Aan: Uitgeverij Nieuw Amsterdam

t.a.v. afdeling Fake News Non Fictie Louman en Van Loenen en Van Luin en de eigenaren van Panorama de gebroeders Pijpers.

Amsterdam, 21 mei 2021

Inzake, uw onrechtmatige en strafwaardige publicatie boek Martin H. jegens ing S.K.A. Brown en de zijne.

T.a.v. Uitgeverij Nieuw Amsterdam en Panorama,

Noord Koreaanse Rectificatie Steve Brown in Panorama inzake Boek Martin H. met auteur beroepsleugenaars& Moordenaars met de Pen- & Bas van Hout en Katvanger Olling ( Video’s)

(AIVD & OM & Politie-informant en Moordenaar in Spe -Bas van Hout’ & Junk Ron Ostrowski tegen Steve Brown)

AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald”.(Video’s)

(Verdachte Peter R. de Vries de beroepsleugenaar met de vele Petten: “Epstein onschuldig, Niet de bosjes ingetrokken is Geen Verkrachting!!”)

Peter R. De Vries initiatiefnemer, Bas van Hout de inhoud en Vico Olling de Katvanger.
Ik heb vernomen van mensen die ook slachtoffer/onderwerp zijn in het leugenboek Martin H. en een advocaat in de hand hebben genomen om bepaalde passages net als ik verwijderd te krijgen uit het komende leugenboek Martin H. dat het als volgt in elkaar steekt: Peter R. de Vries is de geestelijke vader en initiatief nemer van het boek en de rol van katvanger Olling is dat hij klakkeloos opschrijft wat Bas van Hout de PR man van moordenaar Martin Hoogland hem voorschotelt. Mocht het dus tot een kortgeding komen, indien voorgaande en hierna gesteld betwist door Uitgeverij Nieuw Amsterdam en Olling zal ik die betreffende persoon en Bas van Hout en Peter R. de Vries dagvaarden ten einde hun onder ede te kunnen horen.

peter r de vries ron ostrowski

Schokkend en Hilarisch : ‘AIVD-Miljonair- informant Bas van Hout ‘in zijn hoedanigheid van ‘Hoogland Pr-man‘ en de SBS Gigolo ‘Fat-man Pieter Storms’ van de ‘Mega-Oplichter Nina Brink’ ‘ontdekken’ een Joegoslavië ‘Ron Ostrowski –Junkie’ die spontaan de Moord op Bruinsma bekent:“Bas van Hout deed veel voor Jotsa Jocic. In 1994 zit Bas van Hout zit volledig bij Jotsa Jocic in de zak en komt op de proppen met de “echte” dader van de moord op Klaas Bruinsma. Het zou hier gaan om Branco Marianovic die een broer zou zijn van Alexander Marianovic een crimineel die al in 1982 door de Bruinsma groep was geliquideerd. Dit hele verhaal was door Jotsa Jocic uit zijn duim gezogen om Martin Hoogland een handje te helpen. Op deze manier moest de geloofwaardigheid van Steve Brown die tegen Martin Hoogland getuigt had ondermijnt worden. Jammer genoeg voor Bas van Hout en Mark de Weert (Kleintje Muurkrant Octopussy 233) en Martin Hoogland en Peter R. de Vries liep dat anders.” ( bron: 

 

Dat voorgaande volslagen randdebiele punt heeft Katvanger Olling in zijn zgn. drie jaar onderzoek en het interviewen van 200 mensen (kuch), behalve ing Steve Brown natuurlijk niet uitgezocht in zijn kwaardaardige Leugenboek Martin H.

Uniek:Panorama rectificeert reeds dodelijke citaten uit het boek Martin H. voordat het verschenen is.
Ik wijs u er nogmaals ten overvloede in deze op dat reeds n.b. (zie : Video’s) door Panorama zelf middels een rectificatie inzake het Kwaadaardige Leugenboek Martin H. is verschenen is vastgesteld dat de Panorama misdaad chef redactie Olling (Ghostwriter) de Katvanger is in deze van de  corrupte AIVD en OM en Politie Amsterdam informanten en beroepsleugenaars de Moordenaars Bas van Hout en Peter R. de Vries de informant met de vele Petten en een beroepsleugenaar is met als oogmerk in deze om mijn leven en dat van de mijne wederom in gevaar te brengen zoals de eveneens beroepsleugenaar en Moordenaars Van Hout en De Vries al 30 jaar lang doen door o.a. een Moord op mij uit te lokken en karaktermoord op mij te plegen.

(Amsterdamse Onderwereld Verborgen Camera Sam Klepper & John Mieremet, Bas v Hout tegen Steven Brown.)

Auteur Olling is Katvanger van Bas van Hout en Peter R. de Vries met Leugenboek Martin H.
En dat uw officiële auteur Olling van het Leugenboek Martin H., maar in werkelijkheid Katvanger van Peter R. de Vries en Bas van Hout is en dus ook van de AIVD en bepaalde corrupte OM en Politie Amsterdam in deze grof weg reeds de oorspronkelijke 7 pagina’s gedwongen door mij terug bracht tot hier en daar gewijzigde 4 pagina’s aan kwaadaardige Van Hout en De Vries dodelijke onwaarheden en smaad en laster jegens mij, na mijn schrijven bestaande uit Analyse1 en 2 en inleiding en de gevoerde mail verkeer ter zake aan u. 

(Maffia-Fam. Moszkowicz’ &Willem Holleeder & Cor Van Hout&AIVD- Peter R. de Vries & Klaas Bruinsma)

Uniek: Beroepsleugenaars en Moordenaars Bas van Hout en Peter R. de Vries hebben al 30 jaar lang vele Petten op als AIVD en OM en Politie-Amsterdam informanten.
Ik wijs u er nogmaals op dat Bas van Hout de Pr-man was moordenaar en ex politieagent Martin Hoogland ( 20 jaar cel en daarna vermoord) in zijn dubbelrol als AIVD-informant.

Ik wijs u erop in dit verband dat Peter R(at) de Vries was van Klaas Bruinsma (vermoord) (Video’s) in zijn dubbelrol als AIVD en OM en Politie Amsterdam informant.

AIVD-Peter R.de Vries met minnares bij Jensen Show en bij Kockelmann ontmaskerd als maffialid van de Bruinsmagroep voor het OM en de AIVD.

(Heineken-Rechercheur Van Beek:” AIVD-Peter R.de Vries liegt& speelt onder een hoedje met Cor&Willem”)

Ik wijs u er op dat Peter R. de Vries de Pr-man was van Willem Holleeder (Levenslang) in zijn dubbelrol als AIVD en bepaalde corrupte OM en Politie Amsterdam informant en nadien Holleeder mede met de Judas zussen Astrid en Sonja Holleeder levenslang bezorgde.

(Willem Holleeder van Knuffel-Crimineel tot Monster door ‘AIVD &Politie- informant Peter R de Vries’.)

‘AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer-advocaat Peter Schouten’: Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi levenslang zolang Justitie ons betaald”(Video’s). 

Willem Holleeder, Ridouan Taghi, Peter R. de Vries, mr. Peter Schouten

NIET STEVE BROWN MAAR HOERENJONG BRUINE RAT BAS VAN HOUT AIVD/ POLITIE- INFORMANT.!!!
Dossier: Misdaden AIVD/ Politie-Judas-Miljonair Informant Hoerenjong Bruine Rat Bas Van Hout(Video’s).

 Ik wijs u er op Peter R. de Vries tegenwoordig woordvoerder-beroepsleugenaar is van de Moordenaar-Kroongetuige Nabil B. betaald door het corrupte OM Amsterdam.

Ik wijs u erop dat Van Hout en De Vries en Junkie Draaideur crimineel Ron Ostrowski getracht hebben mij met hulp van bepaalde corrupte OM en Politie Amsterdam te laten vermoorden middels Wurging:

(AIVD Informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout laten Steve Brown Wurgen door ‘Politie-Knokploeg)

Moordaanslag dd. 9 december 1999 op Steve Brown voor Hoogland en Van Hout en De Vries is Olling niet bekend(Kuch) (Video’s)   

screenshot6591

(Steve Brown in het VU-ziekenhuis na tweede Moordaanslag d.d. 9 december 1999 op hem. (kogel door zijn lever en kogel door zijn bovenarm( volledig verbrijzeld).
‘Katvanger Olling’ ‘vergeet ‘even te vermelde dat er d.d. 9 december 1997 een moord aanslag op mij is gepleegd voor de deur van mijn toemalige huis in Amsterdam Zuid door twee professionele huurmoordenaar, toen ik ‘s-morgens terug kwam nadat ik mijn jongste kinderen naar school had gebracht. Ik kreeg een kogel door mijn arm en een door mijn lever en ben bijna dood naar het ziekenhuis gebracht alwaar ik 7 dagen op intensive  care had gelegen.

Moordenaars Sam Klepper,John Mieremet en hun loopjongen ‘Moordenaar-AIVD- informant- Bas van Hout’ lokken Steve Brown in een Moord-Val(Videos)  
Die Moordaanslag op Brown  wordt o.a.  door misdaadjournalist  Bart Middels van het Parool en de Onderwereld en het OM toe geschreven aan Mieremet  en Klepper ,die deze moordaanslag lieten uitvoeren voor Hoogland en (Van Hout hun Pr-man in die tijd en de Vries), die Newt als Van Hout toen der tijd bij hun in dienst zou treden na zijn vrijlating als Huurmoordenaar. Nee da weet  Olling weer even  niet en dus meldt hij dat feit niet! ( Lees :Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek voor het hele verhaal en de waarheid in deze)

Tap-vervalser Hoofdofficier Jeroen Steenbrink’ kreeg een echte Oorvijg van Steve Brown in Amsterdam(Video).

ovj-beukelaer-peter-r-de-vries

De  bepaalde corrupte OM en Politie  Amsterdam met ‘Doofpot OvJ Steenbrik’ had het  zgn. Fake onderzoek  op de Moordaanslag d.d. 9 december 1999 al binnen zes wekken formeel gesloten. En ook dat duister feit  meldt ‘Katvanger Olling’ niet , want dat mag niet van  zijn co-auteurs de  Moordenaars, beroepsleugenaars   en informanten Van Hout en de Vries en het bepaalde corrupte gedeelte van het OM Amsterdam, waarvoor Van Hout en de Vries al 30 jaar werken . Steenbrink  pleegt  tot vandaag de dag  nog  straffeloos nog zijn laffe misdaden  tegen de ‘Fam. Brown’ (Video’s) en andere personen als extreem corrupte  en laffe plaatsvervanger Hoofdofficier van Justine Amsterdam.

 

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, maar niet Uitgeverij Nieuw Amsterdam die gaat door als Misdaadgroep jegens S.K.A. Brown en de zijne.
U heeft er blijkens het stilzitten sinds 12 mei 2021 in deze er kennelijk als gewaarschuwd en uitgebreid geïnformeerd mens, c.q. Uitgeverij Nieuw Amsterdam in deze er toch voor gekozen om middels het Leugenboek Martin H. met de Panorama auteurs de mogelijke AIVD en OM en Politie informant en Moordenaars met de Pen en beroepsleugenaars Katvanger Olling en de AIVD –Miljonair en OM en Politie Amsterdam-Bas van Hout en de AIVD en OM en Politie informant Peter R.de Vries wederom een moord op mij uit te lokken vergezeld van smaad en laster en kwaadaardige onwaarheden op een tendentieuze wijze en daarmee bent u, te weten Louman en Van Loenen en Van Luin en de gebr. Pijper mededaders jegens mij geworden.

