( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #NurseLivesMatter: Franse Politie van ‘Boy Macron’ discrimineert niet en slaat iedereen in elkaar inclusief Verpleegsters & Gele Hesjes. ‘Tijgervlees eten- Pedo- Kees van der Spek’: Het is Oké!(Video’s)  

Het extreem corrupte en laffe Elitaire Élysée noemt de opmerkingen die de Turkse presidentMassa Moordenaar- Godsdienst waanzinnige-Sultan-  Recep Tayyip Erdogan ‘(Video’s) eerder op zaterdag deed over zijn Franse ambtgenoot ‘Boy  Macron’ van de ‘Taxfree-Ultra-Rijken- War Crime-Elite-Pedo-Rapist Gangsters’ (Video’s) „onaanvaardbaar.”  

De Geestelijk gestoorde Sultan Erdogan plaatste vraagtekens bij de geestelijke gezondheid van Boy-Marcon vanwege diens houding ten opzichte van moslims en Taxfree-Ultra-Rijken en de Gele Hesjes.  En het feit dat hij een door Rusland gezochte ‘Islam’ terroristen familie politiek asiel heeft geven die nu een onderwijzer hebben onthoofd. Boy Macron roept zijn corrupte en laffe ambassadeur in Ankara terug voor overleg en een ontmoeting met Boy-Macron om de huidige situatie te bespreken(kuch).

 ‘VPRO-Zondag -Lubach Medusa- Uil- Fabeltjesfuik’:  D66 -PLO-Minister Kaag-al-Quq’ doet vaag over miljoenen subsidiëren ‘CIA-terroristenleider’ in Syrië(Video’s) 

Geen-Corona-Complot- Lubach-fabeltjesfuik’: De Staat(Rutte) betaald ‘dr.Goebbels- Gelauff’ en bepaalt het Fake News.Leve King Willem & Dood aan de Russen!(Video’s)

Wat valt er te zeggen over een ‘Boy-Macron-staatshoofd’, die vanaf de lagere school met zijn ‘Pedo-school-Juf’ neukte die nu zijn huidige echtgenoot en Boss is  dat miljoenen leden van verschillende geloofsgroepen op deze manier behandelt en een Russische ‘Islam” Terroristen  familie politiek asiel gaf en de Familie  zo goed als zeker op de loonlijst stonden van de  extreem corrupte Franse geheime dienst  en/of de Massa Moordende  CIA (Video’s) en tegen Boy Macron meer dan terecht de Gele Hesje jaren protesten en zijn aftreden eisen: ten eerste, mentale controle”, bralde Sultan  Erdogan in een dr. Goebbels achtige- ‘Staats-AIVD- NPO -televisietoespraak’(Video’s). Volgens de Turkse president Sultan heeft ‘Boy Macron’ en zijn veel oudere  ‘Pedo-Echtgenoot’  „psychische checks” nodig. Het voorstel van Boy-Macron om de seculiere waarden van de’ Taxfree-Ultra-Rijken- Pedo-Rapist Elite-Killers’ te verdedigen tegen de radicale islam heeft Sultan Erdogan boos gemaakt. Het is een nieuwe irritatie aan een groeiende lijst van geschillen tussen de puppet Boy Macron en Sultan Erdogan. Zijn Nederlandse dependance ‘Denk.Niet-na ‘ met hun beroepsleugenaar- woordvoeder& Media-adviseur  ‘AIVD informant en ‘Pedo-Rapist Peter R. de Vries’ is nu opvallen stil(Video’s)

Hate Jesus Trump’ admits he’s less famous than the real JESUS& Hitler in raucous post-Covid rally&’#Metoo Biden& Creak Head Sun’(Video’s)
Trump & Pence ,Staphorst & Segers & Van der Staaij: Don’t cry for me ‘White House Corona- staffer’& Feijenoord Supporters & Amsterdam.(Video’s)

Boy-Macron beschreef de islam deze maand als een religie die wereldwijd „in crisis” is, maar weigerde zich uit te laten over het radicale ‘Waanzinnige Christelijke -Leve de Moordende Elite van Israël en USA en de EU en geen vrouwen rechten, etc.- geloof’ in Polen en in de USA met ‘Made in USA- Hate Jesus Trump ‘. Hij bralde dat de regering in december een wetsvoorstel zal indienen om een wet uit 1905 te verstevigen die de kerk en de staat in Frankrijk officieel scheidde(kuch).

CIA & MI6 & AIVD- Saoedische- Massa Moordenaar Prins Salman & Taxfree- Queen Maxima-Geldstromen Midden-Oosten(Video’s).
Indiase christengenocide: christenen vermoord door Hindoe-extremisten.

De Franse president Boy Macron kondigde een strikter toezicht op de toch al gebrekkige scholing voor de Laagste Klasse van welk geloof dan ook   aan. En een betere controle op buitenlandse ‘CIA & Soedische Massa- Moordenaar Prins Salman & Taxfree-Queen Maxima ’(Video’s) & War Criminal Blair’  al dan niet zwarte financiering via de Amsterdamse ‘ VVD- Witwas Zuidas’  van moskeeën. Ook beloofde hij een hardere aanpak van moslimextremisme ,maar niet van het Israëlische Joodse en Christen en hindoe extremisme (Video’s’).

Boy- Macron weigerde wel uit te leggen waarom de door Rusland voor Terroristische misdaden gezochte ‘Islam’ Family die de onderwijzer heeft onthoofd politiek asiel heeft gehad in Frankrijk en dat zult u zeker niet vanavond horen in de ‘VPRO-Zondag -Lubach Medusa- Uil- D66-Fabeltjesfuik’'(Video’s) en nooit bij de’ Staats- AIVD-NPO'(Video’s) met zijn altijd liegende ‘Star- RTL-Riool- Journalisten(Video’s)’.

POWER BACK TO THE PEOPLE!

Think your friends would be interested? Share this story!