(van onze wordt Wakker redactie)

(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Forum voor Democratie ‘Demente Racist Hiddema’ & Bodyguard op de Vlucht voor Steve Brown en Dobbernegers(Video’s).

De ‘Uber-Jongens-Liefde’ wordt steeds heftiger tussen ‘Meester-Hiddema’ en zijn ‘Boy Baudet’(Video’s) .

Moordenaar valt Brown aan & Demente- racist -Hiddema op de vlucht en Politie ontmaskert als ‘Vinger-brigade ‘(Video’s).

Uber-Kandidaatsraadslid Nanninga’ slachtoffer van een poging tot beroving van haar Hamburger(Video’s) . 

‘Minerva-leden’ weer in opspraak om ‘Nazi-Prins Bernhard kamer’ en ‘Pedo-Demmink–Kliek’(Video’s).

Nadat de Kiezer de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes een Draai om de oren had gegeven met ‘Forum voor-(geen)-Democratie’ zat de schrik er in bij de ‘Taxfree- Royal-Pedo-Heersende Klasse(‘ Video’s) en dus was duistere actie geboden van de AIVD & CIA(Video’s). Daar komt nog bij dat ‘Boy-Baudet’ net als wij dat al jaren voor hem deden systematisch het extreem ‘Good old boys- Partij Banen Kartel’ aan de kaak stelt met zijn’ dr. Goebbels -Media Outlet ‘de ‘Staats-AIVD-NPO met zijn Zakkenvullers(Video’s)’. Tja, dan ga je er hoe dan ook aan!

Boy Baudet’ verwelkomt ‘Boy-Junkie- Gordon’ vals als ‘FVD-Uber-Alles-Anus-lid’(Video’s)


‘Boy Baudet’ en zijn billenmaatje Demente Hiddema hebben Forum voor geen Democratie opgeblazen. Waarom?  Zijn ze bedreigd door de AIVD dat zij vuiligheid van hun ging lekken naar de dr. Goebbels-  ‘Staats-AIVD-NPO'(Video’s) net zoals toen is gebeurt toen  ‘AIVD & OM & Politie informant -Pedo-Rapist- Peter R. de Vries zich opeens met zijn ‘Riool-sensatie- politieke partij’  terug trok uit de politiek(Video’s) , terwijl hij op 30% in de peilingen  stond. We zullen het nooit te weten komen tijdens ons leven, zolang het regiem van ‘VVD- Pedo-Boss- Rutte’ aan de macht is: 

Ondertussen:  Grapperhaus komt met nieuwe ‘Duivelse-Labbekakken-wet’ op jacht naar ’fout’ geld, behalve op de ‘VVD Zuidsas’ & Tweede Kamer &King Willem(Video’s) .

Gevoelige Graai & Naai-nevenfunctie ‘Minerva-Pedo-Demmink’ vereniging geen probleem voor  de VVD Beroepsleugenaar- Bral- Minister van Justitie Opstelten(Video).
Uber-Forum voor geen Democratie’ Demente Hiddema heeft zichzelf “politiek arbeidsongeschikt” verklaard vanwege “recent opspelende persoonlijke omstandigheden“. Dat voorgaande hebben wij al vanaf dag één al gesteld  m.b.t. deze Dementerende brallende bejaarde Hiddema toen die in de Tweede kamer verscheen. 

‘Demente Hiddema’ verlaat per direct de Tweede Kamer en vlucht als een ‘Dobberneger’ het Luxe Wachtgeld in. Hiddema:” Ik ga weer zolang het nog kan samen met mijn confrère Mr Spong ‘KonteBonke’ (Video’s) en niet zoals kwade tongen al jaren beweren met kleine jongetjes, ik ben geen ‘VVD-Elite-Gangster’ zoals de ‘Haagse Prodemos- Pedo Rapist- Ed Nijpes(Video’s)  of ex OM Boss-Demmink of de Hoofdofficier Vincent Leenders van het ‘Riool-Showbizz-Lynch-OM Amsterdam’ ,hhihihihihhihi” .

Dat schrijft Hiddema dinsdag aan de corrupt en laffe  Kamervoorzitter ‘ Mocro Spion-Khadija Arib’, die zijn geestelijk gestoorde Bral-brief met droge ogen voorlas in het voor  het merendeel corrupte parlement, die op een enkeling na allemaal trouw  hebben gezworen aan ‘’Taxfree-VOC-SS-King Willem’.

Ondertussen: Zembla: Liegende sadistische Politie & OM met misbruikte bijtende honden van Minister Grapperhaus & Aboutaleb.(Video’s) 

‘Demente Hiddema’, één van de twee krankzinnige en corrupte Tweede Kamerleden voor ‘Uber-Forum voor geen Democratie’, was zelf niet aanwezig in de plenaire ‘Bral-vergaderzaal’ van de Tweede Kamer, hoogst ongebruikelijk voor iemand die zijn afscheid aankondigt. Zijn vertrek als Dief in de nacht heeft te maken met “goede smaak, eigendunk en arbeidsvreugde en Kontebonke en niet met de AIVD en/of Dementie en/of de  GroenLinksRechts-  Wachtgeld-Fraudeurs Barones Diks & VVD-Boef Dijkhoff Wachtgeld in  “, schrijft hij.

