( door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Exclusief : Breaking, Braking News: Top CDA Ratten –‘KLM-Captain- Gay-Eurlings’ & Grapperhaus gespot met regering‘s vliegtuig op Bonaire(Video’s). 

Uit de Oude Penoze Doos: Voorspeller ing Steve Brown:”Moord-Miljonair-Kroongetuigen La Serpe & Ros helpen OM aan Levenslange veroordelingen”.  Alle (Kroon)-getuigen tegen Holleeder plegen meineed en/of zijn‘ Ros & La Serpe & De Vries &Zussen Holleeder-Roddelaars’(Video’s).

AIVD-Informant – Peter R(at) de Vries: ‘Waarom staat niet de héle Johnny de Mol Wife-Beater-tape op internet net zoals ik ook niet heb gedaan met o.a. mijn ‘Zussen Holleeder-Tapes’(Video’s).

John van den Heuvel: Steve Brown heeft weer gelijk mijn AIVD collega’s beroepsleugenaars Peter R. de Vries en Bas van Hout hebben te veel petten op(Video’s).

‘AIVD-Informant Peter R(at) de Vries zweette door zijn broek heen van angst’ voor Steve Brown (Video’s).

‘Moordenaar-Junkie-Kroongetuige- Miljonair-La Serpe heeft de benen genomen en is inmiddels door ons bronnen ter plaatste  gespot op Bonaire met ‘Vrouwenbeuker & Kontebonker- de Top CDA Rat- KLM Captain- Gay’ en ligt daar nu te jonge ‘Junkie –hoertjes’ te wippen aan te randen( hopelijk vermoord La Serpe er niet eentje samen met Eurlings, maar mocht dat wel gebeuren wordt op zeker door het  ‘Riool-Showbizz-Lynch-OM’ en de Staats-AIVD-NPO & Junkie  AIVD informant-Peter R(at) de Vries  Willem Holleeder en/of Dino Soerel en/of de Russen en/of de Chinezen daarvan de schuld gegeven (Video’s)) met zijn ‘Judas-Justitie -Bloed-Miljoen’,vandaar dit artikel uit de oude Penoze Doos: Voor een Lach en Traan tijdens ‘Corona-crisis-verveling’ komt Steve Brown met enkele van zijn best bekeken Steve Brown youtube kanaal filmpjes. In deze aflevering: “Steve Brown op Liquidatietour met o.a Willem Holleeder, Klaas Bruinsma, Willem Endstra,Cor van Hout”. ing Steve Brown in zijn hoedanigheid als Amsterdamse Onderwereld Ervaringsdeskundige, Klaprecht-Jurist en voorspeller van levenslange gevangenisstraffen. Zie voor meer Steve Brown op Youtube en meld je gelijk even aan op deze Youtube kanaal met Misdaadnieuws wat u nergens anders ziet en die wordt gehaat en gevreesd door ‘misdaadj-Fake News-journalisten’-Peter R(rat) de Vries en ‘AIVD-Miljonair- Hoerenjong -Bruine Rat-Bas van Hout ‘(Video) en Politie Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel  in dienst van Justitie, politie en AIVD.

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskerd Wim van de Pol & Roel Janssen van ‘Crime-Cry-Lie-site’ als echte ‘Hans Klok Nep en Fop journalisten’ met rectificatie Leugen Lok een Moord uit op Brown- Boek Martin H. (Video’s) 

AIVD-Informant & Moordenaar Peter R. de Vries’ bekent de kwade Genius te zijn achter het ‘Leugenboek Martin H’. Nu nog ‘AIVD-informant miljonair Bas van Hout’ !(Vido’s)

Verzetsheld Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!