( van onze wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

‘Pedo–Peter Schouten’ nieuwe louche advocaat ‘Kroongetuige-Junkie Nabil Bakkali’ met ‘Judas-AIVD- informant- Peter R. de Vries’ als ‘adviseur’ en liegende woordvoerder(Video’s).

AIVD Informant Bas van Hout verkeerde 2001 in levensgevaar stelde CTIVD en 19 jaar later is daar niets van gebleken.

‘Groot -Sensatie – Fake News-nieuws’ in de ‘NSB- Telegraaf’: de nieuwe corrupte en laffe advocaten ‘Pedo-Rapist-Peter Schouten’ & Onno de Jong van de zelfs reeds bekende ‘Serie Moordenaar- Nabil Bakkali’ staan op een dodenlijst van de Onderwereld (kuch) volgens het altijd liegende en corrupte ‘Nationaal Coördinator Fake- Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) voor de Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ . Wie dan in de Onderwereld? Misschien het criminele advocatenkantoor van de Vries & Zoon Domme Roy’s: Kasem & De Vries.

Opvallend: Ook  AIVD & OM &Politie- informant -Junkie-Peter R. de Vries’ de ‘Judas-OM- vertrouwensman’ van Nabil Bakkali en de ‘Judas-Zussen-Holleeder’, enz. weer eens met de ‘Kijkcijfer- dood’ bedreigd wordt.  En daarom schoof De Vries gelijk schuift aan bij de ‘Super Alrouen BN-Hoer Beau(Video’s)’ voor de  ‘Sensatie -Riool-kijkcijfers-Bloed-Kassa’. De Vries werd net als Wilders gebracht in een gepantserde Polite-auto met Privé Polite chauffeur en bodyguards en vertrok anders dan Wilders sensationeel met piepende banden en loeiende sirenes en zwaailichten wild zwaaien met zijn armen uit het de Politieauto en door ‘Beau & Riool-team’ uitgezwaaid met witte zakdoekjes en kreten: “Leve onze Held Peter R. de Vries en zijn Top-cocaïne “. Kan het nog gekker en ‘Bloed-Kijkcijfers-doorzichtiger’?

Aanranding van Prins Andrew: ’Langste tien ‘Horror-minuten’ van mijn leven’. AIVD-informant- Peter R. de Vries: ‘die Virginia moet niet zeuren ,ze wilde zelf'(Video).

Nu hadden deze advocaten ‘Pedo-Rapist-Peter Schouten’ en Onno de Jong  en ’ AIVD-OM-Politie- Informant Judas- Peter R. de Vries’ er zelf voor gekozen om in de ‘Riool-Bloed-poen-Kasaa–publiciteit’ te treden, want ze hadden het ook anoniem kunnen doen.  Wij hopen dat deze zoveelste ‘Riool-Showbizz-Lynch-OM-Amsterdam –Dodenlijst’ eens een keer waar is wat Judas-Peter R. de Vries betreft dat hij net als zijn loopjongen de tweevoudig veroordeelde laffe en geestelijk gestoorde hysterische Moordenaar Martin Kok zijn verdiende loon krijgt.

Politieman- Hero Brinkman cel in voor AIVD-Informant Peter R. de Vries & Steve Brown veroorzaakt Paniek bij RTL-Riool- Boulevard(Video’s)

De altijd liegende  ‘AIVD & OM & Politie- informant- Junkie -Peter R. de Vries’ heeft zoveel mensenlevens vernietigd dat het op zich een wonder is dat hij nog levend rond loopt  en dagelijks zijn Levensgevaarlijke vuiligheid straffeloos spuit op de Buis om ‘bloed-poen’ te verdienen( Video’s).

Ondertussen:  Liegende Rutte te gast bij ‘Oerdomme Linda de Mol’: “Johnny heeft mij niet aangerand”(Video’s) .

Criminelen steeds gevaarlijker:  ‘Keizerin Halsema’& Huisjesmelker-Wethouder Van Doorninck maakt van Volkstuintjes met ‘Maffia-huurverhoging/afpersing’ van 800% tot ‘Yuppies- &Expats-Tuintjes’(Video’s) :

 

De levensgevaarlijke ‘CDA Minister – Corona- Gestopa-Generaal- Grapperhaus’ bralt de bedreigingen zeer serieus te nemen, maar hij wil niet op de corrupte  ingaan inzake de zeer kostbare dagelijks 24/7 bescherming. “De Kamer wordt daar wel vertrouwelijk over geïnformeerd”(kuch). Hij vindt wel dat criminelen steeds roekelozer en gevaarlijker worden en dat ze nergens voor terugdeinzen en dan heeft hij het niet over zich zelf: “Ik heb wel eens dat ik ’s morgens wakker word met een ‘stijfe’  en dat dit een van de eerste dingen is waar ik aan denk, hahahahaha .” Volgens Grapperhaus wordt alles op alles gezet om de veiligheid te bewaken van zijn corrupte rechters, officieren van justitie, advocaten en ‘Fake news- journalisten’ die bij het  OM-Amsterdam-Riool-Showbiss-Marengo- & Holleerder-Lynch-proces betrokken zijn ook al hebben de advocaten  en onze  ‘AIVD-OM & Politie- Informant Peter R. de Vries zelf de ‘Riool-Sensatie-Bloed-Kassa- publiciteit’  gekozen en dan volgens de wet en regelgeving  geen recht op bescherming hebben, maar daar trek ik mij nu ff niets van aan, hahahahah want de wet geldt alleen voor de Labbekakken, hahahahah in mijn ‘Straf de armen maatschappij’(Video’s), hahahaha.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD & OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020