( door de ‘dr. Goebbels- Staat-AIVD’ en bewerkt door de waarheid commissie) 

AMSTERDAM-NOIR- Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demink  & Ed Nijpels, etc,-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-CatholicDevil  Church since 1950s — report.

‘US-Taxfree- War Crime -Steel the OIL &Cold – Pedo Rapist- Epstein&Biden & Bill Clinton & Trump-Killer-Elite’  treats ‘allies’ as vassals. Puppet  Biden may demand ‘allies’ pay 150% for ‘privilege’ of hosting troops. Hoeveel betaald de ‘Zorgtoeslag -Maffia VVD- Boss- Rutte&Co’(Video’s) gedwongen voor de US Kernraketen in Soest?

Leaked docs reveal how news agency Reuters secretly serves as a tool for the ‘UK-Taxfree-Royal-War Crime- Pedo-Rapist- Prince Edward- British’ (Video’s) influence just like the Dutch State ‘AIVD –NPO’& ‘ Goldman Sachs-MI-6 BBC’ & ‘corporate- crime – CIA-CNN’  &’CIA & MI6 Trol – Xenophobic statements- Alexey Navalny‘ across the world. 

‘Made in USA Hate- Jesus-Trump’ ‘killed justice’ with pardon of ‘war criminals’: Twitter erupts with disgust as Blackwater contractors walk free&How Roger Waters was hung out to dry by corrupt Amnesty & ‘CIA-Bellingcat’ & ’AIVD-NPO’ for his views on Syrian ‘Fake CIA-chemical attack’(Video’s) 

Waar we ‘GroenLinks Rechts Bram van Oijk’&  ‘D66 DDR66 – Sjoerdsma’ en hun Outlet dr. Goebbels ‘Staats-AIVD-NPO’ nooit over horen:” Attempt at genocide’: US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’  ‘Puppet State Ukrainian’ blockade of water to Crimea as humanitarian crisis”.

In het Land van ‘Taxfree-King Willem-Afpers-Misdaadgroep-Rutte ‘(Video’s)  en zijn gabber in elite-crime ‘D66-Pedo#Metoo- Censuur- Queen Ollongren’(Video’s) mag hun Outlet ‘dr. Goebbels-Staats- AIVD-NPO’ met ‘Pedo#Metoo- Johnny de Mol’ (Video’s) gewoon doorgaan met het verspreiden  van hun dagelijks’ Giftige- Fake News’:Wat iedereen al weer is vergeten: Miracle-Holy-Fake-News’:Door de Russen in de Oekraïne vermoorde ‘Journalist’ Arkady Babchenko uit de dood Herrezen(Video’s)

De door de Westerse corporate crime  media CIA-CNN en zijn EU-Outlets  dr. Goebbels Staats  ‘AIVD-NPO’ & ‘BBC-MI6’ tot Russische oppositieleider  gebombardeerde  ‘CIA -Trol-Alexej Navalny ‘heeft een agent van de Russische geheime dienst FSB zover gekregen dat hij een bekentenis aflegde over Navalny’s vergiftiging(kuch) middels een open telefoonlijn.  Nou, wie dat nog gelooft moet zich direct laten nakijken, want die is of oerdom en/of een volle imbeciel en/of van de NOS en/of van Bellingcat.

Zie De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV hierna die precies uitlegt hoe het zit  met de zoveelste Russische Fake vergiftiging  met zenuwgif novitsjok aanslag deze keer op Navaly:

NEW aan het ‘MSM-Front’: ‘Miracle-Holy-Fake News’ met Babchenko aka “Jezus”& ‘CIA-Al Nustra-White Helmets’. ‘AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten op onze loonlijst”(video).
De  corrupte CIA-oppositiepoliticus deed zich  als een derderangs Hollywood acteur Rambo in een telefoongesprek met de geheim agent voor als een prominente medewerker van de Russische Nationale Veiligheidsraad. Wat een  imbeciele CIA-Bellingcat-onzin.The ‘Mass-Killing- SS-NATO-War Machine’ is back’: ‘War Crimenal -#Metoo-Biden’ reminded of previous criticism on  ‘The Made in USA -Hate Jesus -Trump’s- ‘escalation’in Syria after he orders fresh ‘Killer-  air-strike’.  ‘VVD-Zorgtoeslag-Maffia Boss-Rutte’ en  D66  ‘DDR66- Sjoerdsma’ en AIVD informant- GroenLinks Rechts-Van Oijk  :”het is Oké, wij doen ook mee en Pas op voor de Chinezen en Russen en leve ‘D66-Partijlder-PLO- Kaag -al-Quq’ en onze ‘TAXFREE-Miljardair-King Willem’.” 

