( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u nooit ziet bij ‘VPRO-Elite-Grachtengordel-Zondag-Lubach-Medusa-Uil-D66-Fabeltjesfuik’(videos) en/of de Staats-AIVD -NPO (video)EN/: Waar is de LUL van Johnny. 
#Metoo-Junkie-Pedo-Johnny de Mol’ onder vuur na weer ‘Estelle-Cruijff-aanranding‘s- gedrag.

 #Metoo Junkie-Johnny de Mol doet zijn ‘Potloodventer-naam’(Video’s) eer aan in het kader van de Roast en zet foto met zijn ‘grote’ LUL online(Video).

(‘De Video hiervoor is door Youtube op zwart gezet: Na Lange Frans zet Lubach ook Steve Brown bij Youtube op Zwart’ met “#Metoo-Pedo- Johnny de Mol’ in aanranding actie  maar die kunt u nog hier zien middels Facebook)

Complot? Nee gewoon de walgelijke en schokkende  waarheid die u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ : Taxfree-Royal Prinsen Edward& Claus&Bernhard – Elite Pedo Rapisten- Bill Clinton & Joe Biden &Trump& Epstein & ‘Vrouwenbeuker& Neuker- Junkie Johnny de Mol Jr’& Top VVD-ers Demmink  & Ed Nijpels, etc.-  System of abuse’(Video’s) : At least 10,000 children sexually molested at hands of French Pedo-Catholic Devil  Church since 1950s — report

#Metoo-Junkie- Pedo-Johnny de Mol’ onder vuur na weer een ‘Estelle-Cruijff-aanranding’  van ‘jongentje’  Randy Song en youtube doet er alles aan om Johnny te redden met censuur . 

Netflix apology ‘cuties’ pedophilia-4chan and the Dutch Media ‘Maffia-Boss John de Mol’ & ‘Taxfree-Royal-Elite’ can’t stop (pedo)- sexualizing children(Video’s). Maar die zet Youtube niet op zwart!

‘#Metoo Junkie- Johnny de Mol heeft zich de terechte  woede op de hals gehaald van heel veel kijkers van het ‘Bagger -psychopaten- John de Mol  programma –Thank You For The Music and Get Raped by ‘#Metoo- Junkie- Johnny de Allesneuker’(Video’s). 

“De Echte Comedy Central Roast van #metoo-Johnny de Mol door Steve Brown en de Stem van de  Straat(Video’s) 

In de liederlijke ‘#Metoo Johnny de Mol- SBS 6 –uitzending’ is te zien hoe de Junkie presentator Johnny stijf van de cocaïne zich niet meer kan beheersen en  achter een kandidaat, dat het uiterlijk heeft van een jongetje gaat staan hijgen en lebberen in zijn nek en gezicht en tegen hem aan te rijen en zijn armen om zijn middel slaat en meerdere malen in zijn nek ruikt in een ‘Junkie- smeerpoetsen-# Metoo-trans’. Randy staat stijf van angst , maar durft niets te zeggen want dat zou gelijk  het einde van zijn eventuele ‘Riool Showbizz- Carrière’  betekenen  in het ‘Slaven-land’ van ‘Bagger -Psychopaat Media-Maffia Boss-John de Mol’. 

Maar waarom wordt Johnny de Mol niet vervolgd voor aanranding door het ‘Riool-Show-Lynch-Pedo-Rapist-OM-Amsterdam’? Tja, dat leest u hier:” ‘Chocolate& Kobalt- Elite-Gangsters’ maken Taghi & Holleeder tot Heiligen met 1.5 MILLION ‘Slave-children’ (Video’s)

Kijkers zijn geschokt en zien Johnny de Mol voor hun ogen #Metoo-aanranden.  Het op één haar na failliete ‘Witwas- Vehikel Talpa’ van zijn Papa Bagger Psychopaat – John de Mol stelt echter dat het’ #Metoo-Junkie- fragment’ uit zijn verband is getrokken. De AIVD &OM & politie-Informant-  Media huurmoordenaar & Pedo Rapist Peter R. de Vries (Video’s) van’ Bagger- Maffia-Boss-John de Mol’ heeft ook direct gereageerd:  Peter R. de Vries: “Randy en Estelle Crruijff en al die andere BN-Hoertjes van onze ‘Media-Maffia -Boss John de Mol’ aka “de Dutch Epstein” vroegen er zelf om, been there, done it”: 

Ook zijn Tante ‘Oerdomme Linda de Mol’ (en D66- DRR66- censuur- Minister Ollongren )  heeft  gereageerd ter verdediging  van haar ‘Dwerg-Junkie- neef Johnny’: “Onze Johnny mag doen wat hij wil met onze Powered by Linda – BN-Junkie-Hoertjes a La Estelle Cruijlf  van mijn broer ‘Pooier- John'”:

In de  walgelijke ‘#Metoo- Junki Johnny Goes Wild op ‘jongetje’ Randy-video die momenteel op sociale media circuleert, zingt de 26-jarige Ryan Song het lied Arcade van Songfestival-winnaar Duncan Laurence terwijl hij de LUL van Johny tegen zijn kont voelt bonken, wat volgens het Wetboek van strafrecht gewoon aanranding is. In het fragment is te zien hoe Johnny de Mol op het podium klimt en achter de kandidaat gaat staan. De Mol ruikt in de nek van de jongen en slaat zijn armen om zijn middel heen en fluistert hem schunnige taal toe. Enkele seconden later grijpt ‘Bral-Junkie-presentatrice- Marlayne Sahupala’ aka de” Dutch Madame Maxwell”  in: zij trekt de doorgedraaide geile ‘Dwerg- Junkie- De Mol’ hoofdschuddend weg bij de doodsbange kandidaat.

Corona-Complot’: Rutte & Hugo de Jonge en hun ‘Grachtengordel- Lubach:”Labbekakken Bek houden en met je Kont in Quarantaineplicht op de Bank zitten “(Video’s)

De Top VVD-bendelid – Onno-schandknapen- Hoes’(Video’s) heeft ook gereageerd:” Onze Johnny moet gewoon net als ik en mijn gabber in crime ‘Pedo-Rapist-Rose Ed Nijpels’ (Video’s) zorgen dat je tijdens werktijd niet wordt geschaakt met het aanranden schandknapen en helemaal niet op TV“:


De ‘Coca-Pedo-Rapist-Politie-Broers Allaoui’ van Dansschool “The Cuties” zitten in de cel. ‘AIVD&OM&Politie-informant- Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’: “die te jonge meisjes en jongens wilde zelf” (Video’s).

De reacties op de beelden zijn niet mals. ‘Misselijkmakend en misdadig ’, ‘om van te kotsen’ (Video’s) en ‘Dit kan echt niet, waarom wordt Johnny niet net als #Metoo-Weinstein vervolgd door het ‘Riool-Showbizz-Lynch- OM-Amsterdam’ . Je moet je schamen ‘Geile Pedo-Junkie ’, reageren heel veel kijkers. Onder verschillende foto’s van De Mol op Instagram gaan mensen tekeer en eisen zijn vervolging voor aanranding. Hoewel de wan en misdadige gedragingen van De Mol dus absoluut niet door de beugel kunnen en zelfs Strafbaar zijn laat Talpa van Papa de Mol weten dat de vork anders in de steel zit en dat het fragment uit zijn verband is getrokken: Het is niet de bedoeling dat onze Johny  zo stijf van de Cocaïne staat en zich tijdens de Shows al vergrijpt aan de gasten”.

,, alle Slaven van John de Mol  in de studio waren dolenthousiast over het optreden van de 26-jarige Ryan, uit het team van BN-Hoertje Marlayne. Als ‘Junkie-#Metoo- captain’ van het concurrerende team springt Johnny met een stijve LUL in zijn broek van heb ik jou daar het podium op waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren(Kuch). Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music and get Raped by Johnny”, aldus een ‘Beroepsleugenaar -woordvoerster’ van de op één haar na failliete ‘ Wit-was-Talpa Network’ van Bagger Papa John(Video’s) met pijn in haar neus, kont en Vagina.

‘AIVD-Informant & Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’ kan niet meer met drugsgeld van de vermoorde Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement(Video’s).

De ‘SBS- Riool aanranding’s Junkie- zender ‘stelt dat Madame Marlayne tussenbeide sprong om ervoor te zorgen dat Ryan ‘ongestoord kan blijven zingen en daarmee een goede score neer kan zetten met de LUL van Johnny tegen zijn kontje’. ,,Het was absoluut niet Johnny’s bedoeling om Ryan met zijn reactie een ongemakkelijk gevoel te geven en Johnny heeft hem dat na de uitzending ook laten weten dat hij geen een verkeerd woord moet zeggen of anders……….. Ryan heeft Johnny gezegd dat hij hem niets kwalijk neemt, dat hij blij is met zijn deelname aan het programma en de LUL tegen zijn kontje , de kansen die hij hierdoor heeft gekregen als schandknaap van ‘Pooier John de Mol’ en alle enthousiaste reacties van o.a. Ed Nijpels en Onno Hoes en zelfs de oude ex OM-Boss en Top VVD-er ‘Pedo Rapist Demmnik’ op zijn optreden samen met #Metoo- Johnny de Mol.”

Reactie van aangerande Randy Song.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!

Binnenkort in het Kader van Algemene importantie en de Rule of Law: Schokkend artikel en video reportage :

  ‘Verzetsheld& Underground Presentator van de Stem van de Straat/Salto ing Steve Brown’ sinds 2006 Vogelvrij verklaard voor het plegen en nog te plegen van Moordaanslagen& Bedreigingen& Laster en Smaad  door AIVD&OM&Politie- informanten ‘Hoerenjong- Bruine-Rat- Bas van Hout'(Video’s) en ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ op Brown  en Gek verklaard door het corrupte  OM-Amsterdam , c.q. Mr .W.J. Nijkers ( Hoofd- (Doofpot)- Beleid &Strategie ( misdadige) officier van justitie) . Zie de schokkende Video hierna in dit verband: