( door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Welcome to the Great Reset ‘der Endlösung Of the poor –Corona- NWO’:  ‘Taxfree- Corporate  crime- landlords’  Like the Dutch Prince Psycho Bernhard poised to snatch Americans’  & EU-property after eviction moratorium EXPIRES (Video’s)

Wethouder Rutger Groot-Wassink compleet de weg kwijt:Uitgeprocedeerde Vluchtelingen gaan gratis Luxe wonen als Expats in Amsterdam(Video’s).

More than one trillion dollars are stolen annually by the ‘Snake in Suit’ across the world and nobody go’s to Jail(Video’s).

Ing Steve Brown legt o.a. uit in de video hierna dat in de jaren  na de Oorlog het CBH in Amsterdam één op de drie woningen toewees om de Woningnoot te bestrijden en dat werkte prima. De meeste mensen in nood hadden toen  binnen  drie maanden een huis net als de Vluchtelingen nu.

Ondertussen:‘Donatie’ van 1,2 miljoen aan CDA door ‘Nu Door-Mckinsey Pakken- Rat in pak-Van der Wind’ is een ‘Duivelse Hoekstra –misdaad’(Video’s).  

Corona–Aasgieren’:‘Prins Bernhard & Haga & Kushner-Huisjesmelkers’ verhogen straffeloos huur met 40 procent(Video’s).

Die  goed werkende menselijk Amsterdamse CBH- regel is onder de Taxfree- Royal-Killer-Elite-misdadige Liberalisering- Maffia-Zorgtoeslag- Boss Pinoccio-Rutt’e & CDA, GroenLinks, PvdA, D66 & CU- misdaadbende’- golf afgeschaft met als gevolg  dat er nu in Amsterdam en in Nederland wachttijden zijn van meer dan 20 jaar voor een sociale woning en een Koopwoning  onbetaalbaar is geworden  voor eerlijke hard werkende mensen zonder rijke papa . Leve de ‘Vrije  -Sanke in Suites-marktwerking van psychopaat  Rutte en zijn misdaad bende. En de grootste extreem ‘Taxfree-Killer-Elite- misdadige  Bloeddorstige- Piranha Hedge Fondsen’ als Monster- Snake in Suits- Blackstone en Taxfree-Royal & Elite-criminele Huisjesmelkers a la psychopaat Prins Bernhard nu vrij spel hebben, terwijl zij tot levenslang zouden moeten worden veroordeelt wegens grove misdaden tegen de menselijkheid in het algemeen en in het bijzonder tegen de woningzoekenden en eerlijke kopers in Amsterdam en Nederland. 

Maar niets van dat alles Rutte en zijn Bende en hun  OM en  hun Media Outlet de   ‘Pulp Lynch-Media- misdaadjournalisten- Tuig’  de AIVD informaten  a  La  ‘Moordenaars met en zonder de pen- La  ‘Junkie- Oplichter-Peter R. de Vries’ en  ‘Hoerenjong- Bruie-Rat Bas van Hout’ maken de burgers zonder huis ( en vaak ook nog onder de armoede grens)   dag in dag uit bang voor De  Holleeder en Taghi’s  en de Russen en Chinezen.  

Opmerking van Algemene importantie: Exclusief,Braking News :Binnenkort Schokkende niets is wat het lijkt :  Docu Oplichter Peter R. de Vries start de’ Goude- Tip-Kip – Van Lienden-miljoen -Tanja  Groen-Stichting’ met medewerking en toestemming  van ‘OvJ – Hot Dave Mattheijes’ en Witwas-Rabo- Bank  

De Stem van de Straat met Voorzitter Steve Brown looft 1 miljoen euro uit voor Tip Misdaden AIVD en OM en Politie Amsterdam-informanten – Peter R. de Vries en ‘Hoerenjong -Bruine Rat-Bas van Hout’ en de + 300 Bestuur & Bank-Ratten in pak(Video’s) op het Cold cases- Elite Gangster Billboard. 

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!