(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Zorgtoeslag- Maffia Boss -Rutte en zijn D66&CDA&CHU- loopjongen’ ‘Corona -pluk de massa kaal’ net als in Afrika  en laat de Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ hun zakken nog meer vullen ‘Misdadige- Maatregelen’(Video’s):  Ook studenten en ondernemers en oudere vake rafhankelijk van ‘Rode Kruis- voedselhulp’, ‘Leve de  ‘Taxfree- Miljardair  King Willem’ en Parasieten  familie ‘Prinses Yab Yum Mabel’ (Video’s)  en’ Zakkenvuller Prins Amalia’(video’s) en ‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ (Video’s) . 

 ‘PvdA Uncle Tom-Aboutaleb’ de Puppet van de Rotterdamse ‘Rat in pak Beerput’ en Keizerin Halsema die van de Amsterdamse ‘Rat in pak-Beerput ’(Video’s).

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters van PvdA-hoertje- Ijdeltuit Ronald Plasterk(Video’s)

Dat wij wellicht aan de vooravond staan van een ‘Trump -Derde Wereld-Oorlog’ is niet actueel voor de ‘Elite- Brallers&Leugenaars ‘ bij Buitenhof: “War-Criminal -Netanyahu’ and his Whore ‘Idiotic –Trump gift to Biden, before he even takes office: war with Iran(Video’s).

Nee, hun Geliefde Uncle Tom Aboutaleb mocht weer eens als eregast de ‘Endlösung – der armen-Corona- Held’ uit hangen: Het ‘Lieg & bedrieg- Taxfree-Shell Kabinet-Rutte’  heeft nooit het verzoek gehad van de beroepsleugenaar ‘ PvdA-Uncle Tom- Aboutaleb’ om Black Friday te verbieden voor de winkelende Labbekakken. Dat zegt een woordvoerder, na de zoveelste leugen van de Rotterdamse ‘Onleefbare- PvdA-hoertjes- burgemeester- Uncle Tom- Ahmed Aboutaleb hierover. In een reactie daarop laat  beroepsleugenaar en arbeider verrader Aboutaleb via een woordvoerder zondagavond weten weliswaar niet expliciet om een verbod te hebben gevraagd, maar wel om een plan met extra maatregelen en geeft daarmee dus toe te hebben gelogen bij Buitenhof Buitenzorg. ‘PvdA-Beroepsleugenaar Aboutaleb’ bralde en loog weer eens zondagmiddag in het actualiteiten‘Elitaire- Grachtengordel- Fake News-programma-Buitenhof’ dat de 25 Corrupte en laffe Burgemeesters in het Veiligheidsberaad voor de ‘Taxfree-Royal-King Willem-Killer-Elite’ (Video’s) samen om een Labbekakken verbod hadden gevraagd. Maar het kabinet wilde dat niet, zei loog hij. 

Ondertussen:  Minerva-Boy Baudet’ &’Demente Hiddema’ vluchten als ‘Dobberneger’ en blazen Forum voor Democratie op na Chantage AIVD(Video’s) 

Zembla: Liegende sadistische Politie &OM met misbruikte bijtende honden van Minister Grapperhaus & Aboutaleb(Video’s
Het Lieg & Bedrieg-kabinet-Rutte reageerde later op zondag en bralde  zo’n ‘Aboutaleb- verzoek’ nooit te hebben gekregen. Zo’n verbod zou ook juridisch gezien lastig zijn. Bovendien hebben  de corrupte en laffe ‘Banencarrousel- burgemeesters’ zelf de „ruimte en bevoegdheid om in te grijpen tegen de winkelden Labbekakken ” als dat mogelijk is, aldus het  ook altijd Liegende &pluk de arme kaal- kabinet Rutte(Video’s).

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : 

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie:Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020