( door ing. Steve Brown en de redactie van de Stem v.d. Straat-Amsterdam-Noir en Volksnieuws Amsterdam-Noir)

AMSTERDAM-NOIR Parool ‘Moordenaar’- en OM en Politie Amsterdam-Informant- journalist Paul Vugts op de Vlucht, maar hoort in de cel(Video’s).

Informant Peter R(at) de Vries’ zweette door zijn broek heen van angst’(Video’s) voor Steve Brown(Video’s).

Gisteren is Verzetsheld Belserang tegen de corrupte Gevestigde- Pluk de massa kaal-Orde’  op een waardig en indrukken  wijzen naar zij laatste rustplaats gebracht en Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.

De Trap na het graf in van Aasgieren en AIVD Informanten -Politie Media-huurmoordenaar John van den Heuvel en Paul Vughts uit de ‘Judas-school ‘van AIVD-Miljonair en beroepsleugenaar  & Moordenaar met en zonder de pen- Hoerenjong-Bruine- Rat Bas van Hout & ‘Junkie -Peter R.de Vries(Video’s)’.

VVD Gangsterin -Minister Van Ark’ herhaalt: Giftige Mondkapjesdeal met onze Top- CDA-er& Massamoordenaar -Van Lienden voldeed VVD-Doeners-voorwaarden’(Video’s).

Wat u nooit ziet bij NPO en/of Buitenhof: America First in Genocide & international piracy & Spying & Powerty.Rutte &Co: Het is Ok en pas op voor de Russen(Video’s) .

En vandaag staan de extreme corrupte en laffe ‘VVD &CDA Ratten in pak-Van Arke en De  Jonge en Rutte’ keihard te liegen in de Tweede Kamer dat er niks mis mee is met de 100 miljoen -Fraude&Witwas-  Killer Mondkapjes – deal van de Top CDA Massamoordenaar –Rat in plak Van Lienden te stellen dat daar niks mis mee was en is. En daar horen wij vandaag die AIVD –informanten -Paul Vlugt & ‘Politie- Media-Moordenaar John van den Heuvel’(Video’s) niet over. Nee, die beschuldigen de net overleden Belserang  een Moordenaar te zijn en dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het overtreden van het hele Wetboek van strafrecht, alsof hij een lid is van extreem criminele  ‘Elite Taxfree-Koninklijke Parasieten- Familie’ in plaats van de Vrije Jongens van de straat Motorclub  Satudarah.

Dat Belserang nog maar net dood is en zich tegen die zware beschuldigingen niet kan verweren ( wederhoor) zal die ‘Aasgieren Van den Heuvel en Paul Vugts’ een ‘Judas-worst’ zijn. Van de Doden niks dan goed gelt voor hun alleen voor hun bazen de (Politieke)- Ratten in pak en de ‘Taxfree-VOC-Koninklijke-Genoicde-King Willem- Familie'(Video;s)

Ruk –onderwijs voor zesjarige op Elite-Prive-Pedo-school. Biden & Co bespioneren Merkel en geven samen met Buitenhof Poetin de Schuld(Video’s) 

Ook horen wij dat‘Gevestigde -Media- Junkies- Johny de Mol en Peter R-(at) de Vries-Pedo -Tuig’en de Staats-AIVD-NPO nooit negatief laat staan dat ze vermelden dat ‘Taxfree-Royals’ al eeuwen de facto Elite-Criminele zijn van ongekende grootte als er weer eens een lid van de ‘Taxfree-VOC-Koninklijke- King Willem Genocide-misdaadgroep komt te overlijden en als bijna Heilige  naar hun laaste rust Potsierlijk Feodale Pracht en praal plaats worden gebracht in Gouden koetsen’ op kosten van het volk:

President Henk Kuiper van No Surrender(Video’s): het erge is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook over dat Misdadige Koningshuis en hun Hofnarren die criminele’ ( Pedo)- Politici’  en dat Klasse Justitie- OM:

In Memorie: So Long Tommy Madlener “Scoobydoo” met laatste groet van Family & Friends & Satudarah.(Video’s) 

Tot Slot:Laatste eregroet aan Verzetsheld  Belserang : Alleen dode (verrotte) Vissen ( John van den Heuvel en Paul Vugt)zwemmen met de stroom mee. Tenminste één  ding had Belserang  gemeen met al onze overleden kameraden van De Straat ,die wij eren in onze rubriek In Memorie So long …….   en dat is dat  Belserang  geen Dode(verrotte) vis was die met de stroom mee dreef en net als zo vele van ons het motto : Bergen ontmoeten elkaar nooit maar mensen altijd ( Russische Maffia gezegde) hoog in het vaandel had. Van Steve Brown en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV voor de Fam., vrienden en alle eerbare  strijdvaardige Vrije Jongens van Satudarah: