(Door Steve Brown)
AMSTERDAM-NOIR-
 Na Lange Frans zet Lubach ook Steve Brown bij Youtube op Zwart’ met “#Metoo-Pedo- Johnny de Mol’ in aanranding actie(VIDEO’s).

Complot? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

Hierbij teken ik bezwaar aan tegen het feit dat u de betreffende video op zwart heeft gezet om de volgende drogreden:

De op zwart gezette video stelde de  ‘#Metoo-(Podo)- gedragingen’ van Media –Maffiabazen a La Weinstien en ‘Junkie- Johnny de Mol Jr. “aka de Allesneuker”  aan de Kaak middels originele beelden van de wan en misdadige  aanranding ‘s gedragingen van  ‘Junkie-Johnny de Mol Jr.’  zelf middels RTL-Riool en SBB-Riool van zijn Papa John de Mol. Deze originele  beelden zijn uitgezonden door SBS- van zijn Papa ‘Bagger- psychopaat & BN-Junkie-Pooier- John de Mol’  en ‘RTL-Riool ‘op Nationale TV en zijn goedkeurt voor alle leeftijden door de Kijkwijzer, wat op zich gezegd ook al bizar is, maar dat terzijde.

‘Corona-Complot’: Rutte & Hugo de Jonge en hun ‘Grachtengordel- Lubach:”Labbekakken Bek houden en met je Kont in Quarantaineplicht op de Bank zitten “(VIDEO’s)

M.a.w. indien youtube van menig is dat ik  ‘Naaktheid en seksuele  content’  heb geschonden  is dat feitelijk  onjuist.

Het is “Metoo- Johnny de Mol die ‘Naaktheid en seksuele  content’  heeft geschonden en derhalve zou De Mol met al zijn walgelijke, hysterische en blote- billen- youtube video’s op zwart moeten worden gezet door youtube in het kader van de #Metoo-beweging en de Rule of Law en schending c.q. aantasting van het verstand van de gemiddelde kijker. Bovendien het enige dat getoond wordt in de op zwart gezette video zijn de blote billen van Johnny de Mol die hij zelf toont in een zijn Liederlijke, walgelijke promo ten kosten van Junkie-BN-Hoertje Estelle Cruijff’ van RTL-Riool.  Daarnaast  staan er lego Video’s met blote billen op youtube. Ik kan ook niet anders concluderen dat bepaalde corrupte Youtube medewerkster hier hebben gehandeld op verzoek van ‘Media Maffia-Boss  John de Mol’ en zijn zoon ‘#Metoo –Pedo- Johnny de Mol Jr.’.

Van Youtube verwijderd maar hier nog te zien:
“SBS6 Thank you for the Music and Get Raped by ‘#Metoo-Junkie Johnny de Mol’ aka “De Allesneuker”.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage.

Verzetsheld & Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’sinds 2006 Vogelvrij verklaard voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen& Bedreigingen& Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s)  en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’(Video’s) op Brown en Gek verklaard door het corrupte OM-Amsterdam, c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: