(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corona-Complot’: Rutte & Hugo de Jonge en hun ‘Grachtengordel- Lubach:”Labbekakken Bek houden en met je Kont in Quarantaineplicht op de Bank zitten “(Video’s).

CDA&VVD-Snakes in Suits’ : When Psychopaths Like Huge de Jong & Sywert van Lienden en Tamara van Arke Go to (Corona)- Work lopen miljoenen Nederlanders ‘ Dodelijk-Mondkapjes- gevaar voor bloed-Winst over de rug van het Volk..

‘Mega Rat in pak Fraude’ bij Ministerie Volksgezondheid voor de Rijken  van de CDA-Rat Hugo de Jonge aka” de schoenen Fetisj”(Video’s)  : 5,1 miljard aan corona uitgaven niet te controleren(Kuch) en niemand gearresteerd.  De ‘CDA- Rat Hugo de Jonge’ waarschuwt wel het Nederlandse Volk samen met de ‘Staats-AIVD-NPO'(Video’s) voor de Russen , Iran, Cuba, Venezuela en Chinezen en Holleeder en Taghi en Wilders en Boy Baudet en Haga en Steve Brown, maar niet voor zich zelf en het ‘regime van Zorg-Maffia-Boss- Pinoccio Rutte& de Hautaine ‘ D66 DDR66 -IJskoningin -PlO-Kaag-Anis Al-Quq’ . Wel was het zeer opvallend dat sinds het uitbreken van de Corona psychopaat  Hugo ieder dag met nieuwe peperdure Bordelo insluip schoenen te zien was en zo gelukkig als een klein kind dat hij met zijn nieuwe schoenen ( waar betaald hij dat van?)zo vaak naast Rutte mocht staan tijdens de wekelijkse ‘Bral&Lieg- Corona persconferentie’ met de  corrupte en extreem laffe parlementaire- Ja-knikkers pers. De CDA- Rat in pal Van Lienden ligt al geruime tijd onder vuur, nadat bleek dat hij een overeenkomst met het ministerie had gesloten, goed voor ruim 100 miljoen euro voor de levering van 40 miljoen mondkapjes. Hoewel hij publiekelijk volhield dat hij ‘om niet’ werkte, bleek onlangs dat hij vanuit een haastig opgezette commerciële Duivelse Witwas-Bloedpoen-Winst-onderneming handelde. De mondkapjes verkocht hij met een bovengemiddelde marge aan het ministerie en bleken na onderzoek onbruikbaar en levensgevaarlijk te zijn omdat er grafeen in verwerkt was. De mondkapjes liggen nog altijd ongebruikt in een magazijn anders hadden er miljoenen doden gevallen.

In welke Elite Rat in pak zakken die 5.1 miljard  straffeloos is verdwenen leest u hier na: 
Wit-was-Kabinet-Judas-Rutte & Co: ‘Rat in pak-begroting-Corona aasgieren – te kort’ dit jaar 68 miljard te betalen door de Labbekakken(Video’s).

@cdavandaag politieke netwerk leverde ⁦@Sywertvan #Lienden  30 miljoen op bij de aankoop van ongebruikte #mondkapjes. Schoolvoorbeeld van een totaal verziekte #partijcultuur waar het morele kompas volkomen zoek is. Welk programma wil hem nog?

Top ‘CDA-Rat in pak- Van Lienden een ras  corrupte Gevestigde Orde ‘Media-Hoer ‘van de ‘Elite–Subsidievreters- Grachtengordel- Maffia ‘van  bijv. De Wereld Draait Door met ‘Elite-Pedo-Rapits & Subsidie Miljonair -Matthijs van Nieuwkerk’(Video’s) waar hij Tafelheer-Rat was & Nieuws- Dood aan de Russen- BV,  probeerde via zijn CDA gabber in crime Malta-Omtzigt nog een Mega order voor afgekeurde mondkapjes binnen te slepen om nog meer zijn Christelijke  Duivelse ‘CDA-Rat in pak- zakken’ te vullen en de rest van zijn verrotte leven ongestoord in BuitenHof Zorg(Video’s) op zijn criminele reet te liggen net als Taxfree-VOC- King Willem(Video’s).

(No Surrender Henk Kuipers:”Het ergste is Steve Brown spreekt de waarheid over corrupte(Pedo)- Politici & King Willem en de Ratten in pak).

Gooi terug naar die keer vorig jaar dat @Sywertvond dat we wel zonder vakantiegeld konden. Makkelijk praten, als je 9 miljoen ekkies van je operatie zOnDeR wInStOoGmErK in eigen zak steekt.

Stichting Goede Doelen Maffia Hulp-Oplichters -Troepen Alliantie van CDA Corona Aasgier van Misdaadgroep Van Lienden.

Persoonlijke bescherming en sneltesten
Begonnen als ‘Rat in pak- leverancier’ van afgekeurde mondkapjes zonder winstoogmerk(kuch, kuch) en uitgegroeid tot een betrouwbare ‘Elite misdaad- partij’ op het gebied van CDA Zakkenvullen met producten voor COVID-19. Innovatief, snel & betrokken bij de’ Elite-Maffia-zorg’ voor zichzelf.

In 2020 schreef  de Mondjeskap-Corona-Duivel van Lienden mee aan het Duivelse CDA verkiezingsprogramma.
Tijdens de coronapademsie der Endlousing de der Arme in 2020 stelde hij via sociale media en in  zijn Grachtengordel Media Maffia  het tekort aan mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de zorg aan de orde. Met twee ‘Rat in pak kennissen’ richtte hij de ‘Nep en Fop non-profitorganisatie’  ‘Vul de Rat in pak Zakken- Stichting Hulptroepen Taxfree-Alliantie ‘op, die met belangeloze inzet(kuch) van verschillende Oplichting’s bedrijven en Elite-Gangsters financiers mondkapjes inkocht bij fabrieken in China.In mei 2020 nam Van Lienden ontslag bij de gemeente Amsterdam van zijn gabber in crime ‘Keizerin Halsema’ van Groenlinksrechts , naar eigen zeggen om zich op korte termijn te kunnen focussen op de ‘Taxfree-Witwas–Ratin pak-Stichting-Hulptroepen Alliantie’ en op langere termijn open te staan voor nieuwe Elite-misdaad-Malta-plannen.Tja,een echte CDA en VVD-‘Rat in pak- Doener’.  En wie doet deze ‘Corona Aasgier- Van Lieden’ wat in Taxfree-Banna-Malta-Fraude Nederland van de Zorg Maffia boss Piniokkio Rutte. De CDA Gestapo-Generaal Grapperhaus zijn ‘Killer-Elite-Misdaadgroep-partijgenoot’? Nou, echt niet, die vervolgd alleen maar keihard de mensen in de Laagste Klasse door zijn Gabbers in crime de VVD-misdaadgroep Labbekakken genoemd. 

Zijn twee Rat in pak-compagnons hebben ieder ook nog eens minstens 5,7- en 5,4 miljoen euro verdiend.De drie Rat in pak  mannen lieten zich daarnaast ook nog eens managementvergoedingen uitbetalen. In interne mails wordt gesproken over een bedrag van 15 duizend euro per maand. Van Lienden wil daar niet op reageren. Zijn compagnon  gabber in crime & nbsp;Rat in pak Camille van Gestel erkent dat ze ook een managementfee kregen, maar wil niet zeggen hoe hoog die was, maar wle dat die fee wekelijks en een & nbsp;& nbsp;te jonge Jongens sexhuis werd uitebaald .

Persverklaring Taghi, Holleeder en   Henk Kuipers van uit de cel: Opvallende ‘CDA&VVD-  Rat in pak- Klasse Justitie’.

Taghi en Holleeder(Levenslang)en  No Surrender President  Kuipers ( 10 jaar) hebben gezamenlijk een Persverklaring uitgeven na de Dodelijke Mondkapjes Mega roof  van CDA Corona- Aasgieren Van Lienden en zijn bendeleden: Ratten in Pak Bernd Damme en Camille van Gestel .

De Persverklaring: Waarom worden wij  bikkelhard vervolgd als de  ‘Criminele Monster van Nederland’ , terwijl die CDA-   Lienden en zijn bendeleden: Ratten in Pak  D66 DDR66 Bernd Damme  van de Hautaine IJskoningin- PLO-Kaag-Annis-al-Qaq van Misdaadcentrum Het Binnenhof (Video’s) en  VVD-er Camille van Gestel van ‘Pinoccio Rutte met hun & nbsp;afgekeurde levensbedreigende Mondkapjes 40 miljoen x Poging tot Doodslag heeft gepleegd en daar mee straffeloos ten miste 30 miljoen rijker van is geworden . Waarom grijpt de FOID en het OM nu niet in met arrestatieteam en de Plukse wetgeving zoals altijd bij ons ? Waarom zitten wij in de cel en CDA Raten in Pak Van Lienden, Bernd Damme en Camille van Gestel niet?  En waar zijn nu die Hysterische lynch – misdaadjournalisten de corrupte   AIVD en OM en Politie Amsterdam informanten ‘Mediahuurmoordenaar- John van den Heuvel’ en ‘Junkie- Peter R(at)- de Vries’ en ‘Hoerenjong- Bruine Rat Bas van Hout ‘ (Video’s)  en aanverwant  meeloper media-Tuig, die als het om ons jongens van het Volk uit de Laagste klasse van de dak schreeuwen dat wij en Steve Brown aan de hoogste boom moeten worden opgeknoopt door hun bazen van het corrupte OM-Amsterdam &AIVD. 

Nieuws voor Volksnieuws: ‘Honger- Bijstand’ teruggevorderd & ‘Wurg-Maffia-Boete’ na boodschappen van moeder in de ‘Fake- Rechtsstaat’ van Führer Rutte & zijn ‘Nazi-Rechters’ (Video’s).


De stuitende arrogantie van de Ratten in pak sans scrupules ook. Volledig overtuigd dat je na miljoenenscam ongeschonden weg kunt lopen met de Nederlandse Klasse Justitie van de CDA –Minister Gestapo-Generaal Grapperhaus en zijn gabber in crime de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Elite-Gangster –Dekker’. Meanwhile, moet je zweten als je in honger-bijstand zit en boodschappen krijgt van je moeder dan wordt je vervolgd tot op het bot door een psychotische CDA Wethouder.

Wij hebben dan ook per direct deze Klassieke CDA Ratten in Pak Van Lienden, Bernd Damme en Camille van Gestel op het ‘Elite-Gangster Billboard geplaatst'(Video’s) :

Mededeling van Algemene importantie : Steve Brown doet weer aangifte tegen de AIVD en informanten en Moordenaars Peter R. de Vries & Bas van Hout & Victor Olling c.s. wederom wegens uitlokken van Moord op Steve Brown vergezeld van Karakter Moord en sleept dat AIVD en OM/Politie-Amsterdam informanten Tuig van de Media Van Hout en De Vries en Olling voor de Rechter.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!