(door Verzetsheld & Underground Presentator van De Stem van Straat-SaltoTV ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR-‘US-Taxfree-War-Crime-Killer-Pedo-Elite’ caught spying on EU ‘allies’ AGAIN…not like the Europeans  US Slave State’s  will do anything about it,behalve Poetin de  schuld weer geven.

Men vraagt zich toch af welk Fake News schadelijker en gevaarlijker en dodelijker is voor de mensheid? Zijn  het de  ‘Subsidievreters- Grachtengordel-brallers’ bij Buiten-(Zorg)-hof of zijn het de Commerciële-Riool Showbizz-zenders SBS en RTL. Zo melde Buitenhof vandaag op grond van een ‘Dood aan de Russen- Nazi-artikel’ van ‘NSB-NRC’ dat de EU en Nederland in Oorlog zijn met Rusland alsof het doodnormaal is. Die dr. Goebbels stelling werd verwoord onder de titel :’Hoe moet Europa reageren op de vliegtuigkaping en arrestatie van de dissidente journalist -CIA-Nazi- Roman Protasevitsj (Video’s)? In Buitenhof een Bral&Lieg-gesprek met Al-Jazeera correspondent CIA & AIVD-Trol- Step Vaessen en de corrupte Nep en fop  Hoogleraar Europese geschiedenis & CIA & AIVD Trol- Mathieu Segers.’

witteman-aboutaleb1

Oordeelt u zelf:

peter-vandermeerschNPO- Kerstavond-Vrouwenbeuker & Neuker-Pedo-Junkie Johnny de Mol’ is ook nog Gijzelnemer met geweld (Video’s) en heeft daarom van zijn Papa John een eigen Bral- BN-Junkie- (Pedo)-Jongenskoor- Show(Video’s)  Power by ‘Domme Linda’ en ‘LSD& Cocaïne  -junkie NPO-Zakkenvuller-  Pooier-Pauw’ ( Video’s).

‘Allesneuker & Cocaïne Junkie Peter R. de Vries’: ‘Waarom staat niet de héle Johnny-tape op internet net zoals ik ook niet heb gedaan met o.a. mijn ‘Zussen Holleeder-Tapes( Video’s).

‘Vrouwenbeuker en Neuker #Metoo -Junkie-Johnny de Mo’l (42) (Video’s)  krijgt mogelijk een dagelijkse ‘Bral-talkshow ‘bij SBS-Riool- 6 van ‘Media-Maffia- Boss Bagger psychopaat -Papa John de Mol’ met een heus ‘Kerk-Kids-jongens (pedo)-zangkoor’ op de achtergrond.  Johnny kan niet wachten!!!!!! 

hartman-genee

 

‘Junkie-Ome’ Peter wordt( samen met Nimfomane Heleen van Rooyen van Pooier Pauw ) Co-Presentator en ‘Beroepsleugenaar –woordvoerder’ van Johnny namens het corrupte AIVD en OM en Politie Amsterdams net als hij  de ‘Beroepsleugenaar- woordvoerder’  is van de ‘Kroongetuige –Moordenaar Nabil B.’ en de  hysterische altijd liegende en op bloedpoen beluste ‘Judas- zussen Holleeder en de tragische door De Vries misbruikte familie Verstappen(Video’s), enz..Pikant en vernieuwend is dat Heleen van Rooyen de eerste presentatrice zal zijn die men nooit in beeld ziet want zij treed alleen maar op onder de tafel. Johnny en Peter en ‘Pooier- Pauw’ waren in extase geraakt van de ‘proefopname’ van Heleen haar pppperformance. Trouwens over haar ‘deskundigheid’ kon de ‘Allround BN- hoer beau van Erve’ ook al meespreken, toen zij hem tijdens zijn bral programma keihard in zijn gezicht spoot.willem-holleeder-ridouan-taghi-peter-r.-de-vries-mr.-peter-schouten

Big News in De Telegraaf: Opmerkelijke foto LSD-Junkie- ‘Ratje-Jaknikker-Jeroen Pauw’ &‘ Callgirl Zoé’ maakt ‘Tv-Zombie-tongen’ los (video’s).

(‘Ratje Pief Paf Jeroen Pauw’ van AIVD –Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ durft niet aan de telefoon te komen als Steve Brown belt)
Het Duivelse voordeel voor Johnny zijn ‘Bral-Talkshow’ is dat geen enkele BN-er een uitnodiging kan weigeren om aan tafel te schuiven en gebeukt en geneukt te worden door Johnny als moderne Slaven van ‘Papa John’, want dan staan ze de rest van hun ‘Judas- leven’ op straat en in de  ‘Zorg-Maffiabaas(Videos’s) –Pinocchio Rutte’ & de Hautaine Koningin van het  Misdaadcentrum Het Binnenhof  PLO-D66-Kaag-Anis-Al-Quq-hongerbijstand’, daar zorgt Papa John wel voor. ‘LSD & Cocaïne -Junkie & Pooier-Pauw’ vindt het prachtig, zolang hij maar zijn zakken kan vullen en mee kan snuiven en neuken.

