( Door het ‘Noord Koreaans AT5’ en bewerkt door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR-  Wethouder Rutger Groot-Wassink compleet de weg kwijt:Uitgeprocedeerde Vluchtelingen gaan gratis Luxe wonen als Expats in Amsterdam(Video’s) . 

Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:”GroenLinks ontmaskerd als Miljonairs in grote Villa’s”(Video’s) 

D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’ doet vaag over miljoenen subsidiëren ‘CIA-terroristenleider’ in Syrië(Video’s)

Het  ‘Elite- Maffia- huurverhoging –afpersing ’s -pan’ van de ‘PvdA-Hoertjes’& ‘D66 DDR66-  PLO-Minister Kaag-al-Quq’ (Video’s)’ & SP& ‘GroenLinksRechts’ & ‘GroenLinker-Burgemeester-Keizerin Halsema’ om de ‘Volks- tuintjes’ huur met 800% te verhogen in Amsterdam kan rekenen op veel terecht verzet. In een paar dagen tijd hebben al meer dan 20 duizend mensen hun handtekening gezet onder een petitie tegen die  ‘Keizerin Halsema –Elite-Maffia huurverhogingen/afpersing’  met de (Rat in pak)- wet in de hand .  

 

De Stem van de Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss &Verzetsheld – Steve Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video’s) :

‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ boos op ‘PvdA-Huisjesmelkers wet’. ‘Hofnar-Rutte’:”Blijf met je tengels af van mijn Taxfree-Royals”(Video’s).

Zelfs  de Italiaanse en /of Nederlandse ‘Volks-Maffia’  heeft zich nog nooit schuldig gemaakt aan een ‘Woekerrente-afpersing’ van 800%. En als ze dat wel gedaan hadden en gepakt zouden worden dan was het een ‘Mega- Holleeder & Tahgi -Riool- Showbizz- OM Amsterdam- rechtszaak’ geworden waar hun ‘Fake News- Outlets’ van  ‘Pulp-Lynch- Media’  van ‘Maffia Boss John de Mol’ & ‘Pedo-#Metoo -Johnny  de Mol (Video’s) met hun AIVD- informanten ‘Pedo-&Moordenaar-Goedpraten -Junkie-Peter R. de Vries & ‘Politie -Media-Huurmoordenaar-John van den Heuvel’ (Video’s) dag in dag uit hysterisch schande van zouden spreken en Levenslang eisen. Maar ook maakt deze’ 800% ‘Mega-Wurg-afpersing-huurverhoging’  van Keizerin Halsema de extreem criminele  ‘Coca-Sexs-Feestbeest-Huisjesmelker-Prins Bernhard’ tot een ‘fatsoenlijk’ ‘Pandjes-Elite-Maffia- Boss’(Video’s) . 

En ondertussen moeten de Volkstuintje ook nog de miljoenen mede betalen voor de ‘GroenLinks Rechts – ongedocumenteerden’ van Waanzinnige Wethouder Wassink& Keizerin Halsema .  

tedsdam:Hier nog meer haat  van de Taxfree-Killer-Elite tegen het gewone Volk.https://www.telegraaf.nl/nieuws/1014657811/amsterdam-maakt-volkstuin-tot-700-duurder“.

Toedelodokie:” Leuk voor de leeg geroofde pensioen oudjes van Amsterdam.Dat wordt weer druk bij de  giftige ‘PvdA- Kapo -Jetta Klijnsma-voedselbank’ in Amsterdam!Al die labbekaKken worden nu in hun laatste natuurlijke voedselvoorziening afgeknepen,‘VVD Pedo-Boss-Rutte'(Video’s) en Keizerin Halsema lachen en vinden het OK!”

Yes we can-Boy- Klaver’ staat nog steeds achter Bouchallikht en alle ‘GroenLinks Huisjesmelkers’ a La Keizerin Halsema(Video’s).

‘Keizerin  Halsema’: “Ik heb dan wel al twee Villa’s in Amsterdam( is tegen de wet), maar in neem ook nog een Tuinhuisje” als we de Labbekakken er af hebben gegooid “. 

Met de afgeperste Miljoenen van de Wurg de’ Labbekakken -huurverhoging’ wil Keizerin Halsema de Volkstuincomplexen ‘moderniseren’ tot ‘Yuppie & Expats -Oase’ in Amsterdam en alleen toegankelijk maken voor mensen met veel geld. De voertaal zal Engels zijn in die  ‘GroenLinks Rechts -Yuppie&Expats -Oases.’ De afgeperste miljoenen zullen bijv.  worden gebruikt door de aanleg van nieuwe extreem brede fietspaden voor de GroenLinks Rechts elektrische peperdure ‘SUV- Bakfietsen’ en ‘Dr Mengele Musk-Tesla Bolides'(Video’s). Maar het probleem is dat de huur in sommige gevallen met wel 800 procent omhoog gaat en die kosten worden straks doorberekend aan de Volkse-mensen die een halve eeuw of langer een tuintje huren.‘We begrijpen dat er een huurverhoging moet komen, maar dit is buiten proportie’, bralde de’ PvdA-Trol-Saskia Boerma’ van tuinpark Ons Buiten in Nieuw-West eerder deze week. ‘Ik ben bang dat mensen met een ‘Honger-AOW’ of een klein reeds keer op keer door onze ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’& ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ kaal geplukte pensioentje dit straks niet meer kunnen opbrengen, hahahahaha, stem PvdA en/of GroenLinks.’

