( door de ‘dr. Gobbels-AIVD- NPO/NOS-Journaal’( NPO- Vangt jaarlijks 1.1. miljard subsidie van  ‘Zorgtoeslag-Maffiaboss- Rutte Regiem Bende Kaag, Hoekstra en Segers’ de ontvoerders van elfhonderd  Zorgtoeslag- kinderen )  en bewerkt door onze waarheid commissie) .

Amsterdam-Noir- Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Klasse-(pedo)- Justitie(Video’s).

Is Nederland van de’ Zorgtoeslag Maffia & Elite Pedo- Rapist VVD-Boss Rutte ‘met o.a zijn Psycho- Huurmoordenaars A La OVJ Vliet en zijn zelf benoemde corrupte Gerechtelijk macht een Rechtstaat ? Oordeelt u zelf:

Commissie bevestigd wat wij al jaren stellen: In toeslagen-affaire & ‘Pedo-Rapist-Jeugdzorg’ en in NL worden de beginselen van de Rechtsstaat door Regering Rutte & Gerechtelijke Macht dagelijks geschonden( Video’s).

Sinds ‘VVD-Crimefighter –Teeven’ de grote baas van Jeugdzorg is in Amsterdam zijn de ‘Pedo-verkrachtingen van patiënten een Coronavirus geworden(video’s).
Jeugdrechters: Wij hebben altijd goed samengewerkt met de Jeugd uithuiszetting  Maffiabaas van Amsterdam onze  VVD ‘Griezel-Teeven’ en daar gaan wij als het stof weer is opgetrokken weer op oude voet door.
De corrupte en laffe Familie- en jeugdrechters gaan zich  zelf onderzoeken hoe ze straffloos misdadig hebben gehandeld bij uithuisplaatsingen van kinderen en bij andere “kwetsbare” zaken en hoe ze daar zonder te worden vervolgd mee door kunnen gaan. De  Zwarte Tuig in Toga beroepsgroep wil onder meer uitzoeken of ze last hebben van “blinde vlekken”, bralt  kinderrechter Ellen van Kalveen, voorzitter van de landelijke expertgroep jeugdrechters in de Volkskrant. Over hoeveel  Zorgtoeslag en andere kinderen in hoofdzaak uit de Laagst Klasse zij uit huis heeft geplaatst zwijgt ze natuurlijk. 

De laffe en corrupte rechters doen het Doofpot-onderzoek onder meer naar aanleiding van de oproep van de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag aan  hun loopjongens de coorupt en laffe straf de arme rechtspraak om in de spiegel te kijken.

 Laffe en Corrupte Bestuursrechters
Begin deze maand oordeelden de bestuursrechters al hard over hun eigen handelen in de toeslagenaffaire en iedeern bleef zitten waar hij zat. Het overlegorgaan van bestuursrechters concludeerde dat de meeste rechters blind de aanpak van de  CDA Brievenbus-Witwasser CDA _ Rat in pak Hoekstra Belastingdienst volgden, terwijl ze zich daar niet prettig bij voelden, hahahahahah, maar wie doet osn wat de Rechters, nee natuurlijk niet want dat zijn we zelf. Het Ministerie van Klasse Justitie met Minister CDA Gestappo-Genraal Grapperhaus, Nee natuurlijk niet ,want zijn OM is nog misdadiger dan wij zijn,hahhahahahhaDe  corrupte en laffe familie- en jeugdrechters willen nu ook uitzoeken of ze te weinig oog hebben gehad voor de belangen van burgers die “tegenover het Psychopaten Rutte-systeem , die hjun wel benoemd voor het Duivelse  leven ” zijn komen te staan, liegt Van Kalveen in de krant. “We inventariseren daarom nu landelijk welk type zaken kwetsbaar is en welke risico’s hierin zouden kunnen spelen.”De rechters willen voor het onderzoek onder meer spreken met deskundigen en onafhankelijke buitenstaanders.

Uithuisplaatsingen Ontvoeringen met de wet in de hand door ‘psychopaten  en altijd liegende Rutte & Kaag & Hoekstra en Segers-Misdaadgroep’.
Vorige week meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat tussen 2015 en 2020 1115 kinderen van slachtoffers van het kinderopvangtoeslagenschandaal uit huis zijn geplaatst. Het rapport meldde niet of de uithuisplaatsingen het gevolg zijn van de toeslagenaffaire of dat er andere Duivelse Elite Pedo-Rapist- oorzaken zijn.

En als uitsmijter:  Snakes in Suits -Zwarte Toga:When Psychopaths like übermensch OvJ.Vliet Go to Work against Slachtoffers van grof geweld bij en met de Rechtbank en OM Amsterdam(video’s en sadistisch kindermisbruik (Top) OM ambtenaren in de Doofpot(video’s).

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!