( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Update: ‘Corona Aasgieren- Miljonair & CDA-Rat -Van Lienden’ huilde bij Buitenhof: Ik kom in de schuldhulpverlening(Video’s) en Pinokio Rutte heeft hoe het hem uitkomt als een ras psychopaat geen geheugen. 

Nu weten wij eindelijk echt waarom Omtzigt ‘overspannen ‘thuis zit.  Hij wordt al tijdlang zwaar bedreigt en gestalked en beledigd ( smaad en laster)  door o.a. de TOP-CDA Ratten in pak a La Hoekstra en de Minister van Klasse Justitie de ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’  in het ‘Kabinet- Pinoccio Rutte’ en in voor het merendeel laffe en corrupte  Tweede Kamerfractie. Omtzigt is zijn leven niet zeker in Den Haag.

Omtzigt legt bom onder CDA, vernietigend document in handen van De Limburger en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir: Psychopaat, zieke man, teringhond, eikel, gestoord, labiel.” 
Het zijn zomaar enkele haatzaai en smadelijke en lasterlijke  termen die CDA-Kamerlid Omtzigt over zichzelf terug las in communicatie tussen de ‘Ratten in pak- CDA-fractiemedewerkers en –leden’. Dat schrijft Omtzigt in een vertrouwelijk memo dat is bedoeld voor de ‘Doofpot-commissie Spies’ die de interne ‘Fraude- maak Hugo de Jong’ lijstrekker en niet Omtzigt -lijsttrekkersverkiezing ‘Nep en Fop onderzoekt’. 

Waarom worden die ‘CDA Ratten in pak niet vervolgd door de ‘Pedo-Rapits -Officier van Juiste Michel van Zwinkel ‘(Video’s) ,die als de kippen er bij is om Complotdenker Wouter Raatgever met  een arrestatie team met grof geweld van zijn bed te halen voor Haatzaaien en bedreigen per alternatief  Youtube- TV-Journal.

Zie ook in dit verband: “Book:Tara Reade & Juanita Broaddrick: It’s a small ‘Elite-Rap-War Crime- Bill Clinton-& Biden-President-club’. ‘ Moordenaar met de pen-‘Vader’- Olling en zijn ‘zoon’ ‘Junkie- Draaideur -crimineel Jeoffrey Hoogland’ met Leugenboek Martin H. bij (EO)-OP1(Video’s).

CDA-Kamerlid Omtzigt heeft zijn  Nep en Fop Christelijke k partij in een vertrouwelijk document  terecht harde verwijten gemaakt aan de Duivelse  TOP CDA-Ratten in pak a la Hoekstra& Corona Aasgier Mondkapjes Miljonair Van Lienden.. Het is via dagblad De Limburgernaar buiten gekomen. De krant heeft een memo van 76 pagina’s in handen dat is geschreven door Omtzigt voor de  Doofpot-  CDA-Rat in pak-commissie-Spies, die onderzoek doet naar de interne lijsttrekkersverkiezing binnen de partij.

In de memo, die De Limburger heeft gepubliceerd, komt naar voren dat het CDA-Kamerlid is uitgescholden door partijgenoten en dat hij zich niet gewaardeerd en onveilig voelt. Volksnieuws uit Amsterdam Noir  heeft de stukken ook kunnen inzien. 

Ruk –onderwijs voor zesjarige op Elite-Prive-Pedo-school. Biden & Co bespioneren Merkel en geven samen met Buitenhof Poetin de Schuld(Video’s).

De AIVD van de  D66 ‘DDR66- Censuur ‘Queen Ollongren’ met Partijleider de Hautaine ‘IJskoningin PLO Kaag- al-Quq’  van het ‘Misdaadcentrum het Binnenhof’(Videos’)wist natuurlijk weer eens van niets (Kuch).

Omtzigt zit al enige tijd overspannen thuis en zal de komende vier maanden ook niet terugkomen.

Het Kamerlid schrijft in het document dat hij “psychopaat, zieke man, teringhond, eikel, gestoord en labiel” is genoemd in communicatie tussen CDA-fractiemedewerkers en -leden. In het stuk wordt een screenshot van WhatsAppberichten getoond met scheldkanonnades en bedriegingen tegen Omtzigt. “Focking Eikel met die Nazi Posters”, staat er onder meer.

Omtzigt schrijft over “fluistercampagnes die hem bedreigen en Stalken” en dat hij het moeilijk vindt om te praten over zijn gevoel van onveiligheid. “Bij de situatie waarin ik me onveilig voel, herken ik de onderliggende waarden en normen van het CDA onvoldoende in het eigen interne handelen .”

Ook wijst Omtzigt op drie ‘Rat in pak- sponsoren’ die 1 miljoen euro campagnegeld hebben gegeven. Deze  Rat in Pak-sponsoren, die niet bij naam worden genoemd, zouden dit hebben gedaan om invloed uit te oefenen om Omtzigt te vernietigen  . Omtzigt schrijft: “En die Elite Criminele Pedo  sponsoren en iemand in het campagneteam hebben belang bij pogingen om wijzigingen aan te brengen in de CDA-plannen zoals die in Wopkes New Deal en het verkiezingsprogramma zijn uitgewerkt. Daar heb ik moeite mee.”

Waarnemend  extreme corrupt voorzitter Top CDA-Rat- Van Rij ontkent dat er iets niet door de beugel kon. “De CDA-misdaadgroep heeft alle regels gerespecteerd die de wet Duivel voorschrijft ten aanzien van sponsoring.”

‘CDA-onwaardig’, het had geheim moeten blijven  dat wij achter de schermen te keer gaan als Duivels die het ‘Massa- Moordende – Groot  Der Endlösung der arme Corona- Kapitaal’ dienen samen met onze Lord  ‘Pinoccio Rutte(‘Video’s).

Het CDA liegt op Twitter dat  Bedreigende en Staling’s uitspraken in het document over en tegen Omtzigt “CDA-onwaardig zijn”.  ‘Duivel-Van Rij’  liegt dat hij er “met kracht afstand van neemt” De Elite Duivelse Misdaad-partij  CDA benadrukt dat het stuk nog niet door de ‘Doofpot- commissie’ is besproken en dat het “uitgesloten is dat het stuk vanuit de leden van deze commissie is verspreid” en daarmee geven zij wederom Omtzigt een trap na dat hij het heeft verspreid.  Maar wat bezield Omtzigt dat hij zich niet afscheidt van het CDA en met  zijn partij in de Tweede kamer gaat zitten? 

De waarnemend partijvoorzitter Duivel  Van Rij wil niets zeggen over de inhoud van de memo en beroept zich als een professional’ Elite(-Pedo-Demmink&Ed Nijpels)- crimineel’(Video’s)  op zijn zwijgrecht.

Opmerking van algemene importantie: Book:Tara Reade & Juanita Broaddrick: It’s a small ‘Elite-Rap-War Crime- Bill Clinton-& Biden-President-club’. ‘ Moordenaar met de pen-‘Vader’- Olling en zijn ‘zoon’ ‘Junkie- Draaideur -crimineel Jeoffrey Hoogland’ met Leugenboek Martin H. bij (EO)-OP1(Video’s).
Verzetsheld Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong-Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube. 
POWER BACK TO THE PEOPLE! Think your friends would be interested? Share this story!