(door Verzetsheld & Underground Presentator van De Stem van  Straat-SaltoTV  ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR-‘NPO- Kerstavond-Vrouwenbeuker & Neuker-Junkie Johnny Mol’ is ook nog Gijzelnemer met Geweld (Video’s).

Lynch-Show-Time :OM eist levenslang tegen Holleeder namens de ‘Judas-Zussen Holleeder’& Peter R. de Vries’(Video’s)

 

Meneer Holleeder, voordat we deze Riool-Showbizz-rechtszaak beginnen geef ik u alvast Levenslang namens uw Judas-zussen en hun Media-Pooier-Peter R. de Vries”.(Video’s) 

De AIVD-informant & loopjongen van ‘Maffia Boss John de & Zoon’ Junkie- Peter R. de Vries vindt het merkwaardig dat niet de héle Johnny de Mol-tape, maar slechts tien seconden ervan zijn gelekt op internet.  En dat is bizarre ,want de  ‘Kroongetuige-Moordenaar Nabil Kabbali &Pedo-Rapist- Goedprater Peter R. de Vries’(Video’s) doet zijn hele misdadige leven niet anders dan geplakte en gefabriceerde en gekipte beelden en audio uit te zenden. Sterker nog: Op de door Peter R. de Vries gefabriceerde en geplakte en geknipte  telefoon tape gesprekken van de ‘Judas-Zussen Holleeder’ is Holleeder ten onrechte tot Levenslang veroordeelt. Dat gaf hij woensdagavond niet aan in het ‘Witwas-Thuis-Hok’ van Maffia-Boss John de Mol en zijn ‘loopjongen- Junkie- Peter R. de Vries’ ‘RTL-Riool-Showbizz-Boulevard’.

Schaamteloze Peter R. De Vries over het lekken van de Johnny- Tapes: Astrid Holleeder het Gangstersletje van Hakkelaar had nog 15 Tapjes liggen bij haar ‘Media-Pooier- Peter R. de Vries’ en Hakkelaar’(Video’s). 

 ‘Junkie-Peter daarop: “Het hangt ervan af wie het doet. Als degene die het opgenomen dat doet, ligt het natuurlijk anders dan dat een vreemde dat doet. Zoals ik al mijn hele leven straffeloos doe meestal in ‘Judas-dienst van  mijn MaffiaBoss John de Mol en/of van het’ OM-Amsterdam en/of de NSB-Politie, maar altijd voor de AIVD .”Maar nu een ander het doet vindt   Junkie-Peter het een vreemde gang van zaken.. “Ik moet overigens wel zeggen: het gaat om een heel klein fragment van maar tien seconden, wat ik op zich al dubieus vind. We weten niet wat er ervoor en erna is gezegd en wat de aanleiding is geweest. Het feit dat dat is teruggeknipt tot tien seconden vind ik zelf wel heel verdacht en ik kan het weten wamt dat doe ik namelijk ook mijn hele leven lang en heb met diezelfde methode samen mij mijn ‘Judas-Zussen Holleeder’ Willem  Holleeder levenslang  bezorgt, hahahahahah  .”

Liegende ‘Doofpot-Rutte’ te gast bij ‘Oerdomme Linda de Mol’: “Johnny heeft mij niet aangerand”(Video’s)

De ‘VrouwenBeuker & Neuker & Gewelddadige-Gijzelnemer – Junkie Johnny’ heeft nog altijd niet gereageerd op de beschuldigingen van zijn ex-verloofde. Hij en zijn ‘Ome Peter’ zijn wel op oudejaarsavond te zien in een  debiele special van ‘Ik Hou Van-(Dom) -Corona-Holland'(Video’s) van zijn zus ‘Oerdomme Linda de Mol’ .

Verzetsheld  Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten- Bas van Hout & Peter R de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam’(Video’s).

Steve Brown legt hiervoor o.a. uit dat Peter R de Vries exact het zelfde doet wat hij nu de  Johnny-tape verwijt  en lid is van de Misdaadgroep Bruismna als AIVD-OM-Informant. 

 POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!