Liegende ‘Doofpot-Rutte’ te gast bij ‘Oerdomme) Linda de Mol’: “Johnny heeft mij niet aangerand”(Video’s)

(Taxfree-Elite-Misdaad:€300 miljoen Yab Yum billen van Prinses Mabel in beeld &Oerdomme Linda de Mol.)

 Informant Peter R(at) de Vries zweette door zijn broek heen van angst’(Video’s) voor Steve Brown. 

De televisiemaker Vrouwenbeuker & Neuker- Pedo-Rapist-Junkie-Johnny de Mol werkte recent aan een pilot van een zogeheten Daily-, onder Snuif en Neuk en Beuk er op los supervisie van  ‘Grachtengordel-Maffia- Miljonair- subsidievreter -Jaknikker-& Junkie- Pooier-Jeroen Pauw’, zo stellen meerdere bronnen aan deze site.

(De waarheid over Sex-Insluipactie van Geilneef&Junkie &AIVD-Peter R. de Vries’& Corrupte Politie)

Potloodventer #metoo Johnny de Mol exploitant gehandicapten en ‘verwaarloosde’ kinderen(Video)

Olcay Gulsen op ‘Neuk-Reis’ met Johnny : “Bi-&Pedo-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”.|
De corrupte en laffe Jaknikker- Pauw die zelf zwaar aan de Lsd en cocaïne zit en in de media seksistisch pocht als een Ras Pooier meer dan 200 vrouwen al dan niet gedwongen te hebben geneukt ( over het aantal jongetjes horen wij hem niet)  als een heuse Rapist Harvey Weinstein der Lange Landen is mede-Witwas-eigenaar van de Fake News Bral-productiemaatschappij TVBV, die onder meer verantwoordelijk is voor het Grachtengordel bral programma  ‘Incest Op1’.  ‘Junkie-Johnny de Mol, was voor het laatst te zien in De Mols Hoop een ranzige Riool leedvermaak Show  waarin de televisiemakerVrouwenbeuker en Neuker  succesvolle op sensatie en leed beluste ondernemers, die wel wat gratis reclame wilde koppelen over de rug van wat de VVD-misdaadgroep Labbekak gezinnen noemt met financiële of andere problemen.  De op een haar na failliete  ‘Witwas-Misdaadgroep-Fake News- Talpa’ van  ‘Maffia Boss- John de Mol’ (Video’s) wil bevestigen noch ontkennen of Junkie De Mol weer aan de ‘Neuk & Beuk-vrouwen-slag’ gaat als nieuwe ‘Bral- BN-Slaven-talkshowhost’. ,,Wij onderzoeken momenteel verschillende mogelijkheden voor een nieuw Vrouwenbeuker en (Pedo)- Neuker snuif er op los-programma met  ‘Junkie-Johnny’. Zodra hier iets over te melden mocht zijn, dan komen wij daar op terug, want wij denken er ook nog over na om onze Johnny zijn oude concept van rond zeulen met gehandicapten en/ of de wereld rondreizen-neuken met Papa John zijn ‘BN-Junkie –Hoertjes’ weer te gaan laten doen, want die zitten en liggen nog het meest op zijn snuif bral niveau Johnny en met brallen en neuken( ook kleine jongetjes) en beuken van vrouwen en snuiven en scoort onze Johnny altijd goed bij zijn kijkers doelgroep de randdebielen en demente bejaarden ”, laat een woordvoerster weten.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Mededeling van Algemene importantie: Steve Brown sleept Moordenaars met en zonder de Pen de AIVD en OM en Politie Amsterdam informanten Bas van Hout , Peter R. de Vries en Vico Olling en Misdaadgroep Uitgeverij Nieuw Amsterdam & Vod-Panorama voor de rechter met hun Dodelijke Leugenboek Martin H. (Video’s)

Misdaadgroep Nieuw Amsterdam

Binnenkort: De ontsluierde ontmaskering van de Moordenaars met en zonder Pen de corrupte AIVD en OM en Politie Amsterdam informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’& ‘Junkie- Peter Rat- De Vries’ en ‘Katvanger Victor-Rat- Olling’ met hun Leugen Boek Martin H.: 
“Misdaadgroep Nieuw Amsterdam & Panorama met de informanten Moordenaars Peter R. de Vries en Bas van Hout lokken weer een Moord uit op Steve Brown nu met hun Katvanger Victor Olling met boek Martin H. ( a web of deadly lies)(Video’s).