Schokkend: Zie ook in dit verband Veterans4Veterans SALTOTV (Video’s) en o.a. hoe de tijdens dienst voor Volk en Vaderland in het Buitenland ( tegen de Russen, Kuch(Video’s)) de levensgevaarlijk gewonde op een haar na dood en blijvend invalide Mariniers Klaas Jol wordt goedgekeurd door de corrupte en laffe Defensie Kwakzalvers a La de heer Kats en bijna vermoord door een Defensie dr. Mengele kwakzalver in het Defensies -Hospitaal. En tot vandaag de dag een ‘Judas-Mes’ in zijn Rug krijgt van de laffe ‘Taxfree-King VOC-Willem’ en zijn Hofnar- ‘Zorgtoeslag-MaffiaBoss- Rutte’ en zijn Kliek en bestolen van zijn rechtens toekomende 100 % pensioen mede met ‘NSB- hulp’ van de peperdure altijd liegende Landsadvocaat(Video’s) en uiteraard met de Judas-medewerking van de corrupte en laffe ‘Monster- Rechter’ in hoger beroep, ‘Leve ‘Taxfree- Miljardair King Willem’& jongste ‘Zakkenvuller &VIP-Klaploper Prinses Amalia'(Video’s) en zijn ‘Parasieten – Prins Bernhard huisjesmelkers’ &’ Yap Yum Prinses- Mabel-Familie(Video’s) ‘ en Pas op voor de Russen en Chinezen(kuch, kuch, Videos)’ !.

Damage control ‘Miracle-Holy-Fake-News –Oekraïne- Babchenko’ aka “Jezus” door ‘Ja-Knikker- Pauw’ en ‘Ruslandkenner’-Royal-CIA Trol Hekster(Video’s) 

CIA-&MI6-Mh17-Website Bellingcat’, SS-NATO propaganda arm Atlantic Council’s Digital Forensic Lab Bankrolled to the tune of £10 million by the FCDO, OIP’s 44 partners are dotted throughout Central and Eastern ‘US-Taxfree-Kiler-Elite Vazel- Europe’. Its four founding, leading dr. Goebbels-members .

De FSB-agent werd vorige week zogenaamd geïdentificeerd door het derderangs’Hollywood- onderzoekers -CIA&MI6 Trollen- van journalistiek collectief -Bellingcat’ met regisseur ‘Fat Man Eloit Higgins’ . Het gaat om Konstantin Koedrjavtsev, lid van een team van gifexperts bij de FSB dat de  ‘CIA-oppositieleider’ al jarenlang volgt als hij weer een op reis gaat voor de CIA&MI6&AIVD. Ze volgden hem afgelopen augustus ook naar de Siberische stad Omsk, waar de ‘Speedo-onderbroek- vergiftiging’ plaatsvond. Kan het nog Bellingcat-Maffer? Koedrjavtsev was daar zelf niet bij, maar reisde achteraf naar Siberië om sporen te wissen van de Speedo, die vol zat met losse flodders . Navalny en Bellingcat belde een aantal FSB’ers op die gewoon in de Gele Gids stonden( Onder domme geheime Russische agenten) die bij zijn vergiftiging betrokken waren, maar zonder succes: bij het horen van zijn naam hingen ze op. Koedrjavtsev werd door Navalny gebeld onder eende alias Rambo en met het (nagemaakte) telefoonnummer van de FSB. Dat werkte wél volgens de o.a. de NOS en Bellingcat : als ‘medewerker van de Veiligheidsraad’ ondervroeg Navalny Koedrjavtsev bijna 50 minuten over de mislukte moordaanslag om te achterhalen waarom de agenten gefaald hadden.  De ‘CIA-MI6 &AIVD-Trollen-Journalisten’ van ‘Hollywood-NOS- Bellingcat’ luisterden mee en maakten de derderangs ‘Hollywood –Rambo- film- en geluidsopnames’ samen met de ‘CIA-CCN’’.Hoe verzinnen ze het.

Koedrjavtsev vertelt in het telefoongesprek onder meer dat het zenuwgif novitsjok aan de binnenkant van Navalny’s van zijn ‘Speedo- onderbroek’ zat. Die hadden zij daar geplaats middels een ‘FSB- schandknaapje’ die met Navalny in bed was gedoken.  Door warmte en zweet in het kruis zou het gif snel worden opgenomen door het lichaam. Hoe het zenuwgif in de onderbroek was aangebracht, wordt uit het gesprek niet duidelijk, maar wel bij ons ( zie hiervoor) . Eerder werd gedacht dat een kopje thee dat Navalny vlak voor zijn vlucht naar Moskou had gedronken, vergiftigd was. Later werden bij onderzoek gifresten op een waterflesje gevonden volgens Bellingcat , maar dat speekt Bellingcat nu zelf Speedo tegen en waarom ook niet. .

