(Door de Bejaarden Goed Mensen Volkskrant en bewerkt door onze waarheid commissie.)

AMSTERDAM-NOIR- Peter R. de Vries: ‘Waarom staat niet de héle Johnny-tape op internet net zoals ik ook niet heb gedaan met o.a. mijn ‘Zussen Holleeder-Tapes’(Video’s). 

Schaamteloze bekentenissen van ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ m.b.t hun ‘Katvanger Moordenaar Martin Kok’(VIDEO’S).

De Volkskrant is de schaamteloze en corrupte Gevestigde orde krant alwaar de Moordenaar met en zonder Pen Hoerenjong Bruine Rat AIVD informant Bas van Hout zijn Judas-AIVD informanten straat mocht schoonvegen, nou dan weet je het wel,

‘Informant Peter R(at)de Vries zweette door zijn broek heen van angst’ voor Verzetsheld  Steve brown(Video;s) . 

Ondertussen: In Memorie long Verzetsheld Etou’s Belserang met laatste groet van Family& Friends& de Stem van de straat-Amsterdam-Noir & Satudarah. Belsaring krijg een trap na het graf in van  de Moordenaar met de Pen en AIVD en OM en Politie Amsterdam informanten Paul Vugts en John van den Heuvel (Videos) 

In het Riool-Showbizz-Lynch- Taghi-liquidatieproces genaamd Marengo maar het kan beter heten ‘Taghi Levenslang’ is donderdag de moord op misdaadbloggertweevoudige Moordenaar& junkie-Hoerenloper Martin Kok de spreekbuis van Misdaadgroep Peter R. de Vries en het OM-Amsterdam behandelt. Een heftige zitting, vanwege een video op de telefoon van kroongetuige-Moordenaar Nabil B.

Pikant en surrealistisch :Nabil B heeft de AIVD en OM en Politie Informant Peter R. de Vries als beroepsleugnaar-woordvoerder betaald door het eveneens corrupte OM Amsterdam.
De Lynch-Rechter had gelukkig niet geëist dat alle verdachte in de zaal een Giftige Mondkapje moesten op zetten van de Top CDA-Rat en Oplichter van 100 miljoen van het Volk de Massamoordenaar Van Liende en zijn Mondkapjes Elite misdaadgroep. Dan krijgen zij geen levenslang, maar gelijk de doodstraf. Kan ook zo maar in Banana-Fraude-Malta-Nederland van Pinokkio Rutte en zijn Misdaadgroep genoemd De Regering.

Respect van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’voor de Vermoorde Moordenaar Martin Kok? Respect voor de Doden moet men verdienen bij het leven(Video’s).

Held van het Volk & Rule of Law & Volksnieuws Amsterdam-Noir Top Strafrechtadvocaat Inez Weski gast in VPRO Zomergasten. AIVD-Peter R. de Vries: “Weski deugt niet”(Video’s) 

Daarom, vraagt advocaat meer dan terecht Inez Weski in een spervuur aan vragen, heeft het Openbaar Ministerie een filmpje dat is gevonden op de telefoon van de kroongetuige, nu pas aan het Marengo-dossier toegevoegd? Realiseren de aanklagers zich dat dit filmpje bewijst dat de kroongetuige daderinformatie heeft over de moord op Martin Kok? Waarom wordt de kroongetuige dan niet aangeklaagd voor die moord, en zijn cliënt Achraf B. wél?

De zitting, donderdag in het liquidatieproces Marengo, begint fel. Inez Weski eist dat hij zijn vragen nú mag stellen – hij wil niet wachten tot de regiezitting, die pas over een maand staat gepland. Hij laat zich niet onderbreken door de rechter die hem tot de orde roept. Hij is boos: ‘Mijn cliënt zit al sinds april 2018 vast voor de moord op Martin Kok. De iPhone van de kroongetuige is al op 1 januari 2017 in beslag genomen. Waarom is de kroongetuige niet over dat filmpje gehoord? Staat er nog meer relevante informatie op die telefoon, die wordt achtergehouden?’

Vandaag wordt de moord op de tweevoudige Moordenaar en Junkie-Martin Kok behandeld, één van de lange reeks aanklachten waarvoor zeventien verdachten in dit liquidatieproces terechtstaan.

AIVD &OM en Politei Amsterdam-informant- Peter R. de Vries & Moordenaar Martin Kok bij ‘Zakkenvuller-Ratje-Pauw’ liegen over Willem Holleeder”(Video’s) 


Koekje eigen deeg: Martin Kok werd op 8 december 2016 doodgeschoten, zittend in een Volkswagen Polo op de parkeerplaats bij zijn vaste seksclub Boccaccio in Laren. De oud-cocaïnehandelaar en tweevoudig veroordeelde Moordenaar en zware Coke Junkie ( net als die ander medewerker van De Vries en Bas van Hout Ron Ostrowski) was een berucht Fake News-Lynch- misdaadblogger voor de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en de AIVD en OM Amsterdam. Op zijn website Vlinderscrime – een verwijzing naar de escortservice Vlinders die hij bestierde vanuit de gevangenis waar hij zat als veroordeelde laffe Moordenaar publiceerde hij, eenmaal vrijgekomen,& Fake News extreem liederlijke en smadelijke en lasterlijke nieuwsberichten over criminelen. Mensen uit de Laagste Klasse die het OM Amsterdam niet aanstonden.Hij noemde hen niet alleen met naam en toenaam, maar genoot er ook van om hen belachelijk te maken. ‘Daar zal niet iedereen blij mee zijn geweest’, constateert één van de drie rechters.

peter r de vries ron ostrowski

Op de iPhone van kroongetuige Nabil B. is een filmpje aangetroffen waarop Martin Kok heimelijk in een bar is gefilmd, kort voordat hij werd vermoord. Aangenomen wordt dat dit ‘spotters’-beelden zijn, op basis waarvan de schutters weten wie ze moeten liquideren.

Een van de aanklagers legt uit dat het filmpje niet door de kroongetuige is gemaakt, maar dat het destijds door medeverdachte Mohamed R. naar Nabil B. is verzonden. ‘Dat wij dit filmpje onder de pet hebben gehouden, klopt niet’, benadrukt ze. ‘Het filmpje is pas in oktober 2020 op de iPhone aangetroffen. Door steeds beter technisch onderzoek kan materiaal naar boven komen dat eerder niet werd opgemerkt.’ De aanklager zegt dat Mohamed R. en Nabil B. hierover nog niet zijn gehoord, ‘omdat daar simpelweg geen tijd voor was’. En: uw vraag waarom dit niet op hun tenlastelegging staat, kunnen wij nu nog niet beantwoorden.’

In de talloze Leugen- verklaringen die de kroongetuige-Moordenaar in het Marengo-proces heeft afgelegd, heeft Nabil B. gemeld dat hij met zijn (voormalige) boezemvriend Mohamed R. sprak over de moord op Junkie en OM en Politie Amsterdam informant Kok. Mohameds broer Saïd (die nog vastzit in Colombia, Nederland wacht op zijn uitlevering) zou Nabil hebben gevraagd of hij semtex kon leveren. Dat kon, bevestigde de kroongetuige-Moordenaar, maar niet voor een draadloze explosie. Daarop zou hij niks meer van Saïd hebben gehoord, maar om die reden gaat hij ervan uit dat de moord op de twwevoudige Moordenaar Junkie- Martin Kok is uitgevoerd door de groep van hoofdverdachte Ridouan T., waartoe alle verdachten volgens het Riool-Swobizz Lynch-OM behoren.

Een getuige die inmiddels vastzit in Marokko, heeft verklaard dat Martin Kok is vermoord in opdracht van hoofdverdachte T.

‘Zelfs een koe laten ze in Marokko nog praten’, reageert de hoofdverdachte.

‘Met marteling bedoelt u?, vraagt een rechter.

Ridouan T. bevestigt dat, en noemt het ‘schandalig’ dat de aanklagers zo’n afgedwongen verklaring gebruiken en daar heeft hij gelijk in .

De Lynch-rechter leest voor dat de kroongetuige-Moordenaar ook heeft verklaard dat hij het kenteken moest checken van een auto waarin Martin Kok rondreed. De door het OM Amsterdam vet betaalds Kroongetuige-Moordenaar constateerde dat de eigenaar een oude man was, en berichtte verbaasd aan zijn vriend Mohamed R: ‘Ze hebben een man van 83 als doelwit, dat word een makkie voor ons, hahahahah en als we gepakt worden worden we vet betaalde Kroongetuigenn , hahahah , wij als Huurmoordenaar zitten altijd goed net als die Moordenaar met de Pen van de AIVD en het OM en Politie Amsterdam Katvanger Vico Olling, Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en en hun Liederleke Allesneuker en junkie Peter R. de Vries.’ De volgende dag, zo leest de Lynch- rechter voor, hoorde de kroongetuige-Moordenaar dat Martin Kok was geliquideerd in de auto van zijn vader.

‘Meneer T’, bralt de rechter als woordvoerder van Nabil B tegen de hoofdverdachte, ‘wilt u dat ontkennen?’

T. zwijgt en hij heeft geen door het OM vet betaalde ‘Beroepsleugenaar -woordvoerder AIVD en OM en Politie Amsterdam -informant Peter R. de Vries’ en twee corrupte eveneens altijd liegende advocaten,zoals Nabil B. en daar hoorde wij deze Lynch- Taghi- Rechter met geen woord over. Pikant: de jury is er nog niet uit wie de grootste Leugenaar is en Coke Junkie en Hoerenloper Martin Kok of Peter R.de Vries.

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas & Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout’ en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugenboek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube.