(van onze word Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Pinoccio Rutte’ & ‘Mondkapjes-Aasgier Van Lienden’ & ‘CDA-Rat-Hoekstra’zien kansen:Zwaar bedreigde Omtzigt vlucht uit CDA het beschermingsprogramma in(Video’s)

Na de’Verzetsheld  Omtzigt’ tegen het  ‘Rutte&Hoekstra& Asscher & Kaag-Rat in pak systeem’ zegt ook de ‘TOP CDA- Rat IN PAK- Corona-  Nu Door Pakken- Aasgier- Miljonair -Van Lienden’ zijn CDA-lidmaatschap op.  God is in de war van het CDA, maar de ‘Zorgtoeslag- Maffia- Boss- Pinoccio- Rutte’ ziet kansen met zijn Duivelse – Boy -‘Top CDA-  Mickinsy-Rat in pak-Hoekstra’& ‘GroenLinks Rechts Yes we can Boy -Jesse Klaver’.

Wie is  Top CDA-Rat-spekker Hans van der Wind,die ruim een miljoen in de ‘CDA-Rat in pak-(zwarte)-Duivelse-partijkas’ stortte en daarmee een van de Top Bazen van het CDA werd.
‘Niets is wat het lijkt’, luidt het levensmotto van  ‘Top CDA-Rat Hans van der Wind’ (57).  En daar heeft  Bloed-CDA-Miljonair Hans en de Complotdenkers  wel gelijk in. Ook het  ‘Nep en fop Christen –CDA’ met voormalig  Top ‘CDA Rat -Corona-Aasgier Van Lienden’ was niet wat hij leek en hoe hij zich voordeed. 

En de huidige partijleider top CDA Rat-  McKinsy-Hoeksta is niet  hoe hij zich voordoet als een  ‘Nu Door pakken -McKinsey –Elite- misdaadgroep  – Rat in pak’. 

Wie is Top CDA Rat  in pak- McKinsey- Hoekstra, dat leest  u voor een deel hier.
Hans van  der Wind is al decennialang een succesvol  ‘Rat in pak zakenman’ net als zijn Elite gabber in crime Hoekstra.  Hans van der Wind heeft ‘Graai&Naai-functies ‘bij  de ‘Witwas -Rat in pak’-bouwbedrijf BAM’ en  de ‘Witwas-consultancyfirma McKinsey misdaadgroep’ gehad en  neemt hij eind jaren ’90 schoolboekenleverancier Van Dijk Educatie.  Hans   van der Wind zijn duistere Duivelse band met het CDA heeft hem heel veel zeer winstgevende  contracten opgeleverd om peperdure  leerboeken aan scholen te leveren, niet verder vertellen a.u.b..

Oranje Boven -Pr -campagne- Taxfree-VOC-Genocide- King Willem’ krijgt ‘Gele Kaart’ voor weer schenden van de Corona-maatregel(Video’s) 

Pinoccio Rutte’ & ‘Mondkapjes-Aasgier Van Lienden’ & ‘CDA-Rat-Hoekstra’zien kansen:Zwaar bedreigde Omtzigt vlucht uit CDA het beschermingsprogramma in(Video’s).

Het  ‘Nep en fop Christelijke CDA’ kreeg 1,2 miljoen euro van miljonair Hans van der Wind, die bij de partij betrokken is als fondsenwerver en school boeken verkoper en ‘Nu door Pakken Rat in pak’ en ‘Gooi de Omtzigt op straat’ en maak hem Krankzinnig en zet hem weg in de media als verwardere man  . . Dat werd recentelijk  bekend, en roept vragen op: zijn dit soort donaties ( een vorm invloed  omkopen) normaal in  ‘Taxfree-‘Banana-Fraude-Nederland’ van ‘Taxfree-VOV-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’? 

Steve Brown ontmaskerd Crimesite en Raad Voor De Journalistiek en AIVD Informanten Bas van Hout & Frits Exter inzake Leugen-boek Martin H..(Video’s) 

Moord-Miljonair-Kroongetuigen La Serpe & Ros helpen OM aan Levenslange veroordelingen van Holleeder & Soerel &Co”. La Serpe gespot als Feestbeest met Eurlings op Bonaire(Video’s).

Krijgt een  ‘Rat in pak donateur’ voor zo’n miljoenen bedrag iets terug? En mag dit zomaar? Ja dat mag, zolang de  corrupte Top Ratten in pak partij de Russen en Chinezen overal de schuld van geeft en als het op misdaad aankomt altijd het Volk bang maak voor Holleeder, Taghi en Steve Brown om de boel af te leiden van de misdaden die gepleegd worden door de corrupte Gevestigde orde partijtjes  PvdA, CDA, D66, CVVD, GroenLinks en CU en Taxfree-VOC- King Willem en Parasieten Huisjesmelkers Prins Bernhard-familie tegen het Volk . Tja niet is wat het lijkt in Nederland van de beroepsleugenaar  ‘Pinoccio – Rutte’ & CDA & D66 & CU-GroenLinks Rechts &’Yes we can Boy Klaver’.

Exclusief: Breaking, Braking News: Top CDA Ratten –‘KLM-Captain- Gay-Eurlings’ & Grapperhaus gespot met regering‘s vliegtuig op Bonaire(Video’s).
Ondertussen zijn de CDA Top Ratten ‘KLM- Captain Gay  Eurlings ‘ en de ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ aan het Feestbeesten   en Kontbonke(Video’s) samen met de ‘Kroongetuige-Moordenaar Miljonair-  Peter  Las Serpe op Bonaire’(Video’s).

Om met die laatste vraag te beginnen: ja, zo’n donatie is legaal om dat het hier nou eenmaal om de Elite Ratten in pak gaat en wie doet ze wat ?  De  Ministers van Klasse Jusitie Grapperhaus& Dekker? Wat denkt u zelf? . De  Rat in pak-Wet financiering- corrupte-politieke partijen’ schrijft voor dat alle donaties vanaf 4500 euro moeten worden doorgegeven aan het  de corrupte D66 Minister Cencuur Queen-Jonkvouw Ollongren  van Binnenlandse Zaken. Er is geen donatieplafond.

Koop Invloed binnen partij
Van der Wind is geen donateur met afstand tot de politiek. Hij geeft volgens het CDA al vijftien jaar aan de partij. Maar ondertussen is hij ook voorzitter van de corrupte  commissie fondsenwerving van de partij en maakte daarmee onderdeel uit van het  Duivelse-campagneteam. Volgens het CDA hebben donateurs “op geen enkele manier de inhoudelijke koers van de partij kunnen beïnvloeden”. Zelf zegt Van der Wind dat hij doneert “omdat het gedachtegoed mij aanspreekt”.Maar Koole plaatst daar kanttekeningen bij. “Als donateur zal hij formeel geen invloed hebben gehad op de koers van de partij. Maar als je tegelijkertijd lid bent van het campagneteam, dan heb je gewoon invloed natuurlijk.”Wettelijk gezien mag je niets terugkrijgen voor een donatie aan een politieke partij. “Als je in ruil voor de donatie een standpunt in het verkiezingsprogramma wil, of een persoon als leider van de partij die een bepaalde koers vaart, dan is er sprake van steekpenningen”, zegt Koole. “Dan is er sprake van fraude. Dat kan niet.”

Duivelse Timing


Dat Van der Wind invloed met zijn donatie invloed heeft gekocht valt nu niet aan te tonen, zegt André Krouwel. Hij is politicoloog bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. “Maar aan deze donatie vallen mij wel twee dingen op: de invloedrijke rol van deze donateur bij het CDA, en de timing van de donatie.”

De ondernemer gaf vorig jaar november al aan dat het niet lekker liep met de donaties bij het CDA, nadat de corrupte en laffe Hugo de Jonge aka “de schoenen Fetish”  was gekozen met fraude tot ‘lijsttrekker-puppet’. Toch besloot hij daar zelf pas iets aan te doen toen Wopke Hoekstra het stokje had overgenomen. Volgens Pieter Omtzigt hadden de donaties invloed op het  Duivesle-beleid van Hoekstra. Met zijn ‘New-pluk de massa-kaal- Deal met Rutte & Kaag’ werden de CDA-plannen gunstiger voor de ‘Rat in pak- ondernemers’ en de armen weer armer(Video’s).

“De donatie kwam bovendien vlak voor de verkiezingen. Daardoor hoefde hij op dat moment niet meer aan het ministerie van Binnenlandse Zaken doorgegeven te worden”, zegt Krouwel. “Zo zou de donatie, als de notitie van Omtzigt donderdag niet was uitgekomen, pas volgend jaar naar buiten komen. Het lijkt alsof er een poging is gedaan om die donatie, en de donatie van 247.000 euro door de Stichting Nederlands Ondernemers Klimaat, niet te associëren met de verkiezingen.”

“Tijd is altijd in het voordeel van machthebbers. Mensen hebben kort geheugen, vergeten veel”, zegt de politicoloog. “Alles op de lange baan is gunstig. Als er geen directe relatie zichtbaar is, is zo’n  misdadige Rat in pak donatie achteraf lastig te plaatsen.”

Openheid of donatieplafond.
Beide politicologen zien zo’n enorme donatie vlak voor de verkiezingen als probleem, maar zoeken de oplossing niet in dezelfde hoek. Krouwel pleit voor verdere openheid van zaken. “In Oostenrijk, Zweden en Duitsland hebben ze wetten. Leden bepalen het beleid. Dat kan niet gewijzigd worden na een donatie. Daar is volledige transparantie over inkomsten én uitgaven. Hier weten we niet waar het geld aan besteed wordt.”

Snakes in Suits : When Psychopaths like Hoestra & Rutte & Kaag & Klaver Go to Work.
Zie 300+ Rat in pak op het ‘Elite-Gangster Billboard’( Video’s) die miljarden hebben gestolen zonder een dag in de cel.

Elite Gangsters

Koole is voor een donatieplafond. “Het mooiste zou zijn als partijen veel kleine giften krijgen. Dan heb je een soort financiële worteling in de toch extreme ongelijke samenleving. Wat je moet voorkomen is dat grote  ‘Rat in pak geldschieters’ zoals in de USA  zoveel geld geven dat ze in feite toegang krijgen tot de politieke macht en uiteindelijk  de baas zijn en daar komt geen Rus of Chinees aan te pas .”

“De politiek is toch gebaseerd op een stem per persoon”, zegt Koole. “Dat is geïntroduceerd zodat het grote  ‘Rat in pak-geld’ minder invloed zou krijgen. Zonder plafond laat je het grote  Rat in pak-geld toch Duivelse invloed uitoefenen.”

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!