Panorama Gebr Pijper

Verhoek aka De Hakkelaar moet aan de OM-Lynch-Schandpaal als Moordenaar door Peter R. de Vries en Bas van Hout met deze keer hun Katvanger Vico Olling.

(Politie bekent: Aangifte Steve Brown tegen uitlokking Moord op Brown door AIVD- Moordenaar Bas v Hout in Doofpot.)

Met name de de extreem door mij betwiste leugen alinea’s in analyse 1 en 2 en inleiding, waarin Olling suggereert dat ik gesteld heb dat Hakkelaar de opdrachtgever is van de moord op Bruinsma is een levensbedreigende onwaarheid dat Olling nergens op kan baseren, laat staan bewijzen omdat ik dat ook nooit heb beweerd. Ik heb Olling en u herhaaldelijk gesommeerd dat door mij gelaakte Verhoek citaat te verwijderen, maar dat blijft u en katvanger Olling weigeren. Kennelijk een opdracht van het corrupte gedeelte van de AIVD, c.q. D66 Minister Ollongren en het corrupte gedeelte van het OM en Politie Amsterdam  en Bas van Hout en Peter R. de Vries en Bas van Hout en Vico Olling (Video’s) die te laf zijn om dat onder hun eigen naam te doen.

‘AIVD–informant-Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout mag Keihard Liegen van Pauw’.
Brown gaat aangifte doen tegen Van Hout voor bedreiging en uitlokking van Moord(Video’s).

Ik wijs u met het oog op het voorgaande en hetgeen hierna gesteld op mijn aangifte d.d.19 juni 2019 (Video’s) en  tegen de corrupte AIVD en hun  informant Moordenaar Bas van Hout voor o.a. het uitlokken van Moord (Video’s) vergezeld van smaad en laster waar tegen nu een artikel 12 Sv loopt bij het Gerechtshof Amsterdam tegen het OM-Amsterdam.

Kortgeding en aangifte.
Zodra het door mij gelaakte Leugenboek Martin H. is verschenen zal ik voorafgaande aan het kortgeding in deze onverwijld aangifte gaan doen tegen Vico Olling en uitgever Janneke Louman en acquirerend redacteur non-fictie Melle van Loenen en redacteur non-fictie Ton van Luin en Bas van Hout en Peter R.de Vries nadat ik het hele Leugenboek heb moeten lezen.

Laatste sommatie en ingebrekestelling
Ik heb u gemotiveerd middels analyse 1 en 2 en inleiding van de door mij gelaakte pagina’s en citaten te verwijderen dan wel aan te passen conform de waarheid.Op mijn laatste d.d.12 mei 2021 sommatie met Analyse 2 en inleiding heeft u tot heden niet gereageerd.

Kortgeding en aangifte ter zake van Uitlokking van Moord en Karaktermoord op Steve Brown gepleegd door Katvanger Olling s.c. en Nieuw Amsterdam en Panorama middels Leugenboek Martin H. en de Panorama column Plaats der Delict van Olling (Video’s).
Ik verzoek u nogmaals en zo nodig sommeer ik u mij binnen twee dagen uw standpunt te laten weten in deze. Mocht u blijven stil zitten en volharden en geen gehoor geven aan mij herhaalde eisen zal ik mijn advocaat mr. P van der Laar verzoeken een kortgeding tegen u c.q. Uitgeverij Nieuw Amsterdam en Panorama aan te spannen met de eis het boek Martin H. van de markt te halen en een schadevergoeding gaan vorderen van 30.000,- euro te betalen door Katvanger Olling en 30,000- euro te betalen door Nieuw Amsterdam en 15000,- euro van Panorama voor de door mij gelaakte dodelijke Leugen column in VOD-Panorama van Vico Olling(Video’s) gedoogd door de gebroeders Pijper te Groningen, de eigenaren van Panorama.

