( door het Noord Koreaans AT5 en bewerkt door onze waarheid commissie)  

AMSTERDAM-NOIR-‘ ‘Zorgtoeslag- Maffia Boss -Rutte en zijn D66&CDA&CHU- loopjongen’ ‘Corona -pluk de massa kaal’ net als in Afrika  en laat de Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ hun zakken nog meer vullen Maatregelen’(Video’s):  Ook studenten en ondernemers en oudere vakerafhankelijk van ‘Rode Kruis- voedselhulp’, ‘Leve de  ‘Taxfree- Miljardair  King Willem’ en Parasieten  familie ‘Prinses Yab Yum Mabel’ (Video’s)  en’ Zakkenvuller Prins Amalia’(video’s) en ‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ (Video’s) . 

Hoe GroenLinks &PvdA ‘D66-Pedo-#Metoo-Cencuur-Rechts’ werd en allemaal onderdeel van de Oorlogsmisdadigers- ‘Taxfree-King Willem- Afpersmisdaadgroep –Rutte’(Video’s)  

PvdA-Uncle-Tom- Aboutaleb’ de Puppet van de Rotterdamse ‘Rat in pak Beerput’ en Halsema die van de Amsterdamse ‘Rat in pak-Beerput (Video’s)’.

‘Ga met respect met onze ‘Uncle Tom- PvdA-Aboutaleb-  islamitische gemeenschap’ om’. Je moet maar durven als Keizerin van ‘Expat-Yuppie- Amsterdam’ .Dat bralde  de  schaamteloze GroenLinks Rechts- burgemeester Keizerin Halsema vrijdag op haar Noord Koreaanse -‘Pr-Outlet AT5 ‘nadat er deze week een steen door de ruit van de Westermoskee is gegooid.  Waarschijnlijk heeft Zwarte Piet dat gedaan.  Keizerin Halesma:” De  ‘Uncle Tom-Moslims , maar bovenal onze Expats en Yuppies   en ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ met zijn leegstaande Paleis( 200 kamers) op de Dam horen bij onze onleefbare stad voor de gewone man”.De imam van de moskee aan het Piri Reïsplein in De Baarsjes vond de steen dinsdagochtend in de gebedsruimte. Ook andere ruiten van de moskee waren beschadigd.‘Keizerin  Halsema’ heeft vrijdag een ‘Bral-gesprek’ gehad met het bestuur van de moskee die net terug kwamen van de Voedselbank . ‘Ze zijn behoorlijk geschrokken(kuch) en hongerig en armoedig gekleed, en het is ook niet de eerste keer dat mijn ‘Uncle-Tom-islamitische’ gemeenschap in onze stad met bedreigingen van Zwarte Piet te maken heeft, hihihihihih.’ Er wordt samen met de moskee gekeken of er extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn, hihihihihi . Maar er wordt niet gesproken over het feit dat door het onmenselijke  regiem van Keizerin Halsema en haar ‘Taxfree-King Willem-Afpersmisdaadgroep- Rutte’(Video’s)  30 % tot 50 % van onze Amsterdamse, al dan niet Islamitische broeders en zuster onder de armoedegrens moet overleven als Labbekakken:  

‘Judas-Hoofdofficier Beukelaer’ aka”dood aan de Labbekakken”  over ‘Zwarte-Piet-OvJ -Vreekamp‘ & Gargard en zwijgt over corrupte deals met ‘Fam.- Halsema’& Bankier Gangster Hoekstra en dat Brown door hem Vogelvrij is verklaard(Video’s).

Keizerin Halsema heeft  het ook  niet over haar ‘Judas-Hoofdofficier- Beukelaer aka “dood aan de Labbekakken”  en haar ‘NSB—Politie&Boas’ die om de haverklap alle  strijdbare Moslims op de zgn. Mocro-Maffia  en  zgn.Turkse  Grijze Wolven hoop gooit bovenop de ‘Trotse Blackman- Ajax Promes’ (Video’s) 

Keizerin Halsema ‘:We moeten in mijn Amsterdam met respect omgaan met mensen die van elkaar verschillen’ door  ze bijv. als Labbekakken te misbruiken, hihihihi, Snuif”(Video’s)

De vernieling(Kuch) van de Westermoskee staat wat Keizerin Halsema betreft niet op zichzelf. ‘We hadden deze week ook de regenboogvlaggen die met eieren bekogeld werden, door Zwarte Piet dat past echt niet bij  mijn ‘Expats&Yuppie-Amsterdam’. We moeten in  mijn Amsterdam met respect omgaan met  ‘Taxfree-Rijken-Elite-Gangsters ’ die van de straat arme sloebers verschillen, Kijk de één wast  miljarden wit op mijn ‘VVD-Zuid-as’ en de ander Bankiert bij de ‘PvdA -Kapo-Klijnsma-Voedselbank’ en wordt om de haverklap  door mijn ‘Corona-NSB-Politie’&  debiele-Boa’s in elkaar gemept,   hihihihihhi.’

Ondertussen: Yuppie-Expats- OBA –Next’ op de ‘VVD-Witwas-Zuidas’ en ‘Tuin-Huisjesmelkers’ van Wethouders Meliani & Doorninck & Keizerin Halsema(Video’s).

‘Nep en fop-Tolerantie is mijn opdracht als Keizerin , en juist nu, in een ‘Der Endlösung der arme-Corona-Bom- lockdown’(Video’s), terwijl we het allemaal moeilijk hebben, net als ik met mijn twee Villa’s in Amsterdam, terwijl  de ‘dr. Goebbels -Staats-AiVD- NPO-kerstshow’ van onze ‘Pedo-#Metoo- Johnny de Mol’(Video’s) eraan komt, laten we alsjeblieft een beetje aardig zijn voor elkaar als Heersende Klasse en dood aan de Labbekakken van welke kleur en/of geloof dan ook’, aldus de Keizerin  Halsema van Amsterdam.

Steve Brown Vecht ongelijke strijd door tegen ‘AIVD informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries’& ‘Corrupt-OM-Amsterdam(Video’s)’.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!