( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Elite-Misdaadbanken Rabo en ING mogen wel van de EU Commissie hun ‘Ratten in pak top VVD-ers  ‘Drag Queen Zalm’ & Hamers -zakken’ weer vullen(Video’s). 

807 miljard voor ‘EU- Rat in pak-herstelfonds’, waar gaat ’t heen ? In de Ratten in pak ‘Corona –Aasgieren- Mondkapjes Miljonairs  CDA-er Van Lienden (Video’s)  & ‘Prinses Yab Yum Mabel & Huisjesmelker Prins Bernard – zakken’ (Video’s)  in zoals altijd.  En waar komt ’t vandaan? Uit uw zak zoals altijd, Leve de Fantastische G7 en EU Elite criminele Democratieën met hun Leider de ‘#Metoo -Pedo Rapist- Puppet- demente Biden’(Video’s).

Wat u niet ziet bij NPO: ‘US-Killer-Elite’ dwingt Vliegtuig tot landen en Kidnapt Venezuela zakenman & US economy- money-printing policies will collapse & ‘G7 & EU-Hungery Children’(Video’s) 

Deugt een grote Bank? Het antwoord is nee, maar volgens de Europese Commissie wel.

Het Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar.

De Misdadige  Europese Commissie is mede verantwoordelijk dat 100 miljoen EU Burgers al meer dan een kwart eeuw onder de armoede grens moeten zien te overleven  en dat deze EU-Top Ratten en hun Media Staats  dr. Goebbels-Outlets  a la de ‘AIVD-NPO’ van dit schokkende misdaad feit de Russen en Chinezen de schuld geven. 

Oud Nieuws voor Volksnieuws: ‘Honger- Bijstand’ teruggevorderd & ‘Wurg-Maffia-Boete’ na boodschappen van moeder in de ‘Fake- Rechtsraat’ van Führer Rutte & zijn ‘Nazi-Rechters’(Video’s) 

Extra wrang m.b.t dat voorgaande punt is dat ‘Ratten in pak- EU Commissarissen’  a La de MH17- Huil- Komediant- PvdA-Miljonair Frans Timmermans’ op een ongelofelijke schaamteloze wijzen hun zakken Taxfree vullen. Zo vang steelt ‘PvdA-Hoertje-Timmermans’ per dag 1.147,92 euro aan ‘Rat in pak salaris’ 

(dat is een maand uitkering in de Honger bijstand voor een hele familie met kinderen en o wee als een Moeder of Oma van een ‘Bijstands- honger familie’  wekelijks wat boodschappen brengt om er voor te zorgen dat het gezin niet naar de  ‘PvdA-Kapo Jetta Klijnsma’ mensonterende Voedselbank moet)

Tien grote Elite Misdaadbanken mogen van de Misdadige ‘Zakkenvullers- Europese Commissie’ niet meedoen aan het EU-herstelfonds voor de Elite Gangsters  vanwege machtsmisbruik in het verleden(kuch). Het gaat om de extreme  medogeleloze  ‘Taxfree-Elite-Misdaadgroepen’ JPMorgan, Citigroup, Barclays, Deutsche Bank, Nomura, NatWest, Bank of America, Crédit Agricole, UniCredit en Natixis, meldt de Financial Times. Er zijn geen Nederlandse Misdaadbanken zoals de Rabo en ING misdaadgroepen uitgesloten. Die hadden de ‘Rat in pak –Bendeleden’ van de EU Commissie omgekocht. Dat noemt men in die ‘Rat in pak- kringen lobbyen.

US-Killer-Elite-(War)-Crimes of the Century‘ Secretary of State Blinken roasted for calling Mass Children-Murderer-Albright his role model (Video’s) 

Commotie in ‘Marengo-Lynch Taghi’ net als Holleeder proces over video van Moordenaar Martin Kok de spreekbuis van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en OM-Amsterdam(Video’s) 

Voor het ’EU- Rat in pak-herstelfonds’ leent de Misdadige  Europese Commissie miljarden op de internationale  ‘Rat in pak kapitaalmarkt’. De leningen worden opgehaald via een veilingsysteem. Zo werd gisteren de eerste 20 miljard euro aan obligaties uitgegeven voor het ‘EU- Rat in pak-herstelfonds’. Dat fonds moet volgens de misdadige commissie voor de “wederopbouw van Europa” (kuch )zorgen na de  ‘Endlösung der arme coronacrisis’, maar zal zoals gebruikelijk voor het merendeel in de zakken van de Elite-Gangsters verdwijnen en daar zult u nooit een Misdaadjournalist  a la de AIVD en OM politie Amsterdam  Informanten Junkie Peter R. de Vries aka “ de Allesneuker en Leugenaar”  en de AIVD-Miljonair- Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en de ‘Politie- Media huurmoordenaar John van den Heuvel’  en hun ‘Judas- loopjongens’ ‘Fake News -Ratjes Wim van de Pol en Roel Janssen van Crime Lie Site’ (Video’s) en de twee ‘Grachtengordel- brallers & Ratjes’ met hun De Willem prodcats  de oerdomme Miss Husken en ‘Gluipneef Lynsink’ over horen. Die hebben het te ‘druk’ om het Volk af te leiden van de echte grote misdaden, zoals die van de Misdaadbanken en extreem corrupte  ‘EU- Zakkenvullers- Commissarissen  voor hun ‘Elite-Maffia-bazen’ de’ Taxfree-Royal Ultra Rich- Elite-Gangsters’ met Holleeder en Taghi  en Steve Brown(Video’s).

Wat de EU Commissarissen Machtsmisbruik  noemen is gewoon straffeloze Mega-Misdaden tegen het Volk. 

Maar met tien Misdaadbanken wil de  corrupte ‘Europese-Zakkenvullers- Commissie’ niet samenwerken en zij kunnen dus niet meedoen aan de Miljarden  veilingen. De Misdaadbanken hebben o.a.  de  Moorddadige ‘Rat in pak kapitaalmarkt’  misleid door marktvervalsingsschandalen misdaden, zoals het beïnvloeden van wisselkoersen in het verleden en gewoon  nog steeds straffeloos in het heden. Wie doet ze wat? 

Godfathers Rabobank Moordenaars en Drugsgeld Witwassers met als alibi PvdA Ubermensch- Dijsselbloem(Video’s) .

En dat terwijl die Misdaad-banken zwaargewichten van de ‘Pluk de massa –kaal- schuldenmarkt’ zijn. De uitgesloten Misdaadbanken mogen wel weer aan de veilingen meedoen als zij kunnen aantonen dat zij maatregelen hebben genomen om te voorkomen dat opnieuw machtsmisbruik kan worden gepleegd(kuch).

In 2013 kwam de Rabobank misdaadgroep ook in opspraak vanwege machtsmisbruik, ook wel bekend als de Libor-affaire. Medewerkers van de Misdaad-bank gaven onjuiste gegevens door om zo de rentestand te misleiden en roofde daarmee straffeloos  miljarden van het Volk en er ging helemaal niemand de cel in .  De cel ingaan doet alleen het Klootjes volk die door de ‘VVD-misdaadgroep’ van ‘Pinoccio Rutte’  worden uitgescholden voor Labbekakken  De Misdaad-bank kreeg hier een megaboete van 774 miljoen euro voor die zij hun klanten lieten betalen . Een EU-woordvoerder bralt dat deze affaire geen invloed heeft gehad of Rabobank Elite-misdaadgroep  mee mocht doen met de veiling. De Misdaad-bank valt sowieso niet in de  Rat in pak-groep voor de obligatieverkoop door de corrupte ‘Europese –Zakkenvullers-Commissie’.

Ondanks Coronacrisis is vermogen Prinses Mabel & King Willem & Prins Bernhard bijna verdubbeld.Rutte:Ik ben trots op mijn Royals(Video’s).

De corrupte ‘Zakkenvullers-Timmermans-commissie’ zal zes jaar lang, van 2021 tot en met 2026, ieder jaar zo’n 150 miljard euro van de ‘Pluk de massa Kaal- Rat in pak- Elite- Gangsters- kapitaalmarkt’ lenen. De uitgegeven obligaties gelden voor tien jaar en de lidstaten( Lees : u dus de bevolking) staan garant. M.a.w. u  staat weer gerant en als het dus weer ‘misgaat’ en misgaan dat gaat het op zekere weer, want die  807 miljard verdwijnen weer zoals altijd in de zakken van de  ‘Corona Aasgieren’  a La  ‘CDA Top Rat-Van Lienden’ &  ‘Yap Yum-Prinses Mabel’ en  ‘Huisjesmelker-& Feestbeest-Prins Bernhard’ Ratten in pak.

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskerd Wim van de Pol & Roel Janssen van ‘Crime-Cry-Lie-site’ als echte ‘Hans Klok Nep en Fop journalisten’ met rectificatie Leugen Lok een Moord uit op Brown- Boek Martin H. (Video’s) 

AIVD-Informant & Moordenaar Peter R. de Vries’ bekent de kwade Genius te zijn achter het ‘Leugenboek Martin H’. Nu nog ‘AIVD-informant miljonair Bas van Hout’ !(Vido’s)

Verzetsheld Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!