( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-Royal-Maffia-Vastgoedbedrijf-Pinnacle’’ van ‘Huisjesmelker Prins Bernhard ‘koopt’ met geld van de ‘ING -Misdaad-Bank Mediapark’ Hilversum(Video’s) .

‘Keizerin Halsema’& Huisjesmelker-Wethouder Van Doorninck maakt van Volkstuintjes met ‘Maffia-huurverhoging/afpersing’ van 800% tot ‘Yuppies- & Expats-Tuintjes’(Video’s).

Devil-taxfree-Billionaires -pandemic-blood- profits’ alone could pay for $3K stimulus checks to EVERY American&’EU – Taxfree-Royal -Elite-gangster’ like ‘Yab Yum Princes Mabel'(Video’s) &’Taxfree-VOC-SS-King Willem’& ‘Queen Exotica- Maxima'(Video’s)

‘Oud-ING-top-Bankier-Gangsters-Ralph Hamers’ wordt toch persoonlijk vervolgd vanwege de grote Miljarden witwasschandalen waar de zgn. Mocro Maffia & Holleeder &Taghi & Motorbendes clubs Heilig bij zijn kreeg  de ‘ING-Elite-Misdaadgroep’ in 2018 een grote schaamteloze Klasse Justitie schikking met het corrupte gedeelte van het OM van de CDA Minister ‘Gestapo-Corona-Generaal-Grapperhaus’ en de  ‘VVD Minister-Elite-Gangster- Dekker’. Dat heeft het gerechtshof in Den Haag bij hoge uitzondering besloten.

Aboutaleb de Puppet van de Rotterdamse ‘Rat in pak Beerput’ en Halsema die van de Amsterdamse ‘Rat in pak-Beerput ’(Video’s) 

Ondertussen: De met de ‘Kijkcijfer-dood’ bedreigde Peter R. de Vries & ‘advocaten’ Pedo-Schouten’ & ‘Simpele- De Jong’ lopen feestelijk alle ‘Bral-Shows af en kondigen dat van te voren aan(Video’s) 

Nooit in Banana-Fraude-Nederland van Rutte. ING Bankier-Gangster zestien maanden de cel in(Video’s)  

Top-Bankier-Gangsters D66-Wijers & CDA-Balkenende ING schuiven boete 775 miljoen door aan hun ‘MKB- klanten’ en ‘Jan met de Pet’(Video’s).

Grapperhaus komt met nieuwe ‘Duivelse-Labbekakken-wet’ op jacht naar ’fout’ geld, behalve op de ‘VVD Zuidsas’ & Tweede Kamer &King Willem(Video’s).

Bij die  Klasse Justitie schikking van 775 miljoenen( opgehoest door de rekeninghouders en belastingbetalers )  werd de  ‘Top- Bankier-Gangster -Hamers destijds’ niet vervolgd door het corrupte OM en kreeg zelfs nog een miljoenen bonus van de ‘ING-Elite-misdaadgroep’ . Daarop stapte Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie (SOBI) onder aanvoering van Pieter Lakeman naar het gerechtshof middels een artikel 12 SV. Dat dwingt het  corrupte ‘Elite- Witwas- OM’ nu om Hamers alsnog strafrechtelijk te vervolgen want hij is één van de vele Bankier-Gangsters die jaar in jaar uit in het ‘Mooie-VVD-Doender Land’ van ‘Pedo-Boss-Rutte&Co'(Video’s) straffeloos misdaden mogen plegen tegen het Volk, Milieu en dieren.

“De  Elite misdadige feiten zijn ernstig, met de  ‘Rat in pak-bestuurder’ zelf is geen schikking getroffen en evenmin heeft hij publiekelijk verantwoordelijkheid genomen voor zijn handelen”, zegt het gerechtshof.”Het hof acht het van belang dat in een openbaar strafproces de norm wordt bevestigd dat ook  ‘Rat in pak-bestuurders'(Video’s) van een Elite-Misdaad-bank niet vrijuit gaan als zij feitelijk leiding hebben gegeven aan ernstige verboden gedragingen waarbij de Volks Mocro Maffia volledig in het niet valt.”

Politieke Elite Poppetjes a la Zalm& Balkenende &Wijers misdadig ‘Mega-Zakkenvullend’aan het hoofd.
Pieter Lakeman noemt de strafvervolging “de grootste overwinning uit mijn leven”. “Dit is baanbrekend voor de hele financiële Elite Misdadige wereld in Nederland en zelfs Europa.“Uit getuigenverhoren bleek dat er sinds  Bankier-Gangster Hamers in 2014 Ceo-Godfahter werd enorme en uiterst schadelijk gebleken bezuinigingen op de anti- Elite-Taxfree-witwasafdeling zijn doorgevoerd”, aldus Lakeman. “Hamers negeerde waarschuwingen van onder anderen zijn chief risk officer, waardoor het pad voor de toestroom van lucratieve doch criminele  Elite-klanten werd geëffend.”Volgens Lakeman leidt deze uitspraak ertoe dat een ‘Elite-Misdaad-bedrijf’ niet alleen als  criminele organisatie in de fout kan gaan. “De’ Good Old Boys- poppetjes’ aan het hoofd bepalen het beleid en moeten goed opgevoed worden.

Top CDA-Bankier Gangsters Balkenende & ING en VVD-boef ex Top-Bankier-Gangster Zalm betreuren stap: “Waar blijft op die manier onze Klasse Justitie” .

CDA-ING- Rat Balkende aka de “Kuttenvanger”  bralt  in een reactie de beslissing te betreuren. “Dit gaat in tegen de beoordeling van onze loopjongens bij het corrupte OM en onze God Jesus dat er geen basis is voor een zaak tegen ING-werknemers of voormalige werknemers, hahahahaha.

Eerder bralde het Klasse Justitie OM inderdaad dat er onvoldoende bewijs was gevonden voor de succesvolle vervolging van de Top- medewerkers en bestuurders bij de Misdaad-bank en ook niet inzake de ‘VVD-Witwas Zuid-as’  Amsterdam waar dagelijks 2 miljard ‘elite-bloed-poen’(Video’s) straffeloos  wordt Wit gewassen . “Het Hof maakt een andere afweging en gelast vervolging van een voormalig Top-Bankier-gangsters. Het OM gaat het bevel uitvoeren en er alles aan doen om het alsnog in de Doofpot te stoppen,” laat een woordvoerder nu weten.‘Top Bankier- Gangster Hamers’ is tegenwoordig de ‘Top-Witwas-Rat in pak-man’ van de Zwitserse ‘Elite & Nazi-Taxfree-Misdaad-bank –UBS’. Die ‘Elite-Nazi-Misdaad-Witwas-bank’ bralt er alle vertrouwen in te hebben dat hij UBS kan blijven leiden als  ‘Elite-Maffia-Godfather’ . ” ‘UBS-crime group’ neemt kennis van de beslissing van het Nederlandse gerechtshof en veegt er zijn corrupte Elite reed mee af .”

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

A.s. Vrijdag  in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video’s reportage(Video’s) : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD & OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers (Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020