( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Omtzigt haalt in memo hard uit naar ‘Top CDA-Ratten a La ‘Hoekstra & Mondkapjes-Corona- Aasgier Miljonair-Van Lienden’(Video’s) 

Vreedzame ‘Corona-Waanzin- Demonstratie’ Den Haag: ‘NSB-Killer-Politie’ van’ CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘Pedo-Boss Rutte’ met Pedohandboek slaan oude vrouwen straffeloos verrot(Video’s) 

Corona Aasgieren- Miljonair & CDA-Rat -Van Lienden’ huilde bij Buitenhof: Ik kom in de schuldhulpverlening(Video’s).

De Kogel is door de ‘CDA –Duivelse-Rat in pak- Kerk: Exit zwaar bedreigde  en gestalkte  Omtzigt  en ‘Corona-Aasgier Miljonair- Van Lienden’ nog steeds eren lid CDA, Praise the Lord Duivel.
China in Africa prompts frantic apologies from former‘Taxfree- Royal- Killer- Slave- Elite-Gangsters colonizers’: Hofnar Rutte: “Excuses voor de Massa-Moorden & Slavenhandel door mijn ‘Taxfree-VOC-Koninklijke Familie’ nooit”(Video’s)

‘Pinoccio Rutte’&  ‘Top CDA-Rat van de oude  Duivelse- stempel –Hoekstra’ zien Kansen: Zwaar bedreigde( ‘Hoekstra –sensibiliseren’  )  Omtzigt vlucht na 3 maanden safe house  het CDA uit en  beschermingen programma in . Na jarenlagen gluiperige Duivelse  tegen werking en bedreigingen van Omtzigt omdat hij de waarheid boven water wilde te krijgen m.b.t de ‘Zorgtoeslag -Mega- misdaden’  van ‘Rutte& Asscher&Bende’ ,waarvan  er ten minste 30.000 slachtoffers zijn.  Dat  voorgaande zien wij ‘Capo di tutti capi -Poetin’ en ‘Keizer  Xi Jinping’  en  de Media Monsters Taghi en Holleeder Rutte en zijn bende niet nadoen. 

In screenshots die de zwaar  met de dood bedreigde Omtzigt deelde in zijn 72-pagina’s tellende schokkende wordt Wakker  memo werd hij door andere ‘Top CDA Ratten’ onder meer ‘teringhond’ en ‘psychopaat en te eerlijk genoemd die opkomt voor de 30.000 of meer  Zorgtoeslag   slachtoffers van Rutte& Bende uit de Laagste Klasse ‘( door de VVD- misdaadgroep Labekakken genoemd).  En is Omtzigt zelfs af en toe  hardhanig in zijn Kruis en kont geknepen en jaren lang met de dood bedreigt. Gek dat er nu helemaal niemand wordt vervolgd van die CDA-Ratten in pak voor het bedriegen, Stalken en smaad en laster door het corrupte en laffe OM of juist niet Immers het OM valt onder ‘CDA-Top Rat Gestapo Generaal Grapperhaus’ en de VVD-Elite Gangster Dekker.
#ProDemos-#Metoo & # Fraude & # Corruptie#Dierenleed -epidemie in het ‘Mooie Doeners’- Land van Taxfree- Rutte & Co(Video’s) .

Ook dat is volgens de CDA Top Rat   Duivelse Kroeger niks nieuws. ‘Dit is eerlijk gezegd helemaal niet ongebruikelijk in de ‘Taxfree-Banana-Fraude Rat in pak-   Corona- Aasgieren-Van Lienden-politiek’ en ook niet in Nederland. Het gebeurt in andere landen net zo goed zoals Noord Korea, en Pas op voor de Russen en Chinezen, aldus de Pyscho Kroeger . 

Kroeger is op Duivelse CDA-Stoom:” Er wordt in de Elite-Rat in pak- politiek, in de voor het merendeel corrupte en laffe   Kamer en in de  eveneens voor het merendeel corrupte en laffe #metoo-(pedo)-partijbesturen heel vaak  dreigend en beledigende taalgebruik gehanteerd en knijpt het gros elkaar om de haverklap in de  # metoo- (pedo)-kont en hun kruis”.

D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’ doet vaag over miljoenen subsidiëren ‘CIA-terroristenleider’ in Syrië(Video’s) 
Al maanden sluimerde er een heftige tweedeling tussen de corrupte ‘CDA- Ratten in pak- partijtop’ en de Christelijke  niet corrupte  Strijder voor gerechtvaardigdheid Omtzigt, die dik 340.000 stemmen kreeg. Omtzigt stond  voor een andere menselijke  koers dan die van de Top Ratten- Rutte & Hoekstra& D66 ‘ DDR66 – IJskoningin PLO-kaag-Al Quq ‘van het Misdaadcentrum het Binnenhof  was ontevreden met de afwikkeling van de ongekende misdadige Toeslagenaffaire en voelde zich terecht  gepasseerd en miskend en beledig en zwaar bedreigt met de dood en gestalked door de ‘Duivelse –partijtop’ met Top’ CDA- Rat- Hoekstra’ & ‘Mondkapjes -Aasgier –Miljonair- Van Lienden ‘voorop. Het corrupte Duivelse CDA-Killer-bestuur zal nu met argusogen kijken naar kritische afdelingen die eerder Omtzigt nog expliciet steunden. Hoewel het Kamerlid zelf nog niet over zijn politieke toekomst zegt na te denken, is het een horrorscenario voor het CDA als diverse afdelingen – en Kamerleden – zich zouden aansluiten bij Omtzigt.-, dan is het opeens  Exit Top CDA Ratten in pak a La Hoekstra en Van lienden. Maar gek genoeg zien  Pinoccio en Zorgtoeslag Maffia Bos –Rutte en Hoekstra kansen nu zij verlost van zijn Kwelgeest Omzigt. Mogelijk wordt  Omtzigt  nog vervolgd ook door het OM als verwarde man en kunnen zij hem opsluiten in een TBS-Kliniek(Video’s)alwaar al heel onschuldige zeer intelligente Kritische mensen zitten die tegen ‘Taxfree-King -Utra-Rijke-Elite Gangster-VOC-Willem en zijn ‘Hofnar Rutte’ hun ‘Mega-misdaden’ in Verzet zijn gekomen. 

Opmerking van algemene importantie: ‘AIVD-Informant & Moordenaar Peter R. de Vries’ bekent de kwade Genius te zijn achter het ‘Leugenboek Martin H’. Nu nog ‘AIVD-informant miljonair Bas van Hout’ ! (Video’s) 

Verzetsheld Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube. 

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!