(van onze Verworpenen  der aarde  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Two poor Migrant Kids died in US custody from  ‘Made in USA- Hate Jesus Trump’.  ‘VVD -Griezel Teeven’ stuurde al eerder Migranten Kind de Dood in(Video) .

‘Uncle Tom –Obama’ Has Deported More People Than Any Other Presiden(Video)

Wij zijn bepaald geen fan  van GroenLinks Rechts- Keizerin Halsema’ van ‘Yuppie& Expat Amsterdam’(Video’s)  en haar Kompaan in crime  ‘Waanzinnige -Wethouder Wassink’  maar nu staan wij pal achter hem! 

EU&US’ block Waiver COVID-19 drugs at WTO: Let the poor People die & Heleen van Royen spuit met vagina ‘Corona-Beau’ in zijn gezicht(Video’s) 

Deporatie van ‘Dreamers-Kinderen’ door ‘SS- Desk-Killers-Types’(Video’s) van het onmenselijke regime ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ en King Willem en verdedigt door gemeenteraadslid ‘VVD- Boef-mevr. Poot’  in Amsterdam:

Ondertussen: Grapperhaus komt met nieuwe ‘Duivelse-Labbekakken-wet’ op jacht naar ’fout’ geld, behalve op de ‘VVD Zuidsas’ & Tweede Kamer &King Willem(Video’s)  .In de USA worden Dreamers  beschermt in bepaalde  menselijke steden tegen de smoot talker ‘Uncle Tom- Obama’ en Braller ‘Made in USA -Hate Jesus- Trump’  ‘Deportatie-SS-Politie’.  Hartverscheurend’ noemt wethouder Rutger Groot Wassink van  a-Sociale Zaken het verhaal van Dreamers  Kamilla (13) en Ashley (15) en daar zijn wij het volmondig mee eens . Zij zijn geboren in Amsterdam, maar toch dreigen ze het land uitgezet te worden omdat hun ouders niet over de juiste papieren beschikken en dat is in strijdt met de mensenrechten . Wie in de USA en/of elders in de EU wordt geboren is automatisch  Amerikaans  en/of EU burger, maar dat is niet zo in Nederland.  De Wethouder stapt naar de bejaarde ‘Elite-misdadige – VVD- staatssecretaris -Ankie Brokers-Knol’ om een zinloze poging te doen om de Dreamers in de stad te houden. 

Ondertussen: Het Leger &AIVD bespioneren niet ‘GroenLinks -Huisjesmelkers- Halsema & Van Oijk & Diks & Doorninck’(Video’s) .

We hebben in het verleden als Amsterdam ook wel Kul-brieven geschreven en geprobeerd de druk op te voeren voor specifieke gevallen’, vertelt Groot Wassink. Hij wil dat nu ook voor de Amsterdamse kinderen Kamilla en Ashley gaan doen. Zij deelden hun Schokkende  ‘SS-Deportatie-VVD-Griezel Teeven- verhaal’ met het voor 100 % door B&W gesubsidieerde ‘Noord Koreaanse -AT5’: 

Kinderen belanden o.a. in illegale ‘VVD- Ex OM Boss Demmink’& ‘VVD-Klimaat Koning- Rose Pedo -Ed Nijpels -Pedo- sex –circuit’(Video’s) 

 De  volledige geïntegreerde  ‘Nederlandse’ Kamilla en Ashley zijn in Amsterdam geboren maar leven gek genoeg illegaal in de stad omdat hun ouders als zwaar onderbetaalde  ‘Werk-Slaven’ geen geldige verblijfpapieren hebben. Tot hun 18de mogen ze naar school en leiden ze een leven als veel andere Amsterdamse jongeren in armoede . Maar bij  ‘volwassenheid’ moeten ze op ‘VVD –Griezel -Teevven Deportatie’   weg uit Nederland en mogelijk de honger- dood in , maar in ieder geval de extreme armoede in . Ashley moet naar de Filipijnen van de waanzinnige  Dictator Rodrigo Duterte  die op de armen er op los moord. ‘Ik ben daar nog nooit geweest’, vertelt hij.  Hij vreest voor zijn toekomst en zijn leven, omdat hij hier na zijn 18de niet mag studeren of werken. ‘Ik denk dat ik net als mijn vader moet gaan schoonmaken als onder betaalde Werks-Slaaf .’

The Big Story: Poor Europe en De Rutte’s & Grapperhausen houden ze onder de Duim(Video’s) . 

Ondertussen: Wilders terecht woest na ‘Parasieten-Corona-motie- Veldman’ (VVD-misdaadgroep) voor ‘thuis -zittend -Zakkenvullen’(Video’s) .

Het trieste uitzichtloze  lot van de ‘Dreamers –kinderen’ raakt Groot Wassink en ook ons . ‘Ik vind het moeilijk om naar te kijken. De straat arme  kinderen die hier geboren en getogen zijn, zijn niet net zo Amsterdams als mijn eigen  Elite kinderen, die buitenzorg  leven,  maar hun toekomst als ze 18 worden houdt op.’ Nu heeft ook 30 %   van de Amsterdamse kinderen die in armoede opgroeien  en hun ouders ‘Bankieren’ bij de mensonterende ‘PvdA- Kapo-Klijnsma- Voedselbank’ ook geen toekomst, maar  daar horen wij Wassink niet over.  

