(door onze ‘Wie neukt wie en snuift Privé’  redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-Complot ? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

 Geen Complot: Youtube en D66- Outlet -Grachtengordel- Subsidie Vreter-Lubach in censuur dienst van #Metoo-(Pedo)- Johnny de Mol jr. zetten Steve Brown op zwart(Video’s) 

Steve Brown Ongehoord:De waarheid over o.a. AIVD-Spion-Peter R. de Vries& #Metoo-Johhny de Mol & misdaad,drugshandel, media,(maffia) en (corrupte) politiek.

Wat valt er nu nog voor misdadige vuiligheid van  #Metoo- Junkie – Johnny Mol openbaar te maken? Als de Rule of Law in Nederland zou bestaan had hij en zijn vader al lang voor jaren achter de tralies gezeten net als #Metoo- Weinstein en de vermoorde ‘Elite- Pedo- Pimp Epstein’ en Madame Maxwel(Video’s)

SBS6 Thank you for the Music and Get Raped by ‘#Metoo-Junkie Johnny de Mol’ aka “De Allesneuker”(Video’s)

‘Pedo#Metoo- Junkie-Johnny de Mol (41 ) aka de zelfverklaarde Alles-Neuker  en zijn ‘BN- Junkie- Hoertjes- Pimp- vader’ oprichter van het op één haar na  failliete  ‘Talpa-Witwas BV’ – ‘Bagger-psychopaat -John de Mol’ (65), hebben maandag aangifte gedaan van poging tot chantage bij uiteraard hun bevriende ‘Riool-Showbizz- OM Amsterdam’ . Hun Media-‘Huurmoordenaar-  Pedo -Goedprater’ en ‘AIVD-informant-  Junkie -Peter R. de Vries’ treedt op als hun woordvoerder en ‘Oerdomme- Linda de Mol en ‘Prinses – Yab Yum Mabel’(Video’s) als  hun adviseurs.   

Ondertussen:  Minvera-Boy Baudet’ &’Demente Hiddema’ vluchten als ‘Dobberneger’ en blazen Forum voor Democratie op(Video’s).

Steve Brown: Even de feiten van AIVD politie Informant Bas van Hout op een rijtje.

De John’s zouden zich bedreigd en gechanteerd voelen met smaad en laster door de juridisch adviseurs Pooiers van een ex-vriendin van ‘Junkie- Johnny’. Hoe dan?  Ooit werd Steve Brown  ook vals beschuldigd door de ‘Media Maffia Familie- de Mol’ in  zijn ‘bevriende’  Nationale (Pulp)-Media en Pers samen met de ‘AIVD-Informant-Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout’ (Video’s) dat hij Johnny de Mol wilde ontvoeren. En toen ing Steve Brown op basis van een Belgische site als enige in Nederland openbaar maakte dat ‘Pimp-John de Mol’ zijn ‘Media-Maffia- bedrijf’ gebouwd is op het witwassen van drugsgeld o.a. dat van de vermoorde Bruisma en ex  mr. Engelsma(Video’s)   werd Brown direct bedreigt door de vaste louche en corrupte advocaat mevr. mr. Schaap dat Brown binnen 24 uur dat bericht moest verwijderen ( zie: Noot).  

‘Verzetsheld en Underground Presentator van De Stem van de Straat/SaltoTV Steve Brown’ heeft dat niet gedaan en verder nooit meer iets gehoord van de bluffer mr. Schaap en John de Mol gehoor en dat artikel staat dus nog steeds online.

Dat schrijft ‘De NSB-Telegraaf’ gisteren niet. Wat kan men in godsnaam nog meer voor (“Metoo)-misdaden van De John’s bekend maken? Afdreiging is een vorm van afpersing waarbij geen gebruik wordt gemaakt van geweld. Vaak gaat het daarbij om het dreigen met het onthullen van misdadige aanrandingen en /of drugs gelden witwassen geheimen. Zo hebben bijvoorbeeld de Pedo-#Metoo- Viespeuken Trump en Bill Clinton en  Weinstein en Epstein aanzienlijke bedragen betaald om dergelijke publicatie te voorkomen. 

