(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-   ‘Zorgtoeslag- Maffia Boss -Rutte en zijn D66&CDA&CHU- loopjongen’ ‘Corona -pluk de massa kaal’ net als in Afrika  en laat de Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ hun zakken nog meer vullen Maatregelen’(Video’s):  Ook studenten en ondernemers en oudere vaker afhankelijk van ‘Rode Kruis- voedselhulp’, ‘Leve de  ‘Taxfree- Miljardair -King Willem’ en Parasieten  familie ‘Prinses Yab Yum Mabel’ (Video’s)  en’ Zakkenvuller Prins Amalia’(video’s) en ‘Huisjesmelker- Prins Bernhard’ (Video’s) . 
Huisjesmelker Prins Bernhard’ boos op ‘PvdA-Huisjesmelkers wet’. ‘Hofnar-Rutte’:”Blijf met je tengels af van mijn Royals”(Video’s)

De jongste en grootste  Zakkenvuller van Nederland Prinses Amalia mag van haar moeder, ‘Taxfree-Queen Exotica Máxima’, haar zeventiende verjaardag een week lang Luxe vieren en zal wel in persoon worden gefeliciteerd door hun ‘Hofnar Rutte.’ De Prinses is vandaag jarig en zij en haar  ‘Taxfree- Miljardairs- Shell—VOC- Parasieten familie’  leven al eeuwen in Wonderland. Maar de belangrijkste verjaardag is haar 18de, want dan vangt zij van u de belasting betaler 4000,- euro Taxfree per dag voor de rest van haar ‘Parasieten- Leven’:

Het misdadige resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de ‘Taxfree-King’ vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s).

De ‘Corona- Endlösung’ is Begonnen : Arme Geestelijk gehandicapten in te huizen krijgen als eerste de ‘Pfizer-Prik’(Video’s).

Meisje met hartziekte kan dood neervallen(Video’s) van King Willem &‘Hofnar Rutte’. De met de ‘Kijkcijfers- Taghi&Holleeder-dood’ bedreigde ‘AIVD- informant- Peter de Vries'(Video’s) maakt zich druk om Prinses Amalia.

De  Luxe  ‘Royal- Feodale-verjaardag-festiviteiten’ worden bepaald en beperkt (kuch) door de geldende ‘Der Endlösung der arme- coronaregels’ van hun  ‘CDA-Minister Gestapo-Corona-Generaal Grapperhaus’, zo maakt de  compleet ‘Royaal- Elite- Waanzinnige -Queen Exotica Maxima’ duidelijk aan haar  ‘Oranje boven Pers’. “Het is bekend wat mogelijk is, hhihihihi en de kosten spelen geen rol, hihihihih’.  Maxima heeft geen flauw benul dat recentelijk bekend werd  gemaakt door het CBS dat één miljoen burgers( in werkelijkheid zijn het er 3 miljoen)  moeten overleven onder de armoedegrens en dat zij niet eens geld hebben voor één verjaardag. ‘ Uiteraard is mijn moeder Oma  Zorreguieta de hele week van de partij en die kan zo mooi vertellen over de Heldendaden van mijn overleden vader ‘Opa-Jorge Zorreguieta’  tijdens het ‘Moorddadige- CIA-regiem’ van onze ‘Oom- Videla’(Video’s)  .

Per dag mogen drie mensen op bezoek komen en staan er een kleine 25 ‘Labbekakken- bediendes ‘ klaar om de gasten te bedienen van taart, drankjes, eten, etc en het optreden van Hofnarren , etc. Daar moeten we ons aan houden (kuch), hhihihihihihi.” Maar er hoeft volgens Queen Exotica  Máxima niet te worden geloot bralt zij verdrietig.

