(Door onze Wordt wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Rat in pak -Democratie’ in beeld: Wilders ontmaskert Top CDA-Ratten en hun ‘Mondkapjes- Massamoordenaar Van Lienden’en de Bende van ‘Pinoccio Rutte’(Video’s).

Het ‘VVD & CDA & D66 & CU  -Verdien Snake in Suits-  Ons kent Ons model’: De ‘bevriende’ Rat in pak –kliek met Duivelse typjes als Top CDA-er Corona-Aasgier & Massamoordenaar Van Lienden en zijn Rat in pak Gabbers Bern Damme en Camile van Gestel doen een offert van bijv.100 Miljoen Mondkapjes aan de Bende van Pinoccio Rutte met hun net opgerichte Klap en Witwas- BV-tje. Het Verdien-Model: Dan financiert de regering regime Rutte & CDA & D66 & CU-Bende die100 miljoen voor en kan de Oplichter Van Lienden met geld van de Staat, of te wel het Volk zijn order plaats in China. Vervolgens levert de Oplichter al dan niet de Mondkapjes of andere goederen en incasseert voordat de ontvangst de Staat dus in dit geval  de Mondkapjes heeft geconstateerd of zij in orde zijn en heeft de Winst al geïncasseerd. Waarom heeft  Pinoccio Rutte en zijn CDA & D66 & CU bende niet gewoon zelf die Mondkapjes in China besteld, want dan hadden zij pas dertig dagen na ontvangst en de goederen te hebben gekeurd te hoeven betalen? Daarnaast heeft iedere importeur uit China van boven de miljoen per order een controleur op kwaliteit in de fabrieken van China zitten, dat weet iedereen, maar de Bende Van Rutte niet (kuch). Van Lienden en zijn D66 en VVD Gabbers in Elite Crime  hadden ook gewoon containers vol met poep kunnen opsturen, want ze waren toch al vooraf  betaald met de ‘Bloed-Corona-Winst er bij en weten dat zij nooit zullen worden vervolgd door de FIOD en het OM, want dan gaat de Top VVD Elite-Gangsters  Rutte & Van Arke en de CDA Ratten De Jonge en Hoekstra en de Boss van de AIVD de D66-Censuur-Queen Jonkvrouw- Ollongren ook de cel in. Altijd ‘VVD-Doeners-Winst’ bij de Misdaadbende van Rutte als men behoort tot de bevriende Ratten in pak.
Commotie in ‘Marengo-Lynch Taghi’ net als Holleeder proces over video van Moordenaar Martin Kok de spreekbuis van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en OM-Amsterdam(Video’s).

 

En waar zijn de FIOD, de AIVD en de OM en hun corrupte en laffe Lynch-  misdaadjournalisten a la Junkie Peter R(at) de Vries, Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en hun katvanger Olling en de Politie-Media- Huurmoordenaar John van den Heuvel nu? En waarom heeft de AIVD niet gewaarschuwd voor deze elite misdaad miljarden Corona- praktijken die het Nederlandse Volk miljarden heeft gekost en nog kost. Er is minimaal 5,1 miljard verdwenen in de Van Lieden Corona-Aasgieren-zakken en de FIOD van de CDA Rat Hoekstra is Muisstil. En waar blijven de aankondigingen van fraude onderzoeken naar die verdwenen 5.1 miljard in de zakken van de Ratten in pak van het OM van de ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ en de ‘VVD- Elite-Gangsters Dekker’.

Nou, het schijnt dat de Top van het corrupte en laffe FIOD ook in de Mondjeskappen  verkoop aan de Staat is gegaan en het OM heeft het samen met hun corrupte en laffe  Lynch-misdaadjourlisten De Vries & Van den Heuvel zoals gewoonlijk te druk met het uitsluitend vervolgen van de  Volks jongens Holleeder en Taghi uit de Laagste Klasse.

 

De Staat-AIVD-NOS: Betrokkenen bij stichting Van Lienden wisten niet van commerciële  misdaad- activiteiten.
Binnen de ‘Witwas-Oplichting-’Rat in pak-Stichting  Corona-Aasgieren CDA & VVD & D66 Hulptroepen was niet bij iedereen bekend dat er een commerciële criminele Ons ken Ons- kant aan de Levens gevaarlijk mondkapjesdeal met de VVD Godfather Rutte en zijn CDA & D66 & CU-Bende zat, blijkt uit gesprekken die de ‘Staats-AIVD- NOS’ heeft gevoerd met betrokkenen(kuch). Aan die 100 miljoen Oplichting‘s deal hebben CDA-Top Rat dr. Goebbels- opiniemaker van de Grachtengordel Media a La Pedo #Metoo Matthijs van Nieuwkerk, Aasgier Sywert van Lienden en zijn twee  aasgieren Ratten in pak- compagnons flink verdiend, meldde Follow the Money deze week.

Waar  Aasgier en beroepsleugenaar Van Lienden de 100 Miljoen deal van het jaar in mondkapjes presenteerde als een non-profit-activiteit, bedoeld om de ‘Zorghelden’ te helpen, bleken de drie oprichters van de stichting ieder tussen de 5,4 en 9,2 miljoen euro aan zichzelf te hebben uitgekeerd.Eerder loog Van Lienden dat er buiten hem om een mythe was ontstaan dat het om een non-profitorganisatie ging. ” zegt één van de betrokkenen. Maar hoe had dat duidelijk moeten zijn als het zelfs voor de mensen die daar maandenlang elke dag hebben gezeten een totale schok was?”, zegt een betrokkene

Geen onderscheid en iedere dag Feest:
Huisjesmelker Prins Bernhard’ boos op ‘PvdA-Huisjesmelkers-wet’. Rutte:”Blijf met je tengels af van mijn Royals”(Video’s).
 

