( van onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-In ons eerdere artikel :” Werknemers van de ‘Witwas-stichting’ van Top CDA Corona-Aasgier- Van Lienden en de AIVD , FIOD& OM wisten niets van de criminele commerciële activiteiten(Kuch)& Van Lienden mag straatje schoonvegen bij Buitenhof(Video’s)” stelde  wij dat de ‘Top-CDA-Rat-Van Lienden’ zijn  ‘Corona-Aasgieren- straatje’ bij Buitenhof Zorg mocht schoon wegen, dat is onjuist gebleken.  De Ex SBS –Zakkenvuller en ‘Grachtengordel- Mooi Boy Twan’ pakte hem voor Buitenhof behoorlijk  kritisch  aan en er kwamen zo waar nog  wat nieuwe  ‘Elite-Rat in pak-misdaden ‘boven tafel, zoals dat de ‘PvdA- Zorg -Sloper Monster-Martin van Rijn’ . de 100 miljoen  ‘Oplichtingen ‘s – deal’ ten koste van het Volk  had goed gekeurd. En dat achter die ‘Vul de Rat in pak- Zakken’ afgekeurde en levensbedreigende ‘Mondkapjes -Elite- misdaadplan’ een corporate crime -Taxfree- US- Aasgieren- Equities fonds’  zit . Wat hebben die  daar aan verdient? 

En dat Van Lienden als een volleerd Snake in Suits  alweer  een andere de ‘Goede Doel-Maffia-Witwas- stichting’ heeft opgericht alsof hij ‘Taxfree-VOC-Shell- King Willem’ is  waar Van Lienden zijn ‘Bloed-Winst- Corona-miljoenen’ in heeft geparkeerd zodat hij weer geen belasting hoef te betalen en  waarvan hij  zelf het alleen zeggenschap heeft als   Voorzitter  ‘CDA-Rat- Miljoniar-Dictator’  met een jaar sareisl van tegen de half miloen per jaar ex onkosten . Pikant: Van Lienden als een ras psychopaat nog   opmerkte dat hij vreesde met zijn tientallen miljoenen in de Schuldhulpverlening terecht kan komen ,maar zeker niet in de cel liet hij weten,  waar hij en zijn  elite-gabber in crime al lang in hadden moeten zitten . Ook liet hij weten dat zijn gabbers in crime eerelijk zijn dan hem want die hebben al weten dat zij  hun Corona-bloed- Martin van Rijn- Miljoenen in eigen Rat in pak zak houden .

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij SaltoTV-Amsterdam

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!