( zie hiervoor o.a. hoe King Willem met zijn peperdure  ‘Patser- Pooiers –Speedboot’ expres een  Mega- Zee-boeggolf  over de arme sloebers en hun kinderen bij de Voedselbank in IJmuiden vaart )

“We proberen het te spreiden, hihihihhi. Dat op die dag drie mensen komen en dat op een andere dag drie anderen op bezoek komen. Dus de hele week staat in het teken van de Luxe peperdure ‘VIP-verjaardag’ van Amalia“, bralt de compleet buiten de realiteit staande ‘Queen Exotica Maxima‘. ‘ Dat beleid heeft echter wel consequenties voor Amalia’s zusjes Alexia en Ariane. “De anderen mogen niemand meebrengen en dat valt ons zeer zwaar, Snik, Snik.”

Ondertussen: Wethouder Wassink Verzet zich tegen de ‘VVD-Griezel-Teeven- Kinder-Deportatie’ de (honger)-dood in(Video’s) :

Minister van Klasse Justitie Grapperhaus een ‘Corona-boete & strafblad, maar hoe zit het met staatssecretaris van Klasse Justitie VVD-Boef-Broekers-Knol,King Willem & Maxima en Halsema?(Video’s

“Het is wat het is, hihihihhi “, aldus  ‘Queen Exotica Máxima’. “Je moet roeien met de riemen die je hebt en we maken er het beste van met onze karige Taxfree-uitkering  van 300 miljoen  euro per jaar. Het wordt zeker geen VIP-happening voor de hele ‘Parasieten- Huisjesmelkers- Prins Bernhard en Junta –Zorreguieta–  familie’ zoals toen bij onze  ‘Veiligheid -dienaar Grapperhaus en zijn bruiloft , hihihih .

Grapperhaus komt met nieuwe ‘Duivelse-Labbekakken-wet’ op jacht naar ’fout’ geld, behalve op de ‘VVD Zuidas’ & Tweede Kamer &King Willem(Video’s) .


Laatste verjaardag als minderjarige, daarna de ‘Taxfree-Hofnar-Rutte-toelage’ van de staat of te wel van u. Haar zeventiende verjaardag is de laatste van de prinses, de eerste in de lijn van de ‘Feodale- troonopvolging’ als minderjarige. De prinses krijgt tot haar achttiende verjaardag geen toelage van de staat en daar is de hele Royal-familie intens verdrietig over. Als ‘meerderjarige’ en opvolger van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ heeft  de ‘Mega-Zakkenvuller-Amalia’ vanaf 7 december 2021 recht op een ‘grondwettelijke -Hofnar-Rutte- uitkering’ van 1.587.000 euro per jaar Taxfree. Daarvan is 282.000 euro vastgesteld als persoonlijk inkomen en 1.305.000 euro voor personele en materiële uitgaven. Aan wat dan? Alles wordt immers al betaald! Is dat geen Fraude en Oplichting en Witwassen? Nu horen wij niet van de CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo-Generaal -Grapperhaus’ en Oranje-boven- ‘Hofnar Rutte’.‘Mega -Zakkenvuller- Prinses Amalia’ ontvangt de waanzinnige uitkering van 4000,- euro per dag Taxfree vanaf haar achttiende verjaardag niet met terugwerkende kracht over heel 2021. De toelage komt voor de 25 dagen dat ze in dat jaar meerderjarig is neer op zo’n 107.000 euro en daar kunnen miljoenen hard werkende Nederlanders alleen maar van dromen als jaar salaris.

Tot slot: De Spaanse Koning(Video’s) heeft al tijden geleden de helft van zijn toelage vrijwillig  ingeleverd  als blijk van solidariteit  met zijn straatarme onderdanen. Het idee alleen al doet ‘Taxfree-Miljardair-King Willem’ en zijn peperdure Poeta Queen Exotica Maxima  en zijn Parasieten -Familie rillen.  Dat Maxima compleet de weg kwijt is blijkt wel uit het feit dat zij in deze Corona-tijd de verjaardag van Prinses  Amelie 7 dagen lang  Feodaal viert i.p.v. bijv. symbolisch 1.587.000,- euro te schenken aan kinderen, die met Kerst geen cadeau krijgen, omdat hun  straatarme ouders moeten overleven van een  ‘Rutte&Co-Honger-Uitkering’(Video’s) .

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

A.s. Vrijdag  in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video’s reportage(Video’s) : 

Bas van Hout

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD & OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020