De petitie tegen de plannen van de gemeente werd vrijdagavond online gezet en is sindsdien succesvol verspreid onder veel volkstuinders in de stad van Keizerin Halsema. De wens van de ‘Makke Schapen-tuinders’ is dat de afpersing ‘s plannen van de Keizerin Halsema niet geheel afgewenteld worden op de Volkstuinen zelf. Ze  zijn zijn zo gehersenspoeld door o.a. de  ‘dr. Goebbels- AIVD-Staats-NPO ‘en de Pulp-Media van ‘Maffiabos John de Mol’ en het ‘Noord Koreaans At5’  dat ze  bereid zijn tot een huurverhoging, maar die moet ‘redelijk’ zijn en geleidelijk worden doorgevoerd en dan moet de Keizerin er wel voor zorgen dat zij niet Bezet worden door de Russen en/of afgeperst door De Holleeders en/of De Taghi”s: ” NATO says ‘intimdating’ Russia BIGGEST threat to bloc till at least 2030 – plans to send warships to Black Sea”.

Korting voor lage inkomens(Kuch):  De ‘Corona- Endlösung’ is Begonnen : Arme Geestelijk gehandicapten in te huizen krijgen als eerste de ‘Pfizer-Prik’(Video’s)

Geen Lubach-complot: insider trading: ‘Pfizer CEO-Elite-Gangsters- Dr Mengele -Bourla’ sells $5.6mn of stock the day he praised Covid-19 vaccine’s 90% effectiveness.

Het Leger &AIVD bespioneren niet ‘GroenLinks -Huisjesmelkers- Halsema & Van Oijk & Diks & Doorninck’(Video’s). 

Met z’n tienen in een rijtjeshuis als ‘Plof-Kip’ voor 7000 euro per maand: ‘Meest bizarre Misdaad ooit in Amsterdam van Keizerin Halsema!’ Rutte: het is Oké voor de Labbekakken(Video’s) .

Volgende week wordt de petitie aangeboden aan verantwoordelijk wethouder ‘ Mega -afperser & Huisjesmelker- Marieke van Doorninck’ (GroenLinks Rechts ). De ‘Groenlinker- Rat in pak-Wethouder’ komt  al met een kleine ‘Nep en Fop-handreiking’ richting de ‘Volks-tuinders’. Zo schrijft ze in een ‘Bral-brief’ aan de gemeenteraad dat ze bereid is om mensen met een laag inkomen een korting van 50 procent te geven op de nieuwe ‘Elite-Maffia-Woeker-Wurg-huurprijzen’ van de Volkstuinen. Dan worden zij nog steeds afgeperst voor 400%  en dat zien wij de ‘Volks-Maffia’ haar niet nadoen Daarnaast wil de extreem criminele Van Doorninck naar een aantal ‘Nep en Fop-opties’ kijken om de ‘Elite-Maffia-huurverhoging/afpersing’ voor de tuinparken te beperken. Zo kan de korting voor de maatschappelijk ‘Makke Schapen- diensten’ die tuinparken leveren verhoogd worden en kan de huurverhoging ook uitgespreid worden over vijf jaar in plaats van twee. En hoopt zij dat er dan al veel Volks-bewoners van ellende en stress en ouderdom en slechte voeding zijn gestorven .

Daarnaast laat de ‘GroenLinker-Huisjesmelker-Wethouder’ weten dat de huidige ‘Volks-bewoners’ altijd al dan niet zwart betaald als onderbetaalde schoonmakers overdag op de ‘Yuppie. &Expats –Oases in Amsterdam terecht kunnen. De schaamteloze en corrupte wethouder gaat aanstaande maandag met het bestuur van de Bond voor Volkstuinders om tafel. Op woensdag wordt het voorstel besproken in een vergadering van de voor het merendeel extreem corrupte en laffe raadscommissie. Daarnaast wil Van Doorninck naar een aantal opties kijken om de huurverhoging voor de tuinparken te beperken. Zo kan de korting voor de maatschappelijk ‘Makke-Schapen-diensten’ die tuinparken leveren verhoogd worden en kan de ‘Wurg-afpersing-huurverhoging’ ook uitgespreid worden over vijf jaar in plaats van twee en de Wethouder hoopt oprecht dat dan veel huidige bewoners of zelfmoord hebben gepleegd van de ‘GroenLinks- Woeker-Maffia-huurverhoging- stress’ en/of als Labbekakken zijn dood gegaan.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD & OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020