(van onze Wie neukt wie en snuift Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

Ex Shima Keas van Johnny dreigt misdadige vuiligheid van ‘Pedo-#Metoo-Johnny de Mol’ aka “de Dutch Weinstein” openbaar te maken. Hoe dan?(Video’s)

Geen Complot(Video’s): Youtube en Lubach in censuur dienst van #Metoo-(Pedo)- Johnny de Mol jr. zetten Steve Brown op zwart(Video’s) 

De Dwerg Johnny de Mol is niet alleen een ‘#Pedo-Metoo-Mannetje’, maar heeft ook nog net als de voormalige ‘CDA Minister ‘KLM-Captain Gay  Camiel Eurlings’ losse handje als het gaat om vrouwen mishandelen(Video’s).

Tja. en waarom ook niet. In Klasse Justitie Nederland van’ Pedo- Boss Rutte’ en zijn ‘Gestapo-Corona-Generaal- CDA Minister-Grapperhaus komen al die misdadige ‘Taxfree-Royal –Elite-Pedo-#Metoo- Freaks’ overal mee weg(Video’s)  dus ook de twee Dirty John’s.  

Eis: tien jaar cel en tbs voor AVRO-DJ- Pedo- Romeo van ‘AVRO Voorzitter Ed Nijpels ’ die ‘Jongens-Slaven-bordeel’ runde als ‘Saville-Roofdier’. AVRO-DJ Romeo:” ik heb die  jongens alleen begeleid  net als Johnny de Mol en zijn Papa ‘Bagger- psychopaat John de Mol’ “(Video’s).

De advocaten van Shima Kaes gaan in Nederland, Spanje en Mexico juridische stappen ondernemen tegen  ‘Vrouwenmishandelaar Johnny de Mol’. Ze zijn totaal niet bevreesd voor deze ‘ juridische kleinere speler’, laten ze weten.

Ondertussen: Butina’s book about US prison horror and her Torture in solitary& Boek: Keas in de Hel van Johnny de Mol.(Video’s) 

 Adviseurs ex-verloofde doen aangifte tegen misdadige vader en zoon De Mol
‘Dirty John en Johnny de Mol’ reserveerden woensdag de voorpagina van De NSB-Telegraaf voor een ‘exclusive’ met ‘Media-Huurmoordenaar-Politie- John van den Heuvel’. Ze maakten op deze prominente plek bekend een rechtszaak te beginnen tegen Shima’s twee advocaten, drs. Karim Aachboun en mr. Ad Aerts, omdat ze zich schuldig zouden maken aan ‘afdreiging’.‘Junkie Johnny’  beukte en neukte en snuifde er op los in drie landen: Na Lange Frans zet Lubach ook Steve Brown bij Youtube op Zwart’ met “#Metoo-Pedo- Johnny de Mol’ in aanranding actie(Video’s)  

 De ‘Elite Maffia-Molletjes ‘menen dat de heren hebben voorgesteld om bewijsmateriaal van de ‘gewelddadige’ Johnny de Mol te overhandigen in ruil voor een financiële tegemoetkoming. Shima Kaes stelt zes jaar geleden slachtoffer geweest te zijn van een geweldige ‘Junkie-relatie’ met ‘Elite- Loverboy Johnny’, zo is sinds deze week te lezen in de schokkende Mol-biografie van journalist Mark Koster. Niks Goede Doelen, maar te keer gaan als Harvy Weinstein:

De advocaten laten weten niet alleen stappen te ondernemen tegen Mark Koster, maar ook tegen Johnny de Mol. Waarom dat in drie landen gebeurt is volstrekt duidelijk. Tijdens de ‘Waar is de LUL van Johnny- Junkie- vakanties’ naar Mexico en Spanje heeft Johnny Shima bont en blauw geslagen en op de haverklap laten Gang Bangen en vol gedauwd met cocaïne, zoals hij met al zijn slachtoffers min of meer al jaren ongestraft doet. Opvallend dat de AIVD van de D66 DDR66- Censuur Queen–Minister- Jonkvrouw Ollongren’ en het ‘Riool-Show-OM Amsterdam’ en ‘NSB-Politie’ weer al die jaren van niets weten, of juist niet, dat legt Verzetsheld ing Steve Brown hierna uit(Video’s):

 Advocaten, drs. Karim Aachboun en mr. Ad Aerts  : “‘Molletjes zijn  seksueels misdadig perverse  en ronduit zware (drugs)- Witwas-criminelen  en hebben direct dan wel indirect 90% van de Media onder controle. En worden beschermd door het OM-Amsterdam met Adviseur de ‘Pedo & Moordenaar- Goed prater- AIVD Informant- Junkie -Peter R de Vries:

Ondertussen: Henk Kuipers van No Surrender tot 10 jaar veroordeeld: Kuipers: “Het erge is dat Steven Brown nog gelijk heeft ook(Video’s)”:

SBS6 Thank you for the Music and Get Raped by ‘#Metoo-Junkie Johnny de Mol’ aka “De Allesneuker”(Video’s).

De messen zijn behoorlijk geslepen.  Advocaten, drs. Karim Aachboun en mr. Ad Aerts  :“Cliënte heeft zich over deze kwestie nimmer richting de corrupte en laffe Gevestigde  Orde Staats-AIVD- NPO( Video’s)  en de ‘ Maffia- Boss-John de Mol SBS-RTL-Riool-media’ uitgelaten uit piëteit voor de familie. Nu cliënte door de familie onterecht wordt aangevallen, is zij genoodzaakt zich hiertegen te verweren”, laten de advocaten van Shima weten in een persbericht. En ook: “De valse actie van Media Maffia Boss John de Mol en zijn ‘Junkie-Dwerg –zoon’ de zelfverklaarde Alles neukerverkrachter, om ook ondergetekende aan te vallen, is een vlucht naar voren van deze Perverse elite misdadigers . Uit wanhoop heeft hun voormalige advocaat, mevrouw Jacqueline Schaap( zie: Noot), zich recentelijk uit dit “Pedo-Metoo Johnny- wespennest’  teruggetrokken en is zij medio november 2020 vervangen door de Loopjongen van John de Mol ‘Riool-Showbizz -advocaat Peter Plasman’.”

‘Kleinere juridische spelers met ‘Pis in de broek- advocaat Plasman’.
De advocaten Karim Aachboun en Ad Aerts benadrukken net als de Underground  Presentator van De Stem van de Straat Saltotv Steve Brown totaal niet bang te zijn voor de  op één haar na failliete ‘Drugs Witwas- zogenaamde –miljardairsfamilie’ en hun Media Hitman- ‘AIVD informant & Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’: “Na een jarenlange strijd voor rechtvaardigheid tegen CDA minister van Klasse  Justitie – ‘Gestapo-Corona- Generaal- Grapperhaus’,(Video’s) die in een gelijkspel is geëindigd (…), kunnen wij u informeren dat wij niet onder de indruk zijn van kleinere  juridische spelers, zoals  de psychopaten  John de Mol en Johnny de Mol en hun ‘Pis in de broek advocaat Plasman’ .”

Aachboun is speciaal opgeleid door mr. Ad Aerts die mede is opgeleid door de ‘Psycho-vader’ van Psycho-CDA- minister Grapperhaus, zijnde wijlen dr. F.H..M Grapperhaus (die staatssecretaris van Financiën voor de ‘Taxfree-Royal-Ultra Rijken’ was in het misdadige kabinet De Jong). “Tot slot, wij beschermen onze cliënte, een vrouw die als slachtoffer in deze misdadige zaak voor haar rechten durft op te komen tegen de Elite-Maffia-Goliath-John’ in het verrotte medialand.

‘RTL-Riool& SBS-Riool& de Staats-AIVD-NPO(Video’s) durven en mogen ‘Johnny de Mol-tape’ niet uit te zenden van John de Mol’

Mark Koster heeft het audiobewijs van de ‘ Vrouwen mishandelaar ’-  Junkie-Johnny de Mol opgestuurd aan de redacties van RTL-Rool- Boulevard en SBS-Riool-Shownieuws en alle bral programma’s van de NPO, maar zij durven het niet uit te zenden uit vrees voor ‘Maffia Boss John de Mol’. Dat heeft hij vrijdag gezegd op BNR Nieuwsradio.

‘SBS 6-Riool-Toilet-ster Pedo-#Metoo- Johnny de Mol’ is momenteel volop  meer dan negatief in het nieuws nu op straat ligt dat zijn relatie met Shima Kaes zes jaar geleden behoorlijk misdadig was. Zo  heeft de Dwerg  o.a. tijdens zijn Loverboy relatie haar onder meer een gescheurde lip en gebroken neus en ribben geslagen en haar om de haverklap laten Gang bangen en haar dagelijks met zweep op haar gat geslagen en tot ‘Cocaïne-Junkie-Sexslaaf’  gemaakt. Een telefoongesprek waarin hij dat bevestigt, staat in de deze week verschenen schokkende biografie over de ‘Elite- Maffiafamilie De Mol’.

Walgelijke Audiotape goed voor jaren celstraf.
Van dat telefoongesprek heeft Mark Koster, de schrijver van de  walgelijke biografie, een audiotape in handen. Die heeft hij ook opgestuurd aan RTL Boulevard en Shownieuws, zo werd deze week duidelijk in de uitzendingen van beide bejaarde Zombie-TV-programma’s. De Riool- Deskundigen aan de desk vertelden de tape te hebben beluisterd, maar deelden die niet met de bejaarde Zombie TV kijker. Ze durven niet, vertelde Mark gisteren in de Wilfred- Genee-Bral-show The Friday Bral-Move op BNR Fake News- Nieuwsradio. “Het is een schokkend bandje. Als je wil kan ik hem hier laten horen. Dan zou dit de eerste zender zijn die het durft uit te zenden.”

Wilfred: “Je wil het graag uitzenden, begrijp ik maar zekere niet bij mij, ik kijk wel uit”.

Mark: “Ik wil het graag uitzenden al is het wel schokkend, maar er zijn heel veel laffe mensen zoals jij Wilfred  die het in de broek doen voor hun ‘Media-Pimp -John de Mol’  en als je het bandje dan naar de laffe en en corrupte redacties toestuurt – alle redacties hebben het – dan zeggen ze: ‘Hmm als we dat uitzenden wordt  John de Mol en zijn zus ‘Oerdomme Linda de Mol’ en ‘Prinses- Yab Yum- Mabel’ (Video’s) boos en dat zijn we minimaal uitgekakt in het Media-land en dan eindigen wij in de ‘Honger-Bijstand’, je hebt het nog best mild opgeschreven.’”

Hoe komt Mark aan de tape?

Hoe komt Mark eigenlijk aan de audiotape? Wilfred stelt dat Mark die tape heeft verkregen via Shima’s vorige advocaat Mark Teurlings. “Ik ga natuurlijk niet vertellen van wie ik het allemaal heb, maar ga er maar vanuit dat het allemaal klopt. Het is een bandje”, reageert Mark Koster. Het is overduidelijk dat Shima het telefoongesprek stiekem heeft opgenomen, net zoals de ‘Judas Zussen-Holleeder’ van ‘Media-Pooier- Peter R. de Vries ook hebben gedaan om hun broer Willem voor ‘bloed-poen’ Levenslang te bezorgen. Maar Mark wil dat niet met zo veel woorden bevestigen. “Het is opgenomen door het ‘Loverboy- Junkie-stel’. Nee, niet door Johnny of de AIVD, maar het komt uit het ‘Junkie-stel’. Die hebben dat gelekt,hahahaah .”

Noot: Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05 Aan: jestelesto@hotmail.com
Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen. Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade. Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.

Hoogachtend,

J.A. Schaap

Van Youtube verwijderd maar hier nog te zien:
“SBS6 Thank you for the Music and Get Raped by ‘#Metoo-Junkie Johnny de Mol’ aka “De Allesneuker”.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage :

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij sinds 2006  voor Moordaanslagen en bedreigingen en smaad en Lastert  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020