(Door de Staats-AIVD-NOSen bewerkt door onze waarheid commissie)

Amsterdam-Noir- Corona- CDA-Aasgier- Sywert van Lienden’ jatte minimaal 30 miljoen euro met ‘Dodelijke-mondkapjes’ en zijn bloedpoen naar persoonlijke ‘Taxfree-Witwas-holding’ en is niet gearresteerd(Video’s)

Dat antwoordt  de Top ‘VVD Gangsterin Minister  & beroepsleugenaar Van Ark’ voor Medische Zorg  Duister ‘Vul de Rat in pak -zakken’ van Top partijgenoten en Ons ken ons- bevriende Rat in pak politici  van andere  (misdaad) partijtjes zoals het  ‘Nep en Fop Christelijke CDA’ van ‘Rat in pak -Hoeksta’  en D66 DDR66 van de Hautaine  IJSKoningin PLO-Kaag-al-Quq en GroenLinksRechtsvan de eveneens Hautaine Keizerin Halsema van ‘Yuppie en Expats Amsterdam’ en ‘Yes we can -Boy Klaver op vragen van D66, PvdA, ChristenUnie en JA21 en de Rat in pak Karavaan trekt ongestoord rovend en plunderend  door in het VVD-Doeners-Land van ‘Pinocchio Rutte’.

Wat u nooit ziet bij NPO en/of Buitenhof: America First in Genocide & international piracy & Spying & Powerty.Rutte &Co: Het is Oke en pas op voor de Russen(Video’s).
De schaamteloze en gewetenloze Top VVD Gangsterin Van Arke: “Ons pluk de massa kaal- Corona-kabinet heeft steeds gezegd dat er op het moment dat het contract werd gesloten, in april 2020, een groot tekort was aan persoonlijke beschermingsmiddelen voor  het door ons uitgebuite zorgpersoneel zonder een redelijke extra bonus. En dus weer een gouden kans voor onze Ratten in pak om weer  straffeloos hun zakken te vullen over de rug van het Volk. En waarom ook niet, hoe vaak wij ook worden betrap op liegen en bedriegen en onze zakken misdadig vullen en  altijd de boel afleiden  van onze misdaden tegen het Volk  door hysterisch  samen met onze ‘SS-NATO’ het Volks ( ons melkkoetje) te waarschuwen voor een invasie van de Russen of Chinezen of Cuba (Video’s) en desnoods de Marsmannetjes, hihihiihihihi , ze stemmen toch altijd voor een groot deel weer op ons en aanverwante corrupte Gevestigde orde ‘Rat in pak partijtjes’ zoals D66, CDA en GroenLinks”.

Enkele dagen geleden onthulde Follow the Money dat Van Lienden ten minste ruim 9 miljoen euro overhield aan de import uit China en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir onthulde dat het minimaal 30 miljoen is met 40 miljoen keer poging tot doodslag op het Nederlandse Volk, terwijl hij steeds deed voorkomen dat zijn Nep en fop misdaad organisatie Hulptroepen Alliantie werkte zonder winstoogmerk. In werkelijkheid werden de afgekeurde en Levens gevaarlijke Giftige mondkapjes geleverd door het commerciële ‘Rat in pak- bedrijf’ ‘Relief Goods Elite Maffia & Witwas-& Mondkapjes- genocide Alliance’ van de CDA-Rat in pak & Massamoordenaar Van Lienden en twee zakenpartners Gabbers in elite crime. Die maakten beiden minimaal zo’n 5 miljoen euro Bloed-winst in het Doeners-Land van Rutte.

Van Arke:‘Beeld en de waarheid is niet goed’,hihiihhi, voor ons, maar wie doet ons wat,hihihihihih.
“Het beeld dat er exorbitante Rat in pak Bloed-winst gemaakt zou zijn aan een internationale crisis is niet goed”, schrijft Van Ark daar schaamteloos over. Maar dat er zaken zijn gedaan met een commercieel Rat in pak-bedrijf maakt voor haar niet uit. “Het enige dat namelijk telde was om de zorg in Nederland zo snel mogelijk te voorzien van voldoende, kwalitatief goede mondmaskers en wie mij nog  geloofd moet zich laten nakijken, hihihihihih .”

Panorama Gebr Pijper

Opmerking van algemene importantie: Steve Brown ontmaskert ‘Katvanger &; Moordenaar met de Pen-Olling’met  boek Martin H. met als gevolg ontslag op staande voet bij Panorama(Video). Binnenkort leest ( 100 pagina’s) u de feiten hoe Judas& Katvanger Olling willens en wetens liegt ten einde een Moord op Brown uit te lokken voor de AIVD en OM -Amsterdam informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hou’t en ‘Junkie Peter R(at) de Vries’ en het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam en de AIVD middels het Vod Panorama voor de bejaarde mannen met 1 hersencel en zijn Dodelijke Leugen Boek Martin H. en een documentaire o.a. uitgezonden bij Salto TV Amsterdam en daarna geopenbaard op Youtube. 

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!