( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ”Moord-Miljonair-Kroongetuigen La Serpe & Ros helpen OM aan Levenslange veroordelingen van Holleeder & Soerel &Co”. La Serpe gespot als Feestbeest met Eurlings op Bonaire(Video’s). 

VVD Gangsterin -Minister Van Ark’ herhaalt: Giftige Mondkapjesdeal met onze CDA- Massamoordenaar -Van Lienden voldeed VVD-Doeners-voorwaarden’(Video’s).

Elite-Genocide- Legacy’ from Trudeau:Remains of 215 indigenous children found at Canadian ‘dr. Mengle- school’& ‘VOC-Genocide-Legacy’ van King Willem& Rutte(Video’s). 

Stem van de Straat SALTOTV:’Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: “Ik heb Spijt..”

De missionair corrupte en laffe Ministers  ‘CDA -Gestapo-Generaal  -Grapperhaus’ ( Klasse Justitie) net terug van een ‘VIP- Kontebonk- Wip -KLM-Captain-Gay Eurlings’ gratis vakantie reisje met het ‘King Willem- regering ’s  Staats-vliegtuig’  op Bonaire (Video’s) en VVD- Elite-Gangsterin- Tamara van Ark (Medische Zorg voor de Rijken en veroorzaker van ze Zorgkinderen en het instant houden van de armoede  ) spreken ‘Taxfree- Ultra Rijken- VOC- Genocide -Koning Willem-Alexander’ aan op het feit dat hij zich niet aan de coronaregels heeft gehouden(kuch). 

Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(Video’s).

De  feodale psychopathische ‘Taxfree-Miljardair-vorst’ schudde afgelopen donderdag in Den Haag de hand van een Volkse Oranje Fan-omstander die net terug kwam van de ‘PvdA- Kapo Jette Klijnsma- Voedselbank’  om een graantje mee te pikken van de ‘Oranje- Voetbal Opium- voor het Volk- koorts’ en hield hij  zoals ‘Royal- gewend ‘is in zijn ‘Grapperhaus&  GroenLinks Rechts- Keizerin van Amsterdam –kringen’  geen 1,5 meter afstand van anderen.  Dat de King en zijn   echte en enige Boss ‘Queen Exotica  Maxima ‘met zijn Parasieten familie  ieder jaar 300 miljoen  kost voor het Nederlandse Volk en dat zooitje ‘Taxfree-Royaals- Tuig’ het bewijs van ongelijkheid bij geboorte   boven de wet leeft als God in Frankrijk daar hoor je nooit Grapperhaus en Van Ark over.  Ook hoor je en zie je niet bij  de ‘Oranje boven- King Willem- Staats-AIVD-NPO ‘dat de King naar de Haagse Volksbuurten was komen varen in zijn ‘Pooiers  Corona- Speedboot’ van meer dan 4 miljoen euro, die voor deze gelegenheid  helemaal was volgehangen  met Oranje Boven- slingers . Dolle pret  en schijt aan de Corona regels. Pikant:  Zijn  honds trouwe ‘Hofnar Rutte’ mocht ook meevaren, maar die moest wel op de Speedboot  blijven passen en mocht niet mee de Volksbuurt in, want daar wordt hij namelijk  terecht gehaat tot op het bot.

( zie hiervoor  de schokkende beelden dat King Willem bij een proefvaat met zijn Pooiers- speedboot mensen van de Voedselbank opzettelijk met boeg golf kletsnat  spuit) 

De schaamteloze Feodale  King Willem die Voetbal veracht als Klootjesvolks Sport  bracht donderdag een Oranje-boven-  Pr-bezoek aan de Haagse Marktweg, die bij een actie van een radiostation en een bouwketen werd uitgeroepen tot mooiste Oranjestraat van Nederland. Tijdens zijn Pr-bezoek schudde  ‘Taxfree- VOC-koning Willem-Alexander’ de hand van een  Volkse-omstander. Dat werd vastgelegd op beeld en ging daarna viraal. Ook hield hij geen 1,5 meter afstand van anderen.Volgens minister Grapperhaus geldt er geen uitzondering op de regels voor leden van het koningshuis en daarna rende hij hard weg de bosjes in. Ook Van Ark vindt dat de regels er “voor ons allemaal, hahahahah” zijn en ook zij rende daarna hard weg de bosjes in.
De regels zijn er niet voor niets, en spreek elkaar erop aan als het naleven niet gebeurt, hahahahah”, bralt Van Ark. Ze vindt dat  haar koning een voorbeeldfunctie heeft dat de onderdukking nog steeds prima werkt van het door haar leeg geplunderde Volk uit met name de Laagste Klasse, maar snapt zijn  ‘Royaal-enthousiasme’ tijdens  zijn ‘Orjane-Boven Pr- bezoek we’l, maar niet als de Labbekakke dat doen, die worden gelijk door haar  BOBO’s en Polite in lekaar gemept.

Demissionair minister Top CDA –Rat- Hugo de Jonge aka de Schoenen Fetisj” (Volksgezondheid voor de Rijken en Royals) zegt de beelden niet te hebben gezien. Wel is het volgens hem “voor iedereen goed om de 1,5 meter aan te houden, hahahaah”. De Jonge erkent dat dit niet altijd makkelijk is als je King Bent. “Maar dat is niet goed, die regel moeten we echt nog eventjes houden, hahahahahaha .” De  ‘dr. Goebbels- Orjane Boven-Rijksvoorlichtingsdienst’ laat aan het suffe NU.nl weten dat demissionair minister-president  ‘Pinocchio-Hofnar- Rutte’ vrijdagmiddag kort zal liegen op de ‘Royal-situatie’ tegen de zijn   corrupte en laffe  vaste Parlemenaire-  ‘Ja-Knikkers-Pers’ .

Sadistische- D66-Minister Engelshoven’ laat ‘dr. Mengele-Martelen’ op Apen doorgaan (Video’s) en is aanhanger van een GROOT Europees  Rijk net als Hitler(Video’s. 

 D66 DDR66  Sadist -Ingrid van Engelshoven, demissionair minister van  geen Onderwijs voor de arme  en veratwwordlijk voor de dagelijs materpraktijken op Apen in Nederland , vindt het goed als we elkaar “niet te hard de maat nemen als het om haar King gaa en het dood martelen van Apen “. Volgens haar is het juist “mooi als iedereen meeleeft met onze King” met het Nederlands elftal. “Gelukkig is hij ook een mens, hahahahah die nooit hoeft te werken vanaf zijn geboorte, hahahaha.” En rende daarna ook hard weg de bosjes in. 

Nieuwe vorm van Klasse Justitie: OM staakt onderzoek naar slachthuizen door ‘Traagheid’ corrupte NVWA van CU Minister Schouten(Video’s)  

De ‘CU incenst -Bijbelbelt- Minister Carola Schouten’ (Video’s).
( Geen Landbouw) vond dat de bewoners van de straat en de koning “wel een beetje dicht op elkaar en dat leek wel een beetje op incest, zoals bij ons de kippen en varkens in de Bijbelbelt  staan, hihihihih”. Ook zij begrijpt het ‘Royaal-enthousiasme’ van haar King, maar vindt het wel belangrijk dat de regels worden nageleefd door de rest van het ‘Klootjesvolk’, Hallelujah! 

De King en Queen Exotica Maxima kwam eerder in opspraak net als hun  voorvaderen  de Royal-VOC-Elite-Misddaad familie al eeuwen lang  en wie doet ze wat. 
Het is niet de eerste keer dat en de laaste dat de  King in opspraak raakt omdat hij zich niet aan de coronamaatregelen houdt.

Tijdens een VIP-vakantie in Griekenland in augustus vorig jaar gingen koning Willem-Alexander en koningin Máxima met een restauranthouder op de foto. Het echtpaar hield geen afstand van de restauranthouder en droeg ook geen mondkapje. Dat was omdat ze “in de spontaniteit van het moment” niet goed hadden opgelet, zo twitterden ze later.

Ook in oktober kwam het koningspaar onder vuur te liggen. Volgens velen was het onverstandig dat het gezin vakantie ging vieren in Griekenland, terwijl de bevolking juist werd opgeroepen zoveel mogelijk thuis te blijven in verband met het indammen van de corona-uitbraak. De koning besloot daarom een paar uur na aankomst weer terug naar huis te vliegen en betuigde daarna spijt in een videoboodschap, hahahah.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!