In andere tijden:”  Dwerg Johnny vroeg Shima afgelopen weekend ten huwelijk. Wanneer het feest gaat plaatsvinden, is nog niet bekend, maar moeder Willeke Alberti is heel blij met de verloving. “Soms komt er een schoonzoon of -dochter binnen waarvan je denkt: deze twee zijn voor elkaar geboren en geschapen. Zo voelt het bij Johnny en Shima ook.”

Volgens De Telegraaf is de ex in kwestie Shima Kaes, die vijf jaar geleden een ‘Pooiers- en hoeren-relatie’ had met ‘Loverboy -Junkie Johnny’. Zij zou werken aan een schokkende biografie waarin ze o.a.  psychopathische Sex  & Junkie details over de ‘Media Maffia familie’ en over haar zieke en ronduit misdadige relatie met de zelfverklaarde ‘Alles-Neuker -Junkie-presentator zou willen delen.  Dwerg Johnny  had haar o.a. dronken en stoned als een Aap het ziekenhuis in geslagen en tot een slaafse  ‘Sexs-Cocaïne –Hoertje’ gemaakt, die zich om de haverklap gedwongen o.a. moest laten ‘Gang- Bangen’ in aanwezigheid van Johnny en kwade tongen beweren ‘Ome Junkie-Peter R. de Vries’. Toen heeft de ‘AIVD & OM & Politie- informant’ ‘Ome Peter R. de Vries van Johnny die misdaden middels zijn duistere contacten bij  zijn  ‘OM-Amsterdam’ in de doofpot laten verdwijnen.  

Twee juridische adviseurs van Kaes zouden de ‘Media-Maffia Familie Johnny, John en Johnny’s moeder Willeke Alberti’ via een deurwaarder hebben laten weten dat zij bereid was ‘aantoonbaar bewijsmateriaal’ aan hen over te dragen in ruil voor een zwart forse financiële schikking en/of wat kilo’s cocaine.

Exclusief:“Ook Mr. Plasman plast in zijn broek voor ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’(Video’s). 

Daarbij zou de indruk zijn gegeven dat het reeds inktzwarte Pedo-Metoo- imago van  ‘Junkie- Johnny’ beschadigd worden als de ‘Media-Maffia-familie’ niet betaalt, meent hun advocaat Riool-Showbizz laffe corrupte  loopjongen Peter Plasman. De advocaat  loopjongen Plasman van de ‘Media Maffiafamilie’ noemt die actie in De Telegraaf een doorzichtige en ranzige poging om de ‘Maffia-Media-familie De Mol’ zwart geld af te troggelen’.

Ondertussen:  Wethouder Wassink Verzet zich tegen de ‘VVD-Griezel-Teeven- Kinder-Deportatie’ de (honger)-dood in(Video’s).

 ‘Maffiabaas John de Mol’  en de AIVD hebben direct al hun trollen ingezet  om Johnny weer eens te redden. Bij Wakker Dom Nederland zat bijv.  maandagochtend het altijd liegende onmenselijke  ‘VVD- Hoertjs Bente Becker’ te brallen dat Johnny zo veel goeds heeft gedaan op Lesbos en daar nooit wat over zegt in de Media wat een klinkklare leugen is. Johnny heeft een heel veel ‘Huil-programma’ gemaakt op Lesbos. Dat ‘VVD Hoertje- Bente’  bralde verder in één moeite door dat de Kinderen in Amsterdam zonder verblijfsvergunning gewoon de dood in gezonden kunnen worden(Video’s), maar niet aan haar Johnny komen. Zou zij ook geneukt zijn door ‘Junkie -Johnny en in haar verrote ‘VVD- mond’ gepist‘?Alles is mogelijk in het Land van ‘Pedo-Boss-Rutte’& ‘Maffia Boss John de Mol’(Video’s) .

Noot: Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05 Aan: jestelesto@hotmail.com
Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen. Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade. Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.

Hoogachtend,

J.A. Schaap

Van Youtube verwijderd maar hier nog te zien:
“SBS6 Thank you for the Music and Get Raped by ‘#Metoo-Junkie Johnny de Mol’ aka “De Allesneuker”.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage :

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij  voor Moordaanslagen  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020