(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  D66 de Schaamte voorbij: Psychopaat ‘D66-Menno-Snel Moordenaar’ vervangen door Psychopaat ex GVB -Mega–Fraudeur-D66-Zakkenvuller- Lady Alexander van Huffelen’(Video’s)

In het land van de altijd liegende psychopaat Rutte is men nu al jaren bezig om een miezerige 30,000,- te gaan uitbetalen aan de ‘Zorg-Toeslag -Slachtoffers , waarvan ook nog een groot deel  hun kinderen zijn ontvoerd door de Levensgevaarlijke criminele psychopaten Rutte, Kaag en Hoekstra en Segers. In de US zou die ontvoering van die  ‘Zorg-Toeslag-Kinderen’ alleen goed zijn voor een uitbetaling van $450,000, per ouder.Dat gaat in de US van de demente  kliene meisje snuiffer Biden wel FF anders dan die miezerige Rutte 30,000,-: Biden administration is considering awarding $450,000 per person to families separated at the border under Trump’s zero-tolerance policy

  • Officials are considering the payments that could total close to $1 million for two people within the same family, read More 
    Nu gunnen wij die radeloze Verworpene  der aarde van harte dat zij Miljonair gaan worden, maar in land waar 160 miljoen US burgers dagelijks onder de armoegrens  moeten ziet te overleven en 60 miljoen burgers onverzekerd Ziek rond dwalen als Walking Deads  tot zij er dood bij neervallen en 1 op de 5 kinderen niet te eten is dat voor hun wel een klap in het gezicht . In de EU is het niet veel beter>

Kinderrechters onderzoeken eigen misdaden inzake Kinderontvoeringen, de ‘Rutte –Regime -Misdaad van de eeuw‘-  toeslagenaffaire: Taghi en Holleeder: “Dat willen wij ook wel!(Video’s) 

Donatie’ van 1,2 miljoen aan Misdaadgroep-CDA door ‘Nu Door- Mckinsey Pakken- Rat in pak-Van der Wind’ is een ‘Duivelse Hoekstra –misdaad’(Video’s) 

De schrik zit er in bij de corrupte en laffe Rutte  Rechtbanken van de Bestuursrechters tot de Jeugdrechters nu ze zijn ontmaskert als handlangers van de ‘misdaadbende- Rutte &C0’, alleen de  ‘Straf de arme strafrechters’ en met name die in Amsterdam en het extreem corrupte ‘Kindermisbruiker-  Hoofdofficier Vincent Leenders & Psycho OvJ. Vliet-OM Amsterdam’  gaat nog door op  corrupte en onmenselijke   oude voet in strijd met de mensenrechten door: “Daders Schouten en Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho OvJ. Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank Amsterdam (3)(Video’s)

De rechtbank Oost-Brabant spreekt voor het eerst sinds mensenheugenis weer echt Recht en  heeft de extreem misdadige  Belastingdienst  van’ CDA-Rat in pak- Minister-Brievenbus-Witwasser-Hoekstra’  en zijn ‘Duivelse Elite- gabber in crime’ de ‘Mega-GVB-Fraudeur D66 DDR66- Staatssecretaris Alexandera van Huffelen’  opdracht gegeven een gedupeerde ouder in de toeslagenaffaire onmiddellijk een extra voorschot te betalen. 

Martin Bosma SLOOPT  ‘D66-DDR66-Cencuur Queen – Kajsa Ollongren’: ‘ Nep en fop-Links Liberale- Taxfree- Elite-Duivelse-Sekte Regeert Dodelijk tegen de Laagste Klasse en misbruikt hun kinderen! (Video’s)

De radeloze ouder had de zaak aangespannen nadat ze, omdat zij haar huur niet meer kan betalen, met huisuitzetting werd bedreigd en daardoor ook haar kinderen  zouden worden ontvoerd door ‘Zorgtoeslag- VVD Maffia Boss –Rutte’& de Hautaine ‘IJskoningin -CIA&PLO Trol –Kaag- Anis al-Qaq’  en  ‘Brievenbus-witwasser- CDA- Rat in pak Hoekstra’ en  ‘CU incest Bijbel belt-  Boss Segers’ die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor  de grootse Misdaad van de eeuw het ontvoeren van elfhonderd Zorg-Toeslag Kinderen en 40.000  Zorgtoeslag mensen uit de laagste klasse de Hel in hebben getrapt. Voor die misdaden zouden zij Levenslang moeten krijgen. 

Ondertussen: Geen goed nieuws: ‘D66 IJskoningin & CIA-PLO -Trol- Kaag Anis-Al Qaq ‘en hun incest Kindje Volt : Wij worden ook gesponsord door de ‘Taxfree- Bloed-Miljardair Soros’ & ‘Prinses Yab Yum Mabel’ en staan pal achter de ‘SS-NATO’ en ‘Taxfree-EU-War Crime-Killer-Elite’.(Video’s)

De  extreem corrupt en laffe en misdadige Belastingdienst van Hoekstra en de D66- GBV Fraudeur Van Huffelen   liet het aankomen op een zeer intimiderende en zenuwen slopende straf de arme- rechtszaak, terwijl bekend was dat de moeder met haar kinderen op straat zou belanden, zegt haar advocaat Pejman Salim. Hij is zeer ontstemd over de  misdadig en onmenselijke gang van zaken van die vuile smeerlap Hoekstra die zich nog wel Christen noemt ook.. en die  psychopaat  D66 DDR66- Mega-GVB-Fraudeur Van Huffelen “Gelukkig biedt de  nu voor het eerst sinds ik mij kan herinneren  een rechter voorlopig een uitweg.”

Ondertussen: Geen goed nieuws: ‘D66 IJskoningin & CIA-PLO -Trol- Kaag Anis-Al Qaq ‘en hun incest Kindje Volt : Wij worden ook gesponsord door de ‘Taxfree- Bloed-Miljardair Soros’ & ‘Prinses Yab Yum Mabel’ en staan pal achter de ‘SS-NATO’ en ‘Taxfree-EU-War Crime-Killer-Elite’.(Video’s)

Forum voor Democratie Gideon v Mijeren de Held in bange dagen van Nederland legt uit hoe  de ‘Cencuur Queen- Ollongren’ en de ‘Taxfree-Elite –War Crime& Straf de arme-Misdaadgroep- Rutte&Co’ het laatse beetje Rat in pak- democratie afbreekt. Citeert uit 1984 Orwell. Zeehondjes?:

En als uitsmijter: Opmerking van Algehele importantie; Binnenkort: Inzake,aanvullend bewijs  mb.t. de Wraking d.d. 19 oktober in de zaak :Parketnummer  xxxx en  aangifte en klacht tegen de tweede zaaks OvJ Vliet  in deze wegens extreme partijdigheid en misbruik van recht middels openlijke corruptie/ambtsdelicten, onwaarheden en onmenselijkheid gepleegd  vanaf 2017 en tijdens de zitting d.d. 19 oktober  tegen  de slachtoffers  en ing  S. K. A. Brown. De  wan en misdadige gedragingen van  OvJ Vliet bewijzen  bovendien dat OvJ Vliet van het OM-Amsterdam een Psychopaat is(4)(Video’s) .

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!