De waarheid inzake de bepaalde corrupte AIVD en het OM en politie Amsterdam en hun informanten en Moordenaar met en zonder de Pen Vico Olling, Bas van Hout en Peter R. De Vries in de zaak Hoogland met hun Leugenboek Martin H.
Indien u volhard zal ik Analyse 1 en 2 en inleiding van de dodelijke leugen pagina’s (de oorspronkelijke versie alsmede de gewijzigde versie over mij in het boek Martin H. , alsmede de correspondentie in deze inzake het door mij gelaakte Leugenboek Martin H. met de Moordenaars met en zonder pen Ollling en Van Hout en Louman, Loenen, Van Luin en Peter R. de Vries s.c. in zijn geheel gaan publiceren op Volksnieuws uit Amsterdam verzegeld van twee TV uitzendingen op Amsterdam SALTOTV, die daarna op youtube zullen worden geopenbaard zoals ik u al eerder melde.

Tot slot: Feitelijk is het Leugen boek Martin H.ook nog pure oplichting omdat het door Nieuw Amsterdam ( en Panorama) wordt gepubliceerd als waar gebeurd ( Non Fictie) van de mensen die zo dom zijn om het gaan kopen, want het zal stijf staan van de opzettelijk hele en halve onwaarheden blijkens alleen al de Kwaadaardige en Levensbedreigende Leugenpagina’s die ten kosten van Steve Brown zijn gefabriceerd.

Uitsmijter: Vico Olling liegt niet alleen in zijn boek Martin H.maar zelfs op zijn twitter.
Wat is dat toch met ‘misdaadjournalisten’ zoals Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout, Peter R(at) de Vries en Katvanger Rat Vico Olling nu met boek Martin H.dat zij steeds worden betrapt als beroepsleugenaars & misdadigers in dienst van de AIVD en bepaald corrupt OM en politie Amsterdam.

twitter leugen Olling

 

Alle rechten voorbehouden,

ing S.K.A. Brown

Noot: Huurmoordenaar–Weduwe’ van Hoogland en Mrinovoc jaagt samen met John van den H. op Holleeder(Video’s) .

“(-)

Daarnaast vragen wij ons nog steeds af waarom de moordaanslag op Brown niet is oplost. Daar zat immers de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en de Hoogland-Maffia achter. Misschien kan Justitie daar ook eens naar onderzoeken (kuch), temeer Brown recentelijk nog weer is bedreigd door de Hoogland-Maffia en het corrupte college van procureurs generaal dat totaal geen punt van onderzoek vindt. ( staat op schrift)”

Tot slot: Greetings from the Dutch underworld aan John van der Heuvel. An interview with ex-gangster Steve Brown.

Noot; Mail mr. Boone in deze aan mr .van der Laar inzake boek Martin H.
Beste Steve,
Mr. Boone meldde mij dat het hem niet is toegestaan uitlatingen te doen met betrekking tot Hoogland. Laatstgenoemde is overleden en kan mr. Boone geen toestemming meer verlenen.Met vriendelijke groet,

Mr. P.J.A. van de Laar”

Cc. Gerechtshof artikel 12 Sv klacht Brown tegen het OM Amsterdam wegens niet vervolgen van de AIVD en AIVD-Miljonair informant Moordenaar Bas van Hout.
Cc. OM Amsterdam.
Cc. mr. P. van der Laar
Cc. de Gebroeders Pijpers
Cc. AIVD inzake dossier AIVD-informant ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’( en Peter R(at)de Vries) tegen Steve Brown met kenmerk: 2019/180 en 923ff83a-or1-1.0
Cc. OM: Causaal verband boek Martin H en Moord op Steve Brown en/of andere betrokkenen.
OM Amsterdam met het oog op de komende aangifte van ing .K.A. Brown in deze tegen Nieuw Amsterdam en Van Hout en de Vries en Olling en indien er doden en/of zwaargewonden gaan vallen na het verschijnen van het Kwaadaardige Leugenboek Martin H.