(Van Onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zorgtoeslag- Maffia Boss -Rutte en zijn D66&CDA&CHU- loopjongen’ ‘Corona -pluk de massa kaal’ net als in Afrika  en laat de Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ hun zakken nog meer vullen Maatregelen’(Video’s):  Ook studenten en ondernemers en oudere vakerafhankelijk van ‘Rode Kruis- voedselhulp’, ‘Leve de  ‘Taxfree- Miljardair  King Willem’ en Parasieten  familie ‘Prinses Yab Yum Mabel’ (Video’s)  en’ Zakkenvuller Prins Amalia’(video’s) en ‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ (Video’s) . 

Ondanks Coronacrisis is ‘Bloed-vermogen’ Prinses Mabel & King Willem & Prins Bernhard bijna verdubbeld.’Hofnar-Rutte’:Ik ben trots op mijn Royals(Video’s) 

Ondertussen:Eis: tien jaar cel en tbs voor AVRO-DJ -Pedo-Romeo van ‘AVRO Voorzitter Ed Nijpels ’ die ‘Jongens-Slaven-bordeel’ runde als ‘Saville-Roofdier’.

Coca-Seks-Feest Beest Prins Bernhard’ van crimineel ‘Taxfree- Oranje’ is ‘Formule 1-boos over een fiscaal plan van de PvdA. Die spreekt in haar verkiezingsprogramma van een ‘Prins Bernhard-Huisjesmelkers- belasting’, bedoeld om ‘Elite -Maffia achtige- Huisjesmelkers’ aan te pakken, die indien de Rule of Law in ‘Doeners-Nederland’ van ‘Pedo-Bos-Rutte’ zou gelden allemaal al lang in de cel hadden gezeten naast Taxfree-King-VOC-SS- Willem & Parasieten familie & ‘Pedo’s-#Metoo- Johhny&Papa Pimp John ( Video’s) de Mol & Ed Nijpels & ex OM Boss Demmink &  ‘Pedo-Rapist- Junkie- AIVD -informant -Peter R. de Vries’ en ‘AIVD- informant -Hoerenjong Bruine- Rat Bas van Hout’ .

(Video hiervoor is door Youtube op zwart gezet omdat het de waarheid openbaar maakte van de ‘Pedo-Rapist–AIVD&OM&Politie-infromant- Peter R de Vries )

Royal-Elite-Gangsters -Prins Bernhard:” Waar gaat ons ‘Feodaal – Pluk de Labbekakken-  leeg-Land’(Video’s)  met  onze ‘Hofnar Rutte ‘naar toe me deze ‘Prins Bernhard – Huisjesmelkers -wet.’  Word ik direct uit naam van mijn neef de ‘Shell- Taxfree- Miljardair- King Willem’ voor eeuwig tot het symbool van de ‘Rat in pak- Huisjesmelkers’ verklaard”.

Ondertussen: Wethouder Wassink Verzet zich tegen de ‘VVD-Griezel-Teeven- Kinder-Deportatie’ de (honger)-dood in(Video’s) 

Keizerin Halsema gaat ongedocumenteerde ‘Olie Dollar-Vluchtelingen’ vervolgen en niet ‘Huisjesmelkers Prins Bernhard & Haga’. Amsterdammers eerst een huis en Vluchtelingen eruit!(Video’s)

Corona–Aasgieren’:‘Prins Bernhard & Haga & Kushner-Huisjesmelkers’ verhogen straffeloos huur met 40 procent(Video’s).

Met zo’n belasting worden  de criminele Huisjesmelkers die vijf panden of meer bezitten met name in Amsterdam van’ GroenLinker -Keizerin Halsema’ (bezit ook twee panden in Amsterdam wat in strijd is met de wet), verplicht om netjes inkomstenbelasting te betalen over de ‘Royal Prince Bernhard & ex VVD Boef- Haga- Wurg-huurinkomsten’ en vermogenswinsten”, zo staat in het PvdA-programma. ,,Ik vind het vreemd dat een politieke  partij mijn naam gebruikt in haar programma”, bralt het Coca feestbeest- Huisjesmelker- Prins volgens Oranje Boven NSB- De Telegraaf. ,,Daarnaast vind ik dat ze uit moeten gaan van hun eigen kracht en daarbij niet één  ( Extreem crimineel) persoon( zoals ik) moeten betrekken. Los van het feit dat ze mijn naam gebruiken op basis van artikelen in de pers die wij nooit betwisten en niet wel de feiten.’’

Dwangsom voor  Maffioso prins Bernhard en partners

De gemeente heeft vorig jaar een dwangsom opgelegd voor het overtreden van de regels bij de Maffia-Wurg-verhuur van een pand van prins Bernhard van Oranje en zijn zakenpartners. Ook VVD Tweede Kamerlid Wybren van Haga is betrapt. Zijn extreem misdadige vriend en zakenpartner&  gabber in elite crime  ‘Rat in Pak Menno de Jong’ steunt ‘Coca-Sex Feestbeest Bernhard’ en heeft volgens de NSB-krant De Telegraaf boze ‘Oranje boven Huisjesmelkers-mails’ naar de PvdA hebben gestuurd. De Rat in pak De Jong vindt het “populistisch opportunisme om iemand in deze discussie te betrekken omdat hij toevallig familie is van de eveneens extreem misdadige  Taxfree-koning”. Ook vindt hij het taalgebruik van de sociaaldemocraten “demoniserend”. 

Wethouder Ivens: Corrupte D66-‘Minister-Jonkvrouw –Ollongren’ staat pal achter ‘Elite-Maffia-Huisjesmelkers-Prins Bernhard & Haga(Video’s)

Huisjesmelker Prins Bernhard jr. verhuurt Amsterdamse Kippenhok voor woekerprijs.

Prins Bernhard Jr. bestelt net als zijn Grootvader een patatje oorlog altijd op kosten van het ‘Klootjesvolk’.
Nu was deze van de Prins geen kwaad wetende Bernhard al eerder in opspraak als huisjesmelker, toen hij een alleenstaande vrouw met drie kinderen haar Snackbar uitwerkte in de Amsterdamse Pijp. ( More).Zijn  ‘Gabber in crime Menno de Jong’  liegt dat de huurwoningen die hij en Bernhard begin deze eeuw aankochten met Oranje Boven 100 % financiering van de ING Misdaadbank al verhuurd waren bij aankoop en dat daarmee niets overblijft van de suggestie dat daarmee woningen zijn onttrokken aan de markt.
PvdA-parlementariër Henk Nijboer benadrukt dat vaststaat dat Bernhard direct dan wel indirect vastgoed verhuurt. ,,Als Tweede Kamerlid ben ik vrij maatschappelijke thema’s aan de kaak te stellen en daar de woorden en benamingen bij te kiezen die ik gepast vind.” Zie ook “De Volksgangster uit Amsterdam; Esther van Fenema en Steve Brown”. Brown: Het ‘Taxfree-Koningshuis’ is al eeuwen de succesvolste & ‘Moorddadigste-(VOC)-  Misdaadgroep’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Hofnar Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA & CU’.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD & OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020