( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-VVD Gangsterin -Minister Van Ark’ herhaalt: Giftige Mondkapjesdeal met onze CDA- Massamoordenaar -Van Lienden voldeed VVD-Doeners-voorwaarden’(Video’s) .

Voordat gisteren het standaard ‘Lieg & bedrieg-gebral-debat’ inzake de 100 miljoen ‘Rat in pak -Van Lienden’ ‘Corona-Oplichting’ van het Volk van het jaar begon in de Tweede kamer stonden Ratten in pak Van Ark en De Jong en Rutte schaamteloos ontspannen te lachen met elkaar voor de camera en dat zegt op zich al genoeg. Ze hebben maling aan het Volk en het Wetboek van strafrecht. Het ‘Klasse Justitie-Wetboek van Strafrecht’ is alleen voor het ‘Klootjesvolk’ of wel zoals VVD-Misdaadgroep de mensen uit de laagste Klasse de labbekakken( De werkslaven met een honger loontje en of Honger uitkering,die allemaal gedwongen bankieren bij de mensonterende Voedselbank van de PvdA-Ra-t Kapo Kleinsma). Dat schokkende beeld zegt alles: Wij leven in een Taxfree- King Willem- Elite Pedo-Rat in pak Democratie! 

Corona- CDA-Aasgier Sywert van Lienden’ jatte minimaal 30 miljoen euro met ‘Dodelijke-mondkapjes’ en zijn bloedpoen naar persoonlijke ‘Taxfree-Witwas-holding’ en is niet gearresteerd(Video’s).

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/06/01/corona-cda-aasgier-sywert-van-lienden-jatte-minimaal-9-miljoen-euro-met-mondkapjes-en-zijn-bloedpoen-naar-persoonlijke-taxfree-witwas-holding-en-is-niet-gearrestee/

Het debat ging  o.a. over & nbsp;& nbsp;de Top CDA-Rat  en  Monskapjes- Moordenaar en Mega-Oplichter de beroepsleugenaar Van Lienden en zijn misdaadgroep en zoals gebruikelijk in ‘Banana-Fraude-Maatlat-Nederland‘van ‘Pinoccio Rutte’ was er wat hun betrof geen vuiltje aan de lucht en kon hun gabber in  elite crime  Van Lienden en zijn  ‘Rat in pak  Grachtengordel- misdaadgroep’  gewoon zijn gestolen tientallen miljoenen   van het Volk houden en hoefde de FIOD en het OM geen vervolging in te stellen tegen Van Lienden en zijn Bende om de 100 miljoen terug te voorden  en hen  tot levenslang te veroordelen zoals Holleeder en Taghi   . Het ontbrak er nog maar aan dat de VVD- Godfather  Rutte en zijn CDA&D66 en CU- bende de Russen de schuld gaf dat er 40 miljoen vooruitbetaalde Giftige mondkapjes in het magazijn liggen.

De PVV-Grote Blonde-leider Geert Wilders haalt in het Tweede Kamer debat uit naar Sywert van Lienden en de Bende van Rutte.

Ondertussen:In Memorie long Verzetsheld Etou’s Belserang met laatste groet van Family& Friends& de Stem van de straat-Amsterdam-Noir & Satudarah. Belsaring krijgt een trap na het graf in van  de Moordenaar met de Pen en AIVD en OM en Polite Amsterdam informnaten Paul Vugts en John van den Heuvel (Videos) https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2021/06/03/in-memorie-long-verzetsheld-etous-belserang-met-laatste-groet-van-family-friends-de-stem-van-de-straat-amsterdam-noir-satudarah/

In zijn eigen bijdrage aan het  geen gezondheidsdebat voor de Taxfree-Ultra-Rijken Elite (Royal)–Gangsters en  haalde de Grote Blonde leider  Geert Wilders meer dan terecht  hard uit naar “CDA-prominent” ‘CDA-Rat in pak- Moordenaar Sywert van Lienden’, die zich via  Malta-Pieter Omtzigt en  Pinoccio  Mark Rutte naar een 100 miljoen  Oplichting’s deal gebabbeltruukt heeft   met Giftige levensbedreigende  Mondkapjes om daar 9 miljoen euro mee te jatten in pak ( in werkelijkheid meer dan 30 miljoen). “Dit stinkt erger dan rotte vis”  Wilders  heeft meer dan terecht zelfs een motie ingediend om de overeenkomst met de “CDA-Mega Oplichter & Moordenaar oplichter” nietig te verklaren en de hele 100 miljoen terug te vorden wat bij ieder Labbekaakn al was gebeurd  en krijgt daarvoor steun van VOLT, maar opvallen genoeg niet van de rest  van de laffe en corrupte Tweede Kamer.

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger &; Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas& Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugen Boek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube.