv. 300,- stelt hij/zij direct  genadeloos was vervolg door de Zorgtoeslag Nazi Rechters a La Killer- Queen E.G. C. Groenendaal’ en haar gabber in crime ‘Psycho-Killer Bas van de Vliet’ en nu in de cel zat te zuchten, maar niet de ‘Rat in pak Bestuurs-Gangsters’ waarvan er meer dan 300+ op het “Elite-Gangster Bilboard – Amssterdam-NOIR (Video’s) hangen en daar is er nog nooit ook maar eentje in de cel beland.

Doofpot-Onderzoek duurt langer en Deloitte  claimt uurtje factuurtje en dat alleen loopt weer in de ‘ Rat in pak-miljoenen’ op te hoesten door u de Belasting betaler . 

In september meldde Blokhuis schaamteloos dat het Doofpot-onderzoek naar de beschermingsmiddelen veel langer zou duren dan eerst werd gedacht(Kuch). De eerste Doofpot-onderzoeksresultaten zouden er begin september al moeten zijn, maar Deloitte had alleen al tot half oktober nodig om in te schatten hoe lang het Doofpotonderzoek mogelijk zou gaan duren. Blokhuis schreef vorige maand de eerste resultaten voor april volgend jaar te verwachten, ahahahahahah.

En als uitsmijter :  Maar hoe zit het met het laffe en hypocriete  Amnesty International ? Die zijn er altijd als de kippen bij om als het gaat om schending van de mensenrechten in Rusland en/of China om hun veroordeling uit te spreken. Maar als het gaat om grove schendingen van de mensenrechten(video’)s door het regiem Rutte.1,2,3, van de 40 duizend Zorgtoeslag slachtoffers en elf honger ontvoerde Zorgtoeslag kinderen en Klasse Justitie en politieke geweld tegen demonstranten en/of Burgers door Politie en Justitie en de gerechtelijke macht en/of het jarenlange sadistisch Kindermisbruik door Hoge Justitie ambtenaren a La ex OM-Boss en Top VVD-er-Demmink en Hoofdofficier Vincent Leenders en /of Top Politici a La Top VVD-er en Klimmaat Koning- ‘Rose Pedo Ed Nijpels'(Video’s) en /of het Politiek Vogelvrij verklaren Steve Brown &Co om te vermoorden door OvJ’s als ‘Psycho-Killer- OvJ Bas van de Vlie’t van het OM Amsterdam met als Voorzitter ‘ Rechter’- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ van de Strafkamer Amsterdam en de SBS-Judas-Raadkamer van de recentelijke geliquideerde ‘Maffia-Baas Klaas Bruinsma-Moordenaar&AIVD en OM en Polite informant Junkie Peter R. de Vries ‘ (Video’s) om de worden vermoord in de US en/of Nederland horen wij Amnesty International nooit.

Hoe lang nog voordat Amnesty International  ook het Politie geweld en de corruptie van de gerechtelijke macht en de verantwoordelijke Ministers  in de US en Nederland gaan veroordelen?  Wat denkt u zelf? Nooit natuurlijk. want anders zitten die Zakkenvullende Directeuren-BOBo’s Amnesty International  ook in no time in de Hongerbijstand en krijgen zij ook een Schop voor de kop van de NSB-Politie van de CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo- Corona-Generaal -Grapperhaus’& Rutte en worden hun kinderen ook ontvoerd door het regiem Rutte1,2,3 met zijn ’ VVD Elite-Gangster- Minister Dekker van Klasse Justitie’ (video’s)  en/of worden ook zij ook Vogelvrij verklaard door Rechter’- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal ’ en ‘Psycho-Killer Ovj Bas van het Vliet’ om te worden vermoord zoals Verzetsheld Steve Brown en CO.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story