Russia From wartime ally to villain: Duco explores how Hollywood’s ‘propaganda factory’ guides public perception of Russia(Video’s)

Noodlanding: What If ‘Murdered’ Russian &CIA-Trol-Journalist Babchenko had decided to stay dead in Kiev or was murdered by Kiev & CIA?(Video’s)
De domme agenten waren zeer verrast over het mislukken van de vergiftiging, zegt Koedrjavtsev. “Ik weet zeker dat daarna alles is misgegaan.” De domme piloten van het vliegtuig waarin Navalny zat toen hij plotseling ernstig ziek werd speelden volgens hem een cruciale rol: zij besloten tot het maken van een noodlanding. Als het vliegtuig niet aan de grond was gezet, was het effect anders geweest en het resultaat ook”,aldus Koedrjavtsev volgens een  ‘Fake news-vertaling’ van het gesprek door CIA-CNN.Ook de domme Siberische artsen die de ‘CIA- Nep en Fop-oppositieleider’ meteen met een antigif behandelden, zouden zijn leven hebben gered en daar kon de FBS natuurlijk niets aan doen . Navalny werd daarna overgebracht door de Russen naar een ziekenhuis in Berlijn.Dus eerst willen de domme Russen hem vermoorden en daarna redden zij zijn Leven. Echte CIA-Belingcat&AIVD-NPO logica.

Zijn kleding (met zogenaamd gifsporen) kwam niet in Duitsland terecht, wel zijn Giftige Speedo-onderbroek;  Domme Koedrjavtsev reisde met andere  Domme agenten naar Omsk om de kleren en zijn giftige vervuilde Speedy-Onderboek vol losse flodders  te onderscheppen en te reinigen  staat in het ‘CIA-Hollywood –Rambo- Bellingcat script’ .

AIVD Plaats ‘Zakkenvuller & Call Grill Iris de Graaf’ als nieuwe ‘Rusland- Fake News-correspondent’ voor de Staats- NPO als vervanger van ‘AIVD- Spion- Zakkenvuller-Mafkees-Godfroid’(Video’s).

Hoe betrouwbaar de ‘CIA- Hollywood- Rambo-Belligcat- bekentenis ‘is, is moeilijk te zeggen, meent zelfs  de ‘dr. Goebbels- AIVD-NPO-correspondent -David Jan Godfroid ‘. “Navalny en Bellingcat brallen dat ze software gebruikt hebben om het eigen telefoonnummer te verbergen en dat van de FSB te tonen. Dat kan best in Hollywood en bij ons. Maar om dit soort zaken via een open lijn te bespreken is niet gebruikelijk bij inlichtingendiensten.”

Toch zou het de AIVD –Trol- Godfroid niet verbazen als de bekentenis echt is. “Er gebeuren wel vaker gekke dingen bij de FSB. Ze zijn soms onvoorzichtig en extreem dom en ze passen niet goed op informatie. Nu staan ze ontzettend te kijk, denkt u dat er nog iemand is die mijn ‘NSB-imbeciele’ ‘Anti- Rusland’ gebral nog geloofd .”

‘Niet belangrijk genoeg’: Assange:Let’s shoot the messenger& The Netherlands is a ‘King-Willem-‘Extortion crime-group—Rutte-(pedo)- State’(Video’s).
President ‘Capo di tutti capi  Poetin’ één van de weinige Wereld  Leiders die niet buigt voor de ‘US&EU-Taxfree- War Crime Killer-Elite’ ontkende vorige week dat Navalny door de FSB vergiftigd is. ” CIA-Trol-Navalny is niet belangrijk genoeg om een doelwit te zijn”, aldus Poetin. “Maar als iemand hem wilde  vermoorden waarom altijd middels vergiftigen met ook nog eens altijd met Novitsjok zodat automatisch de corrupte Westerse Media weer mij de schuld kan geven , dan hadden ze de klus ook  gewoon met een ouderwetse kogel of in elkaar gezet ongeluk afgemaakt zoals de CIA en de MI6 altijd doet, wat dacht u zelf.”

Tot Slot: Bedreiging in ‘Doofpot-zaak-MH17’: botsing tussen nabestaande en advocate en ‘CIA- Bellingcat’ gaat door met ‘Lynch-journalistiek’ tegen Rusland(Video’s).
( Taxfree-Shell-Rutte ontmaskert als extreem Corrupte Volks-Verlakker voor ‘Taxfree- Royal Shell van King Willem’ en ‘Maffiaboss Porosjenko’.)

Op dit voorgaande  derderangs  ‘Hollywood-  Rambo- CIA-Bellingcat- script ‘en de PvdA-EU-Zakkenvuller & MH17-Huil Komediant Timmermans berust dus 70 tot 80 % van het (fake)  bewijs dat de Russen schuldig zijn aan het neerhalen van de MH17:

Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam(Video’s)’.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!