(zie  hiervoor o.a. hoe King Willem met zijn peperdure ‘Patser -speedboot’ straat arme mensen in de rij  bij de Voedselbank expres nat spuit) 

Wassink wil dat er landelijk uitzonderingen worden gemaakt voor specifieke gevallen. In het verleden bestond z’n  discretionaire bevoegdheid waardoor de ‘staatssecretaris -Griezel Teeven’  als daar reden toe was mensen alsnog een verblijfstatus kon geven, wat zelden of nooit gebeurde want hij stuurde ze met plezier de dood in, ‘Dat is verdwenen. Ik lobby er met andere steden voor omdat weer in te voeren omdat ik vind dat deze kinderen zo Amsterdams zijn, die gun je hier een armoedige toekomst zo als zo veel andere Amsterdammers.’

Geen plek in Nederland van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ en zijn buitenlandse Bruid- Maxima(Video’s) , maar wel voor de Expats en Taxfree-Ultra-Rijken.  

Poot van ‘Amsterdams Chapter’ VVD-misdaadgroep eist excuses van GroenLinks voor het feit dat zij ‘Neonazi-gedachte’ preken(Video’s) .

Wrevel bij Poot van de ‘VVD-misdaadgroep’ om hulp aan Bijstand sloebers in Amsterdam(Video’s) . 

 Taxfree- Billionaire -Devil –Pedo-Bill Gates’: ‘Slave- child (sex)-Labor’ is Good for the hungry starving Kids in Africa& Third World(Video’s) .

Oey: Homostel& Amsterdammers&joden kunnen niet meer leven in de ‘Hel van Keizerin Halsema& Wassink’(Video’s)  

Ook de corrupte en laffe  ‘VVD-fractievoorzitter- Psycho-Marianne Poot’  van ‘VVD-Partijleider – Pedo-Boss Rutte’ vindt de situatie van de kinderen vreselijk liegt ze, maar ziet niets in het menselijke idee om te kijken naar individuele gevallen van de Dreamers. ‘We hebben een ‘SS-Teeven-Kinder -Deporatie- asielprocedure de (honger)- dood in’ met elkaar als Ratten in pak afgesproken omdat we vinden dat we de meest kwetsbare mensen moeten helpen(kuch) en die een armoedige uitzichtloze plek in Nederland moet geven, hihihihihihhih, Heil Hofnar-Rutte&Taxfree-King Willem’,  bralt ‘VVD-Psycho-Poot’. Er is volgens haar nou eenmaal niet genoeg plek om iedereen die straat arm is op te vangen, voor ‘Taxfree-Ultra-Rijken- Elite-Gangster’ en hun  ‘Buitenzorg-kinderen’ a La de jongste Taxfree- Mega-Zakkenvuller van Nederland Prinses Amalia  is altijd Luxe plek, die krijgen direct een verblijfsvergunning en een Villa of mooi Grachtenpandje of een peperdure etage in de Pijp. Daarnaast is Amsterdam  overspoeld met ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en Expats en hun kinderen en Yuppies met rijke ‘D66 & GroenLinks& PvdA-papa’s’ uit de provincie waardoor de huizen onbetaalbaar  zijn geworden 

‘En, hoe akelig ook’, vervolgt ze liegend, ‘dat betekent dat de mensen die uit veilige landen waar zo een beetje iedereen honger lijdt en in doffe armoede moet zien te overleven  komen uiteindelijk geen asiel kunnen krijgen en dus geen toekomst hebben in Nederland.’  De ‘VVD- Psychopaat Poot’ wijst er trost op dat ook in het ‘Mooie- Doeners -land ‘van haar ‘Pedo-Boss-Rutte’ 500 duizend  kinderen min of meer honger leiden en geen toekomst hebben. 

Zembla: Liegende sadistische Politie &OM met misbruikte bijtende honden van Minister Grapperhaus & Aboutaleb(Video’s) . 

PVV-er Gidi Markuszower veegt de vloer aan met ‘VVD-Pedo-Rapist-Hoofdofficier Leenders’ & Minister Grapperhaus & VVD Staatssecretaris Ankie Brokers-Knol(Video’s) .

De Wethouder Wassink denkt daar anders over. Hij gaat met zijn  ‘Noord Koreaanse  -AT5 op reportage bij de ‘Elite-misdadige-  VVD- staatssecretaris -Ankie Brokers-Knol’ aan de gestoten deur kloppen.‘ Ik ben bereid dat te doen, maar dat is geen garantie op succes en ik durf Amsterdam niet uit te roepen tot een ‘Dreamer-Stad, alwaar onze ‘NSB-Politie’ van mijn  Keizerin Halsema en de ‘Gestapo-Corona- Generaal -CDA Minister Grapperhaus’ die Dreamer-kinderen niet mag aanhouden net als in de USA..’

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage : Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard(zie;Noot) voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen & Bedreigingen & Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ (Video’s) op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: 

Noot.OM-Amsterdam  verklaart Steve Brown Vogelvrij  voor Moordaanslagen  door AIVD Infrormanten  Bas van Hout en Petere R. de Vries sinds 2006 per brief  oktober 2020