(door Verzetsheld & Underground Presentator van De Stem van  Straat-SaltoTV  ing Steve Brown )

AMSTERDAM-Noir- Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demink  & Ed Nijpels, etc,-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-CatholicDevil  Church since 1950s — report

Pedo- #Metoo–Vrouwen-Beuker -Johnny de Mol’ is de Duivelse braller op Kerstavond bij het schaamteloze NPO(Video’s) 

Dutch- D66- Pedophiles-#Metoo- party’& ‘NPO-Pedo-Kerst- avond-Johnny de Mol’& ‘Pedo-Horror-Jeugdzorg’&Prince Andrew&Fashion Billionaire Nygard(Video’s) 
Het zijn geen gelukkige Duivelse tijden meer voor ‘Riool-presentator-Pedo-#Metoo- Junkie-Johnny de Mol’ nu de waarheid aan het licht komt wie hij werkelijk is, namelijk een Levensgevaarlijke psychopaat! Na de aangifte van zijn ex Shima Kaes aan zijn ‘Junkie adres’  is er nu ook een veelzeggende ‘Horror- audiotape’ over haar mishandeling en Gijzelneming door Johnny  uitgelekt. “Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht’’, zegt De Mol in het fragment, waarop Shima antwoordt: “Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal door elkaar geschud en ik heb gewoon een blauw oog gehad.’’ Daarop reageert De Mol: “Precies.’’

Van Youtube verwijderd maar hier nog te zien:
“SBS6 Thank you for the Music and Get Raped by ‘#Metoo-Junkie Johnny de Mol’ aka “De Allesneuker”.

Nieuws verdwijnt waar de ‘Maffiagroep John de Mol’ verschijnt schreef ik reeds meer dan een decennia  geleden en ook nu krijg ik weer gelijk.

Geen geheim, maar wel voor de bejaarde  Zombie TV Kijkers van RTL en SBS.Dat deze Horror- tape bestond, was geen geheim. Mark Koster, die onlangs de  ‘Junkie-Vrouwen beuker en Neuker & Gewelddadige Gijzelnemer- Mol-biografie’ uitbracht, citeerde hier al eens gretig uit en deelde de Horror-tape zelfs al woord voor woord met diverse media. Echter, zowel Shownieuws als RTL Boulevard weigerden die in hun uitzending af te spelen in opdracht van Papa John de Bagger Psychopaat en Media-Maffiabaas in Nederland.

Bluf: Geen kort geding: De met de ‘Kijkcijfer-dood’ bedreigde Peter R. de Vries & ‘advocaten’ Schouten & De Jong lopen feestelijk alle ‘Bral-Shows af en kondigen dat van te voren aan(Video’s)

Aan Shima Kaes ligt het uitlekken van de ‘Horror-Junkie- Johnny-video’ hoogstwaarschijnlijk niet. Zij probeerde enkele weken geleden nog via een kort geding te voorkomen dat deze ‘Horror-audiotape’ toegankelijk zou worden. Uiteindelijk liep dit met een sisser af (kuch), omdat Mark besloot het desbetreffende ‘Horror-fragment’ voor zichzelf te houden. Nadat hij zwaar was bedreigd door John de Mol en zijn ‘Media-Huurmoordenaar & OM-Amsterdam-Pedo & Moordenaar Nabil Bakkali Goedprater -AIVD-informant-Junkie Peter R. de Vries’ . “Ik vermoed dat Kaes de opname en de foto’s om media- of juridische-strategische redenen exclusief wil houden”,liet hij vervolgens weten.

Franse ‘Pedo-ronselaar-Brunel’ van Epstein opgepakt. Hoe lang nog voordat Rutte & Johnny de Mol & Joris Demmink worden opgepakt ?(Video’s) 

Projectie van Johnny de Mol en zijn loopjongens AIVD & OM & Politie- Informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries: Steven Brown weer vals beschuldigd van ontvoering Johnny de Mol(Video’s) 
Waarom mogen informanten ‘Junkie- Peter R. de Vries’&’Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout’ al een kwart Eeuw ongestraft zwart betaald misdaden plegen(Video’s) 

Liegende ‘Doofpot-Rutte’ te gast bij ‘Oerdomme Linda de Mol’: “Johnny heeft mij niet aangerand”.(Video’s) 

Kaes gaat in drie landen procederen tegen haar ex ‘Pedo-#Metoo-Johnny de Mol’(Video’s) 

Ooit beschuldigde de ‘AIVD- Informant  -Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ mij vals op Nationale TV o.a. bij Barend en van Dorp, toen hij  ‘Riool-Lynch- Presentator’  was van de debiele programma’s  Back Site  & de Harde Kern-Hooligans, dat geproduceerd werd door zijn ‘Maffiabaas -John de Mol ‘, dat ik Johnny de Mol wilde ontvoeren. ( Lees:” Steve Brown Drugsbaron in Spijkerbroek”). En daarnaast haalde de AIVD-Informanten Bas van Hout& Peter R. de Vries en John van den Heuvel(Video’s)  mij constant straffeloos van het OM-Amsterdam tot heden door de stront-ton. Veronica  moest toen nog wel 10.000,- gld schadevergoeding aan mij betalen voor de misdaden van Van Hout tegen mij na enige ‘Volkse Klaprecht –aandringen’ van mijnerzijds. 

Ondertussen: Het Parool, de ‘Fake News-Outlet’ van het corrupte OM Amsterdam halen Ajax- ‘Black man- Quincy Promes’ gelijk door de Stront-ton(Video’s).

Wel buiten dat het een smadelijke en lasterlijke  leugens zijn van de ‘AIVD-informant-Van Hout’ dat ik Johnny wilde ontvoeren is nu dus middels de uitgelekt Telefoon Tape dat het Johnny is die met geweld zijn voormalig verloofde Gijzelt.Waarom is Johnny toen niet gearresteerd? Maar belangrijker waarom wordt hij nu niet gearresteerd. Vraag het maar  de CDA Minister van Klasse Justitie ‘ Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus ‘en als Top-bende lid  van de ‘Taxfree-King Willem- Afpers- Misdaadgroep –Rutte(Video’s). 

Tóch uitgelekt en toch weer niet. John de Mol en zijn Gabber in Elite crime D66 ‘DRR66  -Censuur Queen Ollongren’(Video’s)  bepalen wat op Youtube mag staan en wie ‘Bral-Presentator’ is bij NPO en bij de  corporate crime Commerciële – ‘RTL&SBS-Riool -programma’s’ ‘

Welke misdaden ‘Junkie Johnny’ nog meer heeft gepleegd  is onduidelijk op die Tape en maakt de’ dr. Goebbels- AIVD-NPO ‘met als Boss de voormalige loopjongen van John de Mol de Pimp & Mega Fraudeur- Frans Klein ook niets uit. Toch staat vast dat de  ;Gijzelneming met geweld audiotape;, waarop een ‘Horror-telefoongesprek’ tussen ‘Junkie-Johnny’ de Mol en zijn ex te horen is, nu uitgelekt is op YouTube en gelijk weer niet. De tape – die je hier niet gaat vinden – staat steeds voor een korte periode online om na ingrijp van de op één haar na failliete ‘Witwas-Central- Talpa’ van ‘Bagger-psychopaat- John de Mol’ weer verwijderd te worden. Wie erachter de plaatsing zit, is niet duidelijk, maar achter het verwijderen van de Youtube Video’s wel en dat is John de Mol en zijn Gabber in Elite Crime AIVD van D66 Minister Ollongren. 

Geen Complot: Youtube en Lubach in censuur dienst van #Metoo-(Pedo)- Johnny de Mol jr. zetten Steve Brown op zwart(Video’s).

Nou, ook wij plaatste een Video  van Johnny de Mol op Youtube dat hij weer eens stijf van de cocaïne op ‘Nationale- SBS- TV’ en een ogenschijnlijk een zingend jong jongetje aanrand dat in No Time over over de 10.000 bezoekers stond en binnen twee dagen was verwijderd door Youtube. Daarnaast plaatsen wij nog een artikel over ‘Psycho –Vrouwenbeuker& Neuker-Junkie-Johnny’  in dit verband en ook toen verdween er direct een Video van ons van Youtube bij dat artikel met een waarschuwing dat al onze Video’s zouden worden verwijderd als wij nog een keer de waarheid plaatsen op Youtube over de misdaden van Johnny de Mol en zijn loopjongens AIVD- informanten-Bas van Hout en Peter R. de Vries. Ook de Youtube Video dat Bas van Hout mij pas geleden nog over de telefoon bedreigde en binnen een dag op 10.000 stond was de dag daarop verwijdert.

Vervolg is dat het ‘Riool-Showbizz Lynch-OM-Amsterdam’ met ‘Judas-Hoofdofficier Beukelaer’ aka” Dood aan de Labbekakken” zijn  Johnny niet vervolgd.

Eén ding is zeker: de zaak tussen Johnny en zijn ex zal vast en zeker nog een staartje krijgen! De  NPO-Kertsavond -Jezus-presentator Junkie Johnny   ontkende namelijk eerder dat er sprake was van zware mishandeling en zelfs een poging tot doodslag en Gijzlenmeing , maar erkende wel dat ze een explosieve Junkie-relatie hebben gehad. Het is maar de vraag of die Kul-verklaring samen gaat met dit uitgelekte fragment.

De  altijd liegende ‘Riool-Show- Advocaat Plasman’ en eveneens altijd liegende vaste ‘Adviseur -AIVD-informant- Junkie Peter R. de Vries’ van de ‘Maffia -Bagger-Familie John de Mol’& ‘Vrouwenbeuker& Neuker-Junkie- John de Mol’&’Oerdomme Linda de Mol’  hebben direct zwaar beledig gereageerd na het uitlekken van de Tape:  het is hele gemene  Pis-Pesterij tegen onze Johnny, hij en wij ook zijn onschuldig en we gaan voor niet toerekening ‘s  vatbaar verdediging van onze Johnny(Video’s)”:

Noot: Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)
Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05
Aan: jestelesto@hotmail.com

Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen”. 

Verzetsheld  Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten- Bas van Hout & Peter R de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam’(Video’s).

🤣 Update Tot slot : NPO -KRONCRV kiest na een serie artikelen van ons over hun Kerstavond presentator Vrouwenbeuker & Neuker en gewelddadige Gijzelnemer Junkie Johnny de Mol voor de Vlucht naar voren en liegt (ook en zonde volgens de bijbel) dat Johnny positief is getest op Corona Syfilis en daardoor wordt vervangen door een andere Duivelse BN-Hoertje Joris Linssen.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!