Intern was er geen onderscheid tussen de commerciële criminele BV en de Nep en Fop Goede Doelen Maffia- non-profit-organisatie, melden meerdere betrokkenen. “Buiten de drie  gewetenloze en schaamteloze corrupte initiatiefnemers Top CDA-er Van Lienden, Top VVD-er Bern Damme en  Camile van Gestel wist volgens mij niemand van een commercieel belang”, zegt een van hen. “Intern is steeds benadrukt dat alles non-profit gebeurde, ook de deals met de overheid.”

Het voorgaande is volstrekt ongeloofwaardig,  want onze bronnen van de straat hebben ons laten weten dat vanaf de oprichting van de ‘Nep en Fop –CDA-Stichting’ het op het Van Lienden kantoor één groot Rat in pak  feest was.  Alle bekende corrupte Top- Politici en BN-Junkies,  zoals Top VVD-ers’ ‘Pedo-Ed Nijpels’ en’ Onno-Schandknapen –Hoes’en ‘Taxfree-Royals’, zoals de ‘Huisjesmelker en Feestbeest-Coca- Prins Bernhard’ en ‘Pedo-#metoo-Matthijs van Nieuwkerk’ waren dagelijks kind aan het ‘Feest en Snuif en Zuip en Neuk-huis’. De cocaïne en champagne en kaviaar en te jonge Callgirls en schandkapen was niet aan te dragen en het drietal Van Lienden en kwam iedere dag met een nieuw peperdure Rolex horloges om de pols en kleren met pakken van briefjes van 500,-euro uit de zak hangen aanwaaien uit een ‘Coca & Callgirl & Schandkapen-Nachtclub’. En ieder weken vlogen zij ondanks het Reisverbod naar Monaco en/of Ibiza en/of Griekland, etc. net als Taxfree- King Willem en Maxima zonder een mondkapje op.

Ook heeft de NOS documenten in handen met informatie over onder andere de structuur van de organisatie en over hoe de stichting zich naar zakenpartners profileerde. In de stukken van de stichting wordt keer op keer benadrukt dat die geen winstoogmerk heeft.
De commerciële organisatie werd wel genoemd, maar er werd gesuggereerd dat die in dienst stond van de stichting zonder winstoogmerk. Dat bedrijf, Relief Goods Alliance, heeft echter geen formele relatie met Stichting Hulptroepen en is eigendom van de drie initiatiefnemers.
Internetondernemer Bernd Damme, die samen met Van Lienden een deel van de winst opstreek, wil niet reageren. “Binnen afzienbare tijd delen we ons eigen verhaal in alle transparantie. Vragen die leven zullen dan beantwoord worden”, laat hij schriftelijk weten. Zijn compagnons waren vrijdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Gitzwart randje.
Hoewel de BV niets te maken heeft met Stichting Hulptroepen, kozen de initiatiefnemers er bewust voor om dat bedrijf naar de buitenwereld toe als onderdeel van Stichting Hulptroepen te presenteren. De ‘externe communicatie’ over de BV moest gebeuren vanuit Stichting Hulptroepen.
Ze suggereren bijvoorbeeld in gesprekken met onder meer de Rabobank, die de organisatie graag wil helpen met een lening, dat ze als non-profitorganisatie aan de overheid leveren. De commerciële BV komt slechts zijdelings ter sprake, als vehikel om risico’s te beperken.

Uitzendbureau Randstad, dat een aantal maanden gratis vijftien medewerkers leverde die zeven dagen per week in touw waren, wist ook niets van die zakelijke tak. Een bron stelt dat ook die uitzendkrachten zich voor de commerciële deal hebben ingezet. “We zijn nog steeds trots op wat we toen hebben gedaan, maar dit alles geeft het wel een gitzwart randje”, zegt een woordvoerder. Randstad is niet van plan het geld terug te vorderen.

Pensioen en spaarpot
In meerdere documenten, waaronder een voor investeerders, belooft de stichting om als er ‘toch nog’ geld overblijft dat aan het eind van de rit te doneren aan de zorgsector.

‘Rat in pak Sywert van Lienden’ mag weer liegen  om zijn straatje schoon te vegen bij Buitenhof Zorg  met als presentator  de ex SBS Zakkenvuller en ook ‘Rat in Pak Twan Huys’. De Grachtengordel-Elite-Maffia Fake.News- Place to By voor de Ratten in Pak! 
dr. Goebbels- Fake News-Opiniemaker en  Top-CDA Rat-lid Sywert van Lienden schuift zondag aan bij het ‘Elitaire -Witwas- Tv-Bral-programma Buitenhof’ om te liegen over de mondkapjesdeal met het ministerie van Volksgezondheid voor de Taxfree-Rijken en  de Corona-Ratten in Pak. Hij raakte in opspraak omdat hij ermee miljoenen euro’s verdiende, terwijl hij herhaaldelijk had gezegd de maskers belangeloos te leveren. Ondanks dat de Mega-misdaden van Van Lienden algemeen bekend zijn is hij nog steeds niet geroyeerd door het CDA ,laat staan vervolgd door de FIOD en/of het OM. Trouwens waarom mochten Tahgi en Holleder en Steve Brown nooit hun standpunt toe lichten bij Buitenhof ?

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube. 

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!