Ondertussen: De Stem van de Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video) .

 (Zie Hiervoor Uber is de echte ‘Crime-Boss’ van het Forum van (geen) Democratie(Video) met hun ‘Boy Baudet’ en zijn  Amsterdamse ‘Veelvraat- Big  Bek Nanninga'(Video). 

‘Judas-Sonja Holleeder’ van het corrupte OM-Amsterdam hysterisch tijdens ‘Holleeder-Lynch-Proces’ en ‘Hamburger- Nanninga’ met haar Dobbernegers( Video’s)

De korte geestelijk gestoorde verklaring komt als een verrassing(kuch). De ‘PvdA Mocro Spion Arib’ bralde  “overvallen en dat zij minimaal een afscheid had verwacht zoals onlangs van de GroenLinks -‘Wachtgeld -Fraudeur Barones Diks’  ” te zijn door het nieuws. Het vertrek als een Dief in de nacht  van de 76-jarige Demente  politicus  en zijn billenmaantje ‘ Minerva-Boy Baudet’ is onverwachts, hoewel FVD in een diepe ‘Uber-AIVD-crisis’ verkeert.

‘Boy Baudet’ ontmaskert corrupte D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’ (Video’s) en ‘D66-Elite-Schandknaap-Penthouse Pechtold en Soros en ‘GroenLinksRechts -CIA Trol -Bram van Oijk'(Video’s) komt liegende Kaag en ‘Taxfree- Miljardair- Elite Killer-Soros’ en ‘Prinses Yap Yum- Mabel en Kaag te hulp’:

Ook  ‘Wachtgeld- Fraudeur- Dijkhoff’ verlaat ‘Graai& Naai-politiek’ na verkiezingen en hoort thuis in de cel(Video’s) 
‘Royal-Minerva-(Nazi)- Boy Baudet’, voorzitter, fractievoorzitter en medeoprichter van ‘Uber-FVD’, kondigde maandagavond aan af te zien van zijn beoogd lijsttrekkerschap voor de volgende verkiezingen in maart volgend jaar en per direct het Luxe Wachtgeld in te vluchten. Daar kwam dinsdag het nieuws bij dat hij ook aftreedt als partijvoorzitter. Of ‘Boy-Baudet’ überhaupt nog een rol gaat vervullen na de ‘Nep en Fop-verkiezingen’ is nog niet duidelijk, dat bepaald de AIVD en/of de CIA. Hij hoopt zelf ‘Uber-lijstduwer’ te worden in een ‘Dark-Onno -schandknapen-Hoes- Room’.

Ondertussen: Wethouder Wassink Verzet zich tegen de ‘VVD-Griezel-Teeven- Kinder-Deportatie’ de (honger)-dood in(Video’s).

Er is veel onrust binnen de ‘Uber-partij’ vanwege antisemitische en extreemrechtse ‘Minerva- Neonazi -VVD-Hans van Baalen-uitspraken’ in WhatsApp-Haat- racistische In-Human Zoo- groepen  en ‘Dark-Nijpels-Onno Hoes—Rooms’ bij de Uber-jongerentak ‘JFVD- Hitler Jugend’. De  ‘NSB-Politie’ van de ‘Gestapo-Corona-Generaal -CDA Minister- Grapperhaus had een vergelijkbare ‘WhatsApp-Haat- racistische In-Human Zoo- groep’,  maar dat was geen enkel probleem. ‘Neonazi- Uber Boy-Baudet’ wilde net als zijn grote voorbeeld de  ‘ Made in USA- Hate Jesus –Trump’(Video’s)  daar maar mondjesmaat afstand van nemen.

Ondertussen: ‘Boy- Klaver’ staat nog steeds achter Bouchallikht en alle ‘GroenLinks Huisjesmelkers’ a La Keizerin Halsema(Video’s).

Ook  de ‘FvD- Hitler Jugend -leider Freek Jansen’, nummer zeven op de ‘Uber-FVD-kieslijst’, stelt zijn plek aanvankelijk beschikbaar. Wel. Niet. De vraag of  psychopaat ‘Führer Freek Jansen’, de in opspraak geraakte voorzitter Führer van de  ‘Hitler Jugend-jongerentak’ van Forum voor geen Democratie, nou nog op de kandidatenlijst staat van Uber-FvD heeft maandag voor veel verwarring gezorgd.Hij kwam als J’FVD- Führer’ net als Minerva regelmatig in opspraak vanwege extreemrechts ‘Uber-Nazi-gedachtegoed’.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage :

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij  voor Moordaanslagen  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020