( van één van onze trouwe lezer te Bonaire i.s.m. onze Vlieg er eens uit redactie) 

AMSTERDAM—NOIR- CDA-Rat & ‘Wife beater-Captain Gay Eurlings‘steekt KLM & Nederlandse Volk weer een ‘Duivels-mes’ in de rug net als D66. Rutte: Het is Oké!(Video’s) 

 

Vrouwenmepper -CDA Captain Gay Eurlings’ ‘Directeur–Witwasser’ van de Massa Moordenaar Sjeik Khalifa(Video’s) 

Wat u niet leest in de  corrupte ‘Gevestigde Orde- Talking Heads- Kranten’ (Video’s)en de ‘Staats-AIVD-NPO’.

Vanmiddag borreltje gedaan met een aantal KLM piloten en crewmembers op Bonaire Zij vertelden dat buiten staatssecretaris Blokzijl & Grappenhaus hier ook zat. (Dit laatste kan ik niet bevestigen) Ook Camiel Eurlings is gespot. Het vliegtuig staat hier al een aantal dagen a raison van €3500,— per dag exclusief kosten Security. Ook verbaasden zij zich erover waarom deze hotemetoten met het regeringsvliegtuig naar Bonaire vliegen terwijl er ruim dagelijks meer dan honderd lege plekken zijn in het KLM vliegtuig. En wat dit kost aan brandstof terwijl deze figuren om het hards schreeuwen om stikstof reductie en bezuinigingen bij KLM. Ik hoorde dat enkele dit verhaal bij terugkomst aan het AD gaan overbrengen, maar jij bent dan eerder met het verhaal, tenminste als je wat ermee doet,

Vanmiddag borreltje gedaan met een aantal KLM piloten en crewmembers op Bonaire Zij vertelden dat buiten staatssecretaris Blokzijl & Grappenhaus hier ook zat. (Dit laatste kan ik niet bevestigen) Ook Camiel Eurlings is gespot. Het vliegtuig staat hier al een aantal dagen a raison van €3500,— per dag exclusief kosten Security. Ook verbaasden zij zich erover waarom deze hotemetoten met het regeringsvliegtuig naar Bonaire vliegen terwijl er ruim dagelijks meer dan honderd lege plekken zijn in het KLM vliegtuig. En wat dit kost aan brandstof terwijl deze figuren om het hards schreeuwen om stikstof reductie en bezuinigingen bij KLM. Ik hoorde dat enkele dit verhaal bij terugkomst aan het AD gaan overbrengen, maar jij bent dan eerder met het verhaal, tenminste als je wat ermee doet, groeten uit Bonaire. 
Die klootzakken vieren gewoon vakantie op kosten van de belasting  betaler.
Zogenaamd staats aangelegenheid. groeten uit Bonaire”. 

Opmerkelijk: CU Incest Bijbelbelt minister Blokzijl was ook mee maar eerlijk is eerlijk die heeft zich volledig onthouden van de gebruikelijke Elite uitspattingen en was constant in het plaatselijke kerkje aan het bidden voor de zonden van Eurling , Grapperhaus, King Willem en de hele Rutte regering kliek waartoe hij zelf toe behoort.

Sinds de ‘Vrouwenbeuker- Captain Gay Eulings’ op  Bonaire is gaan de vrouwen en jongen jongetjes  niet meer alleen op straat. De Minister van Klasse Jusitie de ‘CDA- Gestapo- Generaal- Grapperhaus weet natuurlijk  weer eens van niets(Kuch).

Pinoccio Rutte’ & ‘Mondkapjes-Aasgier Van Lienden’ & ‘CDA-Rat-Hoekstra’ zien kansen:Zwaar bedreigde Omtzigt vlucht uit CDA het beschermingsprogramma in(Video’s).

Book:Tara Reade & Juanita Broaddrick: It’s a small ‘Elite-Rap-War Crime- Bill Clinton-& Biden-President-club’. ‘ Moordenaar met de pen-‘Vader’- Olling en zijn ‘zoon’ ‘Junkie- Draaideur -crimineel Jeoffrey Hoogland’ met Leugenboek Martin H. bij (EO)-OP1(Video’s) 

Er schijnen ook schokkende en walgelijke  comprimerende ‘Hard Kitty Porno- foto’s’ te zijn gemaakt  op Bonaire dat ‘Captain Gay Eurlings’ aan het Kontebonke is met de straatarme Lokale schandknaapjes die hij ook nog cocaïne  geeft. Maar die foto’s schijnen verkocht te zijn aan altijd de hoogste bieder in dergelijk ‘Elite-Pedo-Ed Nijpels & Demmink-zaken’(Video’s)de CIA en AIVD zoals gebruikelijk om Eurlings te laten doen wat zij willen.  

‘AIVD- Informant Peter R(rat) de Vries: die Schandknaapjes willen zelf met onze Eurlings, been there done that(Video).

Ook schijnt ‘Taxfree-King Willem’ de piloot te zijn van dit gratis stiekeme  ‘VIP- vakantie –vierende’ ‘Top Rat in pak- CDA ers  – gezelschap’ zonder ‘Top-CDA Rat-Corona-Aasgier van Lienden- mond & kont- kapjes’ op, maar dat kunnen wij  nog niet bevestigen en de waarheid inzake de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rich-Elite-Gangsters’ is sowieso altijd nog gekker dan welke Complottheorie dan ook. Wat wel al algemeen bekend is dat het dragen van mondkapjes alleen maar geldt voor het Klootjesvolk door de VVD Misdaadgroep uitgescholden voor Labbekakken, maar goed die hebben geen geld om op Bonaire op